Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

05  Jan  2010

Wonen in een subtropische tuin

Uit: Nieuwe Politiek, 2003

Stel je een koepel voor van doorzichtige kunststof. Bijvoorbeeld poly-carbonaat. Oppervlakte bijvoorbeeld 10-20 ha. Hoogte 30 tot 40 meter. De temperatuur in de koepel is overdag ca. 22 graden, 's nachts ca. 15 graden.

Binnen deze koepel worden huizen gebouwd, zonder verwarming en zonder thermische isolatie. Misschien wel geluidsisolatie. Het dak is feitelijk een groot dakterras. De huizen staan niet bloot aan de buitenlucht. De huizen zijn omgeven met heel veel groen.

In het midden is een gemeenschappelijk meertje van een halve hectare. Het water hieruit wordt opgepompt naar de rand van de koepel. Van de rand stromen een aantal kunstmatige beken terug naar het meer. Op deze wijze wordt het water op natuurlijke wijze gereinigd.

In de zomer wordt overtollige warmte in een warmtetank opgeslagen met een warmtepomp. Dit kan bijvoorbeeld een tank zijn gevuld met olie en zoutkristallen. In de winter wordt deze warmte gebruikt om de kas te verwarmen. Binnen deze kas groeit biomassa, waarmee een deel van de elektriciteit opgewekt kan worden. Het totale systeem zou meer energie kunnen leveren, dan de bewoners nodig hebben.

De bewoners leven altijd comfortabel en kunnen zelfs 's winters in de tuin zitten. De energiekosten zijn zeer laag.

In de koepel is het veilig. Het is moeilijk om zonder toestemming binnen te komen. Alle mensen die naar binnen of naar buiten gaan worden op video vastgelegd. De videobanden worden enige weken bewaard.

Er is geen autoverkeer. De auto blijft buiten de koepel of wordt geparkeerd onder de koepel. Bagage kan men meenemen met een karretje, eventueel voorzien van elektrische hulpmotor. Mensen die moeilijk kunnen lopen kunnen gebruik maken van een elektrische rolstoel o.i.d.

Binnen de koepel is het veilig voor kinderen. Er zijn geen pedofielen, die op je kinderen jagen. Er zijn geen loslopende honden. Hondenbezitters kunnen hun hond loslaten in hun eigen tuin of kunnen de hond aangelijnd meevoeren. Uitlaten dient te gebeuren buiten de koepel.

In Culemborg staat sinds 2002 een kas met daarin zes woningen. De kas vormt zowel bij koud als warm weer een thermische buffer. (Maandblad Duurzaam bouwen, feb. 2003.)

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
hoog
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/RunentarotHoog.gif

 

Korte biografie van Andreas Firewolf

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Landverraders eisen uw stem
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
Is de Haagse politiek doorgerot ?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
Klimaat OMSLAG
Hoogspanningsleidingen en mobiele telefoons
Schone lucht is een mensenrecht.
De grote milieuramp van de 21e eeuw.
Het Wisselvallige Magnetisch Veld van de Aarde.
Ontwikkeld door Nul-A Computers