Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

10  Okt  2011

Aardappel-koninkrijk

Als Nederland een zuid-amerikaanse republiek zou zijn, zou men het een bananenrepubliek noemen. Maar Nederland is een koninkrijk en teelt geen bananen. Daarom noemen we het een aardappel-koninkrijk.

Het Openbaar Ministerie (OM) wil verdachte Ahmed al-J. van de Schipholbrand in 2005 naar Nederland halen voor verhoor. Ahmed was al een keer veroordeeld voor 11-voudige moord in zake de Schipholbrand en daarna weer vrij gesproken. Ahmed had namelijk een sigaretje gerookt en daardoor was dat brandgevaarlijke complex in brand gevlogen. Ahmed kon er natuurlijk niets aan doen, dat het complex brandgevaarlijk was. Hij wilde daar ook helemaal niet zijn. Tegen zijn wil werd hij daar opgesloten en nederlandse ambtenaren voorzagen hem van sigaretjes en lucifers. In een brandgevaarlijk complex.

De brandweer wist dat het complex brandgevaarlijk was en eiste sluiting. De gemeenteraad was het daar hardgrondig mee eens en nam een sluitingsbesluit. Mini-ster Donner, toen nog van justitie, misbruikte zijn ministeriele bevoegdheid en hield het complex open. Als er iemand verantwoordelijk is voor 11-voudige brandmoord, dan is het mini-ster Donner. Daar was de kamer ook van overtuigd en Donner moest vertrekken als mini-ster van justitie. In volgende kabinetten kwam hij doodleuk terug als mini-ster van sociale zaken. Verantwoordelijk zijn voor 11-voudige brandmoord staat blijkbaar goed op je C.V. als je mini-ster wilt worden. Vooral als mini-ster van SOCIALE zaken.

Donner trad in 2006 af vanwege de schipholbrand. In 2007 werd hij opnieuw mini-ster, ditmaal van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In 2010 werd hij mini-ster van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Het is natuurlijk de vraag of de rechter Donner schuldig zal bevinden aan 11-voudige brandmoord. Het kan ook kiezen voor 11-voudige doodslag. Of 11-voudige dood-door-schuld met criminele nalatigheid. Maar voor de rechter zich hierover kan uitspreken, dient het OM Donner aan te klagen. Aangezien Donner voorheen de baas was van het OM, zal het OM dat niet vrijwillig doen. Onbegrijpelijk vind ik het, dat geen enkele advocaat namens de nabestaanden strafrechterlijke vervolging van Donner heeft geeist. Zijn er in Nederland dan helemaal geen fatsoenlijke advocaten meer?

Het CDA is de partij van fatsoensrakkers. Balkenende maakte er zelfs een slogan van: "Fatsoen moet je doen". Natuurlijk bedoelden hij en zijn collega-CDA-ers: "Fatsoen moeten anderen maar doen". Bij het CDA wil men graag, dat Donner nu vice-voorzitter wordt van de Raad van Staten. Dat is het hoogste rechtsorgaan van Nederland.

Daarom noem ik Nederland een "aardappel-koninkrijk". Iemand die verantwoordelijk is voor de dood van 11 asielzoekers is de belangrijkste kandidaat om daar vice-voorzitter te worden. Misschien kunnen we beter spreken van vieze-voorzitter.

Niet iedereen wil dat. Bij de fatsoensrakker-partij het CDA wil men dat. Onze nationale kiezer-verschrikker Job Cohen vindt, dat Donner het niet moet worden. Omdat Donner mini-ster is in het zittende kabinet. Niet omdat Donner verantwoordelijk is voor de dood van 11 asielzoekers. Cohen en co hebben ook nooit bezwaar gemaakt tegen Donner's rol als mini-ster. "Fatsoen moeten anderen maar doen" is niet alleen een CDA-gedachtengoed. Het is gemeengoed in de Nederlandse politiek. En dan maar schelden tegen het PVV, omdat deze partij openlijk onfatsoenlijk is.

Daarom noem ik Nederland een "aardappel-koninkrijk".

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. |||p|2441|Klik hier voor meer informatie|*|

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_200.gif

 

reclame/varietarier.gif

 

Rente manipulatie
Is de Haagse politiek doorgerot ?
Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
Is de Haagse politiek doorgerot ?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
Voorstel voor een Europese Partij voor Cosumenten Belangen
Betere bescherming van consumenten
Open brief aan de Tweede Kamer over hypotheekrente
Hoe kun je wel voordeurdeler zijn en geen fiscaal partner ???
Staten Generaal in staat van ontbinding
Politiek schuldig aan verwijfd getut!
Vermindering administratieve lastendruk en deregulering.
Opheffen politieke partijen.
Prestatie-contract met tweede kamer.
Rechten en plichten van de staat
Maatregelen tegen media-magnaten
Naar een nieuwe democratie
Ontwikkeld door Nul-A Computers