Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Strafrechterlijk onderzoek tegen Rabo

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

Aandelenlease.nl Het volk werd/wordt beroofd door de talentloze corporate-crimers

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

02  Mei  2010

Neurenbergse processen

(s)Hell-directie arresteren

(s)Hell haalt olie uit teerzanden. Dit kost ca. 65% van de energie van de olie. Deze olie kan men gebruiken in een centrale om elektriciteit op te wekken. Dit kan met een rendement van 35-55%. Laten we 50% rekenen. Dan wordt (100% - 65%) maal 50% = 17,5% van de energie nuttig gebruikt. De rest is verspilling.

Auto's kunnen niet op steenkool rijden, maar elektriciteit kan wel met steenkool opgewekt worden. Als we CO2 willen besparen, kunnen we beginnen met het vervangen van olie-centrales door kolencentrales en het verbieden van winning van olie uit teerzanden of nog erger: kalkzandsteen.

Er dreigt een klimaatramp. Politici spreken er over, om te proberen, de temperatuurstijging tot 2 graden te beperken. Toen de aarde 2 graden warmer was, stond de zeespiegel 25 meter hoger. Eerder schreef ik:

Tijdens de G8-top in Duitsland werden pogingen gedaan om te besluiten pogingen te doen om de temperatuurstijging in deze eeuw te beperken tot 2 graden Celsius. En volgens het NASA-onderzoek:
"But if further global warming reaches 2 or 3 degrees Celsius, we will likely see changes that make Earth a different planet than the one we know. The last time it was that warm was in the middle Pliocene, about three million years ago, when sea level was estimated to have been about 25 meters (80 feet) higher than today."

NASA-studie

Mega-Auschwitz

De oliemaatschappijen, met (s)Hell voorop, plannen een genocide die Auschwitz meer dan 100 keer kan overtreffen. De klimaatverandering die dreigt, kan gemakkelijk meer dan 600 miljoen slachtoffers of zelfs miljarden slachtoffers maken.

De nicotine-maffia heeft decenia-lang wetenschappelijk bewijs aangaande de verslavende werking van nicotine onderdrukt. Ook heeft men aan sigaretten extra nicotine toegevoegd, om deze nog verslavender te maken. De olie-maatschappijen doen soortgelijke dingen. Zij steunen klimaat-sceptici, saboteren beleid, verspreiden des-informatie en doen alles wat in hun vermogen ligt om maatregelen tegen te gaan. De directieleden zijn oorlogsmisdadigers in de klimaatoorlog. Zij zijn verantwoordelijk voor de komende genocide, die ze willens en wetens plannen, met geen ander doel dan er geld aan te verdienen.

In Canada verpest (s)Hell de aarde door oliewinning uit teerzanden, in Nederland wil men een miezerige hoeveelheid CO2 onder de grond opslaan, met gevaar voor de bewoners, zogenaamd om groen te zijn, in werkelijkheid om er geld aan te verdienen. De zielen van de (s)Hell-directeuren zijn zwarter dan olie: zij zijn engelen uit de (s)Hell, zij zijn erger dan Hitler en Himler.

Neurenbergse processen

Ik verlang van de Europese Unie:

  • dat de directieleden van (s)Hell en andere oliemaatschappijen gearresteerd worden en berecht worden wegens het plannen van mega-genocide.
  • dat de volledige administraties van alle grote oliemaatschappijen in beslag worden genomen en ingebracht worden als bewijs van oorlogsmisdaden.
  • dat alle eigendommen van (s)Hell in de EU in beslag worden genomen.

Van Nederland verlang ik, dat er een schadeclaim van 100 miljard wordt neergelegd bij de (s)Hell. Om Nederland enigszins droog te houden zullen de dijken fors verhoogd moeten worden. Gezien de misdadige opstelling van (s)Hell, met name bij de winning van olie uit teerzanden, is (s)Hell een uitstekende kandidaat voor een proefproces.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/CirkelHoog.gif

 

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Verzend
Zonne-energie kan problemen verlichten, zonne-energie plan naar Mansholt
Korte biografie van Andreas Firewolf

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Naar beginpagina

We worden bestolen door de banken

 

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd

Ruttisme

is het tegengestelde van fascisme. Fascisten willen strijden voor iets. Het Ruttisme vermijdt iedere strijd. Vragen beantwoord men met "dat kan ik me niet herinneren", "wegens te kort aan geheugen heb ik dat gewist", et cetera.

Wanneer kritiek te groot wordt, laat men de regering vallen. Vervolgens regeert men demissionair verder, zonder iets te doen. Na de verkiezingen regelt men een kabinetsformatie van een jaar en ondertussen ritselt men demissionair verder.

Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Blog van Groene Politiek

 

Klik hier voor regelmatig commentaar op de waanzin van de politiek, de waanzin van de media, de vernietiging van ons klimaat et cetera.

Wil je dit volgen en regelmatig emails ontvangen?

 

Klik dan hier

en registreer je als lid.

1000 miljard euro voor vriendjes politiek
Gebruik de lage olieprijs om zonnepanelen te installeren
Een auto op waterstof gemaakt met je eigen zonnepanelen is goedkoper dan een benzine-auto.
Top-politici kramen onzin uit, Balkenende doet onzinnige uitspraken over CO2-afvang, Chirac over kernenergie.
Wat is er nodig om over te schakelen op zonne-energie
Efficiente zonnecellen goedkoper
Zonne-energie kan problemen verlichten, zonne-energie plan naar Mansholt
Zonnepanelen subsidieren
Energie inhoud en CO2 uitstoot
Staak de windmolen terreur
Accijns op kerosine
Kolenstroom is beter voor het milieu dan stroom uit schaliegas. Een auto op olie uit teerzand vervuilt ZES keer zoveel als een auto op kolenstroom.
GreenPeace misleidt en voert promoot schadelijk milieubeleid. GreenPeace vervuilt het mentale en emotionele milieu.
Genocide tegen vleermuizen, slecht voor het milieu
Houdt de kolencentrales open
Verminder afhankelijkheid van russisch gas
Greenpeace en energiebedrijven misleiden politiek
Oproep aan gemeenten
GreenPeace loopt met molentjes
Kolencentrales voor een groene revolutie!
Is de Europese Commissie met een bananenboot binnen gevaren?
Kolenstroom is goedkoop. Maken we ons wagenpark elektrisch en gaan we rijden op kolenstroom dan besparen we geld. Dat geld kunnen we gebruiken voor zonne-panelen. Met dat geld kunnen we een groene revolutie op gang brengen en het klimaat redden.
VVD voelt zich thuis in Madurodam.
Essent vernietigt leefgebied orang oetans
CO2 afvangen is gevaarlijke onzin
CO2-opslag is veel te duur
Dijkhoff, doe je werk beter
kernenergie is te duur, er is geen capaciteit voor kerncentrales.
Opbranden kernafval nog ver weg!
Veilig he, die kerncentrales !!!
Kernenergie is veel te duur !
Kernenergie is onmogelijk en verschrikkelijk duur!
Ontwikkeld door Nul-A Computers