Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

04  Mrt  2014

Verscheur het energie-akkoord.

04-03-2014

Open email aan de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal.

Geachte kamerleden

Op 7-10-2013 schreef ik u een open email, waarin ik u opriep het energie-akkoord in de prullenbak te werpen. In een email-uitwisseling met de SP en in diverse emails in de afgelopen jaren aan de leden der Tweede Kamer heb ik gewaarschuwd tegen gascentrales. De crisis over Oekraine onderstreept mijn gelijk. Ik heb u gewaarschuwd voor afhankelijkheid van gas uit landen met dubieuze regimes. Zoals gewoonlijk heb ik weer 100% gelijk.

Bij deze roep ik u op om het gebruik van gas voor stroomopwekking te verbieden. We moeten onze afhankelijkheid van dubieuze regimes verminderen en onze onafhankelijkheid vergroten. Daarbij spreek ik niet over Nederland, maar over de gehele EU. Het Nederlandse aardgas kan in de EU beter gebruikt worden dan voor stroomopwekking.

Stroom kan beter opgewekt worden met grondstoffen uit de EU. Zonne-energie en windenergie zullen daarbij een steeds grotere rol gaan spelen. Tuinafval en agrarisch afval kan daar nu al een grote rol in spelen. Maar de komende 20 jaar kunnen we beter de steenkool en bruinkool uit de EU benutten. Het geld wat we dan niet aan dubieuze regimes geven, kunnen we besteden aan alternatieve energie.

Voorbeeld: Tuinafval

Ik ga vandaag mijn coniferenhaag snoeien. Ruim 25 meter lang en er moet bijna twee meter van af. Het afvoeren en kwijtraken van dat 'afval' gaat mij tijd, energie en geld kosten. Kunt u mij dat uitleggen? Het gaat hier niet om afval, maar om een waardevolle grondstof waarvan elektriciteit en kunstmest gemaakt kan worden. De gemeente zou deze grondstof gratis moeten ophalen en moeten verstoken in een kleine gemeentelijke WKK-centrale op bio-massa. De as is kunstmest: Gewoon in zakken stoppen en verkopen in tuincentra. En de afvalwarmte kan benut worden als stadswarmte.

Waarom heeft niet iedere gemeente een eigen biomassa centrale? Liefst een centrale met een 10 of enige tientallen afzonderlijke turbines. 's Zomers staan ze uit en gebruiken we zonne-stroom. Als de zonnestroom afneemt, neemt de warmtebehoefte toe. Dan gaan één voor één de turbines aan, naar behoefte. 's Winters draait de centrale op volle kracht en wordt de restwarmte maximaal benut.

Met zo'n centrale kan de gemeente boeren betalen voor agrarisch afval. Wellicht een paar cent per kuub. De elektriciteitsvoorziening wordt dan heel robust en goedkoop.

Aanvullen met steenkool of bruinkool

Grote steden hebben vermoedelijk te weinig biomassa voor alle elektriciteit. Wanneer de biomassa op is, gaat men gewoon over op steenkool of bruinkool. Als een centrale voor 20% of meer op biomassa stookt en de rest op steenkool, stoot deze minder co2 per kWH uit dan een gascentrale op Nederlands aardgas. Overwegen om schaliegas te kiezen boven steenkool of bruinkool is gewoon een misdaad tegen de aarde.

Houdt de oude kolencentrales open

Het sluiten van oude kolencentrales is volstrekte waanzin en feitelijk hoogverraad.

Als we fors investeren in alternatieve energie, zijn kolencentrales in 2030 niet meer nodig. Het is veel goedkoper en veel beter voor het milieu om de oude kolencentrales open te houden. En politiek is het veel verstandiger om gascentrales en oliecentrales te sluiten, zodra dat mogelijk is. We moeten dringend af van onze afhankelijkheid van energie uit landen met dubieuze regimes.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_200.gif

 

reclame/RunentarotHoog.gif

 

Korte biografie van Andreas Firewolf

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Landverraders eisen uw stem
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
Is de Haagse politiek doorgerot ?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
1000 miljard euro voor vriendjes politiek
Gebruik de lage olieprijs om zonnepanelen te installeren
Een auto op waterstof gemaakt met je eigen zonnepanelen is goedkoper dan een benzine-auto.
Top-politici kramen onzin uit, Balkenende doet onzinnige uitspraken over CO2-afvang, Chirac over kernenergie.
Wat is er nodig om over te schakelen op zonne-energie
Efficiente zonnecellen goedkoper
Zonne-energie kan problemen verlichten, zonne-energie plan naar Mansholt
Zonnepanelen subsidieren
Energie inhoud en CO2 uitstoot
Staak de windmolen terreur
Accijns op kerosine
Kolenstroom is beter voor het milieu dan stroom uit schaliegas. Een auto op olie uit teerzand vervuilt ZES keer zoveel als een auto op kolenstroom.
GreenPeace misleidt en voert promoot schadelijk milieubeleid. GreenPeace vervuilt het mentale en emotionele milieu.
Genocide tegen vleermuizen, slecht voor het milieu
Houdt de kolencentrales open
Greenpeace en energiebedrijven misleiden politiek
Oproep aan gemeenten
GreenPeace loopt met molentjes
Kolencentrales voor een groene revolutie!
Is de Europese Commissie met een bananenboot binnen gevaren?
Kolenstroom is goedkoop. Maken we ons wagenpark elektrisch en gaan we rijden op kolenstroom dan besparen we geld. Dat geld kunnen we gebruiken voor zonne-panelen. Met dat geld kunnen we een groene revolutie op gang brengen en het klimaat redden.
VVD voelt zich thuis in Madurodam.
Klaag de directie aan van (s)Hell !!!
Essent vernietigt leefgebied orang oetans
CO2 afvangen is gevaarlijke onzin
CO2-opslag is veel te duur
Dijkhoff, doe je werk beter
kernenergie is te duur, er is geen capaciteit voor kerncentrales.
Opbranden kernafval nog ver weg!
Veilig he, die kerncentrales !!!
Kernenergie is veel te duur !
Kernenergie is onmogelijk en verschrikkelijk duur!
Ontwikkeld door Nul-A Computers