ga naar nieuw artikel: RABO-medewerkers oplichters?

 

 

05  Jan  2010

Commissie voor Gelijke Behandeling discrimineert

Onderaan de pagina staan scans van de brief van de Commissie voor Gelijke Behandeling.

Firewolf diende bij de Commissie voor Gelijke Behandeling een klacht in wegens discriminatie door de Volkskrant. Deze klacht is door de Commissie voor Gelijke Behandeling afgewezen omdat:

  • Firewolf geen religie zou hebben en hij dus niet gediscrimineerd kan worden op basis van religie.
    • De Commissie voor Gelijke Behandeling vernauwt religie tot godsdienst: dienstbaarheid aan een opperwezen (god). Heidenen die niet geloven in één opperwezen hebben geen religie. Taoisten hebben ook geen religie. Volgens de Commissie voor Gelijke Behandeling mag men heidenen en taoisten beledigen en discrimineren zoveel men wil, want ze hebben geen religie in de zin van godsdienst.
    • De Commissie voor Gelijke Behandeling accepteert alleen klachten van 'respectabele' godsdiensten, zoals het jodendom, het christendom en de islam. Als een religie geen spoor van dood en verderf door de eeuwen heen getrokken heeft, is het geen respectabele religie. Aldus de Commissie voor Gelijke Behandeling.
  • Firewolf zou ook geen levensovertuiging hebben. Een levensovertuiging is pas een levensovertuiging als deze wordt aangehangen door meerdere mensen. Hoeveel mensen nodig zijn om van een levensovertuiging een levensovertuiging te maken wordt door de Commissie voor Gelijke Behandeling niet gespecificeerd.

De nederlandse overheid laat zich steeds opnieuw van zijn meest kwaadaardige kant zien. Het heeft weinig zin om nog woorden vuil te maken aan de overheid van Nazi-Nederigland.

weerwoord/GelijkeBehandeling1.jpg

 

weerwoord/GelijkeBehandeling2.jpg

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Uw ip-nummer is geblokkeerd voor inloggen en reageren.

Indien u zich misdraagt op deze site, kunnen we uw ip-nummer blokkeren. Dit kan ook voorkomen, als uw computer door criminelen is overgenomen.

Wilt u de blokkade opheffen, doe dan het volgende:

  • Schaf een virusscanner en firewall aan
  • Maak uw computer schoon
  • Stuur ons een email om de blokkade op te heffen, met uw ip-nummer.

Het kan ook zijn, dat uw ip-nummer wijzigt tijdens het surfen. Dit kan gebeuren indien u uw echte ip-nummer geheim houdt. Deze site is beschermd tegen dat soort technieken.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_75euro_200.gif
reclame/RasataHoog.gif
Ontwikkeld door Nul-A Computers