Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Strafrechterlijk onderzoek tegen Rabo

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

Aandelenlease.nl Het volk werd/wordt beroofd door de talentloze corporate-crimers

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

26  Aug  2009

Vermindering administratieve lastendruk en deregulering

Email aan alle tweede kamerleden.

L.S.

17 Augustus schreef ik u onderstaande email. De enige reactie die ik kreeg was van Rita Verdonk, de rest van de kamerleden schittert door afwezigheid of totale desinteresse !!!

Na deze tweede email kreeg ik vrijwel meteen een reactie van tweede kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) met de mededeling, dat hij wel gereageerd heeft. Deze email heb ik nooit ontvangen, terwijl ik geen spam-filter heb op het gebruikte email-adres. Vraag je je af hoeveel mail vanuit de tweede kamer nooit zijn bestemming bereikt.

Zojuist werd ik door een muts van het CBS gebeld over hieronder genoemde enquete. Waarom ik het nog niet had ingevuld. Op mijn vraag waarom ze mij bleven lastig vallen, zij deze muts: "O, heeft u hem al ingevuld? Dan zal dit het wel gekruisd hebben!"

Ik heb inmiddels vier keer dezelfde brief gehad over het invullen van deze enquete plus nu ook nog eens een telefoontje. Als alle bedrijven zo zijn behandeld, dan is er een paar ha. bos gekapt voor deze papierverspilling. Een beter milieu begint bij jezelf. Als al het CBS-personeel van het dak springt, scheelt dat heel veel in de papierverspilling en in de CO2 uitstoot. Scheelt de rest van Nederland heel veel ergernis.

Wilt u bezuinigen? Hef dan het CBS op, scheelt mij heel veel in de administratieve lastendruk !!! Hef meteen ook de eerste kamer op. Scheelt heel veel geld en vermindert de haagse stroperigheid. Als jullie, zoals gewoonlijk, jullie werk niet goed doen, worden jullie vanzelf gecorrigeerd door het Europese hof. Gecorrigeerd worden door de eerste kamer? Als jullie dat durven beweren, beschuldig ik jullie van poging tot moord met voorbedachte rade! Dan proberen jullie mij me dood te laten lachen!

De laatste keer dat de eerste kamer iets nuttigs deed, was toen Wiegel de gekozen burgermeester tegenhield. Daarna hebben jullie dat vrolijk opnieuw ingediend en doorgedrukt. En wat een geweldige mislukking is het geworden.

Waar blijft het referendum over opheffing van Nederland? Zijn we niet sinds jaar en dag een achtergebleven provincie van Europa? Tien jaar geleden waren we nog 'Albanie aan de Noordzee'. Inmiddels zijn we afgegleden naar het 'Noord-Korea van Europa'.

En maar klagen en maar zeuren over Wilders, dat we daar vooral niet op moeten stemmen. Eigenlijk tekent jullie dat ten voeten uit. Wilders is in nazi-nederigland leider van wat jullie beschouwen als 'extreem rechts'. Een man die twee uur per week bij de dameskapper zit om de pukkel op zijn schouders te laten fatsoeneren. Zelfs 'extreem-rechts' (of wat daar voor door probeert te gaan) is in nazi-nederigland verwijfd.

Op wie moeten we dan stemmen? Op kamerleden die 's avonds niet meer weten, wat ze 's ochtends beloofd hebben? Op eedbrekers en leugenaars, die een kabinet steunen met een mini-ster van sociale zaken, die eerder moest aftreden wegens meervoudige brandmoord op asielzoekers? Hoe zou ik jullie moeten noemen zonder onfatsoenlijke taal te gebruiken?

Nog even sparen, dan kan ik emigreren. Ben ik eindelijk van jullie verwijfde getut af.

Deze email verstuurde ik 17 augustus 2009. Alleen Rita Verdonk reageerde.

Zojuist heb ik ruim 10 minuten moeten verspillen aan achterlijke vragen van het CBS over mijn bedrijfsactiviteiten. Dit terwijl ik een eenmanszaak heb.

Volgens het CBS is het verstrekken van die gegevens VERPLICHT.

Om hun formulier in te kunnen vullen, moest ik eerst een programma downloaden en installeren. Hoe zit het met de beveiliging? Het programma genereert een versleuteld tekst-document. Wat staat daar in? Alleen gegevens die ik heb ingevoerd? Of zijn er ook gegevens verzameld van mijn computer?

Gezien de belabberde veiligheidscultuur van ITC bij de overheid, is dit erg vreemd.

U heeft beloofd administratieve lastendruk te verminderen en te dereguleren. Begin eens met vrijstelling van een aantal administratieve lasten voor kleine bedrijven. Zoals onzinnige CBS-enquetes.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_200.gif

 

reclame/RunentarotHoog.gif

 

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Korte biografie van Andreas Firewolf

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Naar beginpagina

Open brief aan de leden der Staten Generaal

 

Betreffende:

  1. Ontbreken van een rechtsstaat door de Awb.

  2. Ruim 25 jaar bankroverij gesteund door de staat.

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Blog van Groene Politiek

 

Klik hier voor regelmatig commentaar op de waanzin van de politiek, de waanzin van de media, de vernietiging van ons klimaat et cetera.

Wil je dit volgen en regelmatig emails ontvangen?

 

Klik dan hier

en registreer je als lid.

Koude oorlog
Het gele hesjes protest is niet effectief. Men kan beter protesteren tegen de pensioenfondsen.
Voorstel voor een Europese Partij voor Cosumenten Belangen
Betere bescherming van consumenten

Ruttisme

is het tegengestelde van fascisme. Fascisten willen strijden voor iets. Het Ruttisme vermijdt iedere strijd. Vragen beantwoord men met "dat kan ik me niet herinneren", "wegens te kort aan geheugen heb ik dat gewist", et cetera.

Wanneer kritiek te groot wordt, laat men de regering vallen. Vervolgens regeert men demissionair verder, zonder iets te doen. Na de verkiezingen regelt men een kabinetsformatie van een jaar en ondertussen ritselt men demissionair verder.

Politiek Den Haag prventief ruimen.

Volgens de Raad van Europa: 'Politiek en bestuur in Nederland moeten dringend op de schop'.

Deze uitspraak is veel te mild. Naar mijn mening:

De gehele top van Nederland is volledig doorgerot.

De politieke partijen functioneren als maffia-families, mini-ster-president Mark Rutte is feitelijk de 'Capo di tutti capi' van de beestenbende.

Maar als u enig fatsoen heeft:

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Landverraders eisen uw stem
VVD totaal onbetrouwbaar
Waarom geen actie tegen Geert Wilders en de PVV. De PVV is ondemocratisch en wordt gefinancierd door Nationaal Zionisten. Wilders is een landverrader
Open brief aan de Tweede Kamer over hypotheekrente
Hoe kun je wel voordeurdeler zijn en geen fiscaal partner ???
Staten Generaal in staat van ontbinding
Mag een 11-voudige brandmoordenaar vice-voorzitter worden van de Raad van Staten ???
Politiek schuldig aan verwijfd getut!
Opheffen politieke partijen.
Prestatie-contract met tweede kamer.
Tweede kamer kan beter gehalveerd worden
Eerste kamer doet zijn werk niet en kan beter worden opgeheven
Rechten en plichten van de staat
Maatregelen tegen media-magnaten
Naar een nieuwe democratie
Ontwikkeld door Nul-A Computers