Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

26  Aug  2009

Vermindering administratieve lastendruk en deregulering

Email aan alle tweede kamerleden.

L.S.

17 Augustus schreef ik u onderstaande email. De enige reactie die ik kreeg was van Rita Verdonk, de rest van de kamerleden schittert door afwezigheid of totale desinteresse !!!

Na deze tweede email kreeg ik vrijwel meteen een reactie van tweede kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) met de mededeling, dat hij wel gereageerd heeft. Deze email heb ik nooit ontvangen, terwijl ik geen spam-filter heb op het gebruikte email-adres. Vraag je je af hoeveel mail vanuit de tweede kamer nooit zijn bestemming bereikt.

Zojuist werd ik door een muts van het CBS gebeld over hieronder genoemde enquete. Waarom ik het nog niet had ingevuld. Op mijn vraag waarom ze mij bleven lastig vallen, zij deze muts: "O, heeft u hem al ingevuld? Dan zal dit het wel gekruisd hebben!"

Ik heb inmiddels vier keer dezelfde brief gehad over het invullen van deze enquete plus nu ook nog eens een telefoontje. Als alle bedrijven zo zijn behandeld, dan is er een paar ha. bos gekapt voor deze papierverspilling. Een beter milieu begint bij jezelf. Als al het CBS-personeel van het dak springt, scheelt dat heel veel in de papierverspilling en in de CO2 uitstoot. Scheelt de rest van Nederland heel veel ergernis.

Wilt u bezuinigen? Hef dan het CBS op, scheelt mij heel veel in de administratieve lastendruk !!! Hef meteen ook de eerste kamer op. Scheelt heel veel geld en vermindert de haagse stroperigheid. Als jullie, zoals gewoonlijk, jullie werk niet goed doen, worden jullie vanzelf gecorrigeerd door het Europese hof. Gecorrigeerd worden door de eerste kamer? Als jullie dat durven beweren, beschuldig ik jullie van poging tot moord met voorbedachte rade! Dan proberen jullie mij me dood te laten lachen!

De laatste keer dat de eerste kamer iets nuttigs deed, was toen Wiegel de gekozen burgermeester tegenhield. Daarna hebben jullie dat vrolijk opnieuw ingediend en doorgedrukt. En wat een geweldige mislukking is het geworden.

Waar blijft het referendum over opheffing van Nederland? Zijn we niet sinds jaar en dag een achtergebleven provincie van Europa? Tien jaar geleden waren we nog 'Albanie aan de Noordzee'. Inmiddels zijn we afgegleden naar het 'Noord-Korea van Europa'.

En maar klagen en maar zeuren over Wilders, dat we daar vooral niet op moeten stemmen. Eigenlijk tekent jullie dat ten voeten uit. Wilders is in nazi-nederigland leider van wat jullie beschouwen als 'extreem rechts'. Een man die twee uur per week bij de dameskapper zit om de pukkel op zijn schouders te laten fatsoeneren. Zelfs 'extreem-rechts' (of wat daar voor door probeert te gaan) is in nazi-nederigland verwijfd.

Op wie moeten we dan stemmen? Op kamerleden die 's avonds niet meer weten, wat ze 's ochtends beloofd hebben? Op eedbrekers en leugenaars, die een kabinet steunen met een mini-ster van sociale zaken, die eerder moest aftreden wegens meervoudige brandmoord op asielzoekers? Hoe zou ik jullie moeten noemen zonder onfatsoenlijke taal te gebruiken?

Nog even sparen, dan kan ik emigreren. Ben ik eindelijk van jullie verwijfde getut af.

Deze email verstuurde ik 17 augustus 2009. Alleen Rita Verdonk reageerde.

Zojuist heb ik ruim 10 minuten moeten verspillen aan achterlijke vragen van het CBS over mijn bedrijfsactiviteiten. Dit terwijl ik een eenmanszaak heb.

Volgens het CBS is het verstrekken van die gegevens VERPLICHT.

Om hun formulier in te kunnen vullen, moest ik eerst een programma downloaden en installeren. Hoe zit het met de beveiliging? Het programma genereert een versleuteld tekst-document. Wat staat daar in? Alleen gegevens die ik heb ingevoerd? Of zijn er ook gegevens verzameld van mijn computer?

Gezien de belabberde veiligheidscultuur van ITC bij de overheid, is dit erg vreemd.

U heeft beloofd administratieve lastendruk te verminderen en te dereguleren. Begin eens met vrijstelling van een aantal administratieve lasten voor kleine bedrijven. Zoals onzinnige CBS-enquetes.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. |||p|2441|Klik hier voor meer informatie|*|

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/RunentarotHoog.gif

 

Rente manipulatie
Is de Haagse politiek doorgerot ?
Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Landverraders eisen uw stem
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
Is de Haagse politiek doorgerot ?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
Rentemanipulatie en cocaine handel
Ontwikkeld door Nul-A Computers