ga naar nieuw artikel: RABO-medewerkers oplichters?

 

 

02  Mei  2010

Neurenbergse processen

(s)Hell-directie arresteren

(s)Hell haalt olie uit teerzanden. Dit kost ca. 65% van de energie van de olie. Deze olie kan men gebruiken in een centrale om elektriciteit op te wekken. Dit kan met een rendement van 35-55%. Laten we 50% rekenen. Dan wordt (100% - 65%) maal 50% = 17,5% van de energie nuttig gebruikt. De rest is verspilling.

Auto's kunnen niet op steenkool rijden, maar elektriciteit kan wel met steenkool opgewekt worden. Als we CO2 willen besparen, kunnen we beginnen met het vervangen van olie-centrales door kolencentrales en het verbieden van winning van olie uit teerzanden of nog erger: kalkzandsteen.

Er dreigt een klimaatramp. Politici spreken er over, om te proberen, de temperatuurstijging tot 2 graden te beperken. Toen de aarde 2 graden warmer was, stond de zeespiegel 25 meter hoger. Eerder schreef ik:

Tijdens de G8-top in Duitsland werden pogingen gedaan om te besluiten pogingen te doen om de temperatuurstijging in deze eeuw te beperken tot 2 graden Celsius. En volgens het NASA-onderzoek:
"But if further global warming reaches 2 or 3 degrees Celsius, we will likely see changes that make Earth a different planet than the one we know. The last time it was that warm was in the middle Pliocene, about three million years ago, when sea level was estimated to have been about 25 meters (80 feet) higher than today."

NASA-studie

Mega-Auschwitz

De oliemaatschappijen, met (s)Hell voorop, plannen een genocide die Auschwitz meer dan 100 keer kan overtreffen. De klimaatverandering die dreigt, kan gemakkelijk meer dan 600 miljoen slachtoffers of zelfs miljarden slachtoffers maken.

De nicotine-maffia heeft decenia-lang wetenschappelijk bewijs aangaande de verslavende werking van nicotine onderdrukt. Ook heeft men aan sigaretten extra nicotine toegevoegd, om deze nog verslavender te maken. De olie-maatschappijen doen soortgelijke dingen. Zij steunen klimaat-sceptici, saboteren beleid, verspreiden des-informatie en doen alles wat in hun vermogen ligt om maatregelen tegen te gaan. De directieleden zijn oorlogsmisdadigers in de klimaatoorlog. Zij zijn verantwoordelijk voor de komende genocide, die ze willens en wetens plannen, met geen ander doel dan er geld aan te verdienen.

In Canada verpest (s)Hell de aarde door oliewinning uit teerzanden, in Nederland wil men een miezerige hoeveelheid CO2 onder de grond opslaan, met gevaar voor de bewoners, zogenaamd om groen te zijn, in werkelijkheid om er geld aan te verdienen. De zielen van de (s)Hell-directeuren zijn zwarter dan olie: zij zijn engelen uit de (s)Hell, zij zijn erger dan Hitler en Himler.

Neurenbergse processen

Ik verlang van de Europese Unie:

  • dat de directieleden van (s)Hell en andere oliemaatschappijen gearresteerd worden en berecht worden wegens het plannen van mega-genocide.
  • dat de volledige administraties van alle grote oliemaatschappijen in beslag worden genomen en ingebracht worden als bewijs van oorlogsmisdaden.
  • dat alle eigendommen van (s)Hell in de EU in beslag worden genomen.

Van Nederland verlang ik, dat er een schadeclaim van 100 miljard wordt neergelegd bij de (s)Hell. Om Nederland enigszins droog te houden zullen de dijken fors verhoogd moeten worden. Gezien de misdadige opstelling van (s)Hell, met name bij de winning van olie uit teerzanden, is (s)Hell een uitstekende kandidaat voor een proefproces.

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Uw ip-nummer is geblokkeerd voor inloggen en reageren.

Indien u zich misdraagt op deze site, kunnen we uw ip-nummer blokkeren. Dit kan ook voorkomen, als uw computer door criminelen is overgenomen.

Wilt u de blokkade opheffen, doe dan het volgende:

  • Schaf een virusscanner en firewall aan
  • Maak uw computer schoon
  • Stuur ons een email om de blokkade op te heffen, met uw ip-nummer.

Het kan ook zijn, dat uw ip-nummer wijzigt tijdens het surfen. Dit kan gebeuren indien u uw echte ip-nummer geheim houdt. Deze site is beschermd tegen dat soort technieken.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_75euro_200.gif
reclame/SpiritueleGids.gif
Ontwikkeld door Nul-A Computers