Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Strafrechterlijk onderzoek tegen Rabo

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

Aandelenlease.nl Het volk werd/wordt beroofd door de talentloze corporate-crimers

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

28  Feb  2017

Landverraders eisen uw stem

 

Het is weer verkiezingstijd en allerlei politici, die vier jaar lang niets om u gaven, willen nu uw stem. Zij willen met u communiceren. Dat wil zeggen, dat u naar hun moet luisteren. Luisteren ze wel eens naar u?

Deze verkiezingen zijn bijzonder. U dient te kiezen tussen 'business as usual' of landverrader Geert Wilders. Als u gaat stemmen, roep ik u op toch maar voor de gevestigde orde te kiezen. Met al hun gebreken zijn ze aanzienlijk beter dan Gekke Geert.

 

Lees ook: VVD totaal onbetrouwbaar

 

Landverraad

Wanneer iemand geld aanneemt uit het buitenland en daarvoor in ruil zijn / haar land schaadt, dan maakt diegene zich schuldig aan landverraad.

 

Nationaal Zionisme

is een variant op Nationaal Socialisme. Nationaal Socialisme was duits. De Duitsers wilden ruimte voor hun superieure genen. Nationaal Zionisme is joods. Israelische Joden willen ruimte voor hun superieure joodse genen. Ze willen een Erets Israel (Groot Israel), zoals de Nationaal Socialisten een Groot Duitsland wilden. Probleem daarbij is, dat de Palestijnen niet willen oprotten en niet willen uitsterven. Israel wil ze daarbij graag helpen, maar ze mogen niet van de Europese Unie. Dus moet de Europese Unie kapot.

Geert Wilders heeft geld aangenomen van amerikaanse Nationaal Zionisten. Hij is zelf ook een fanatiek Nationaal Zionist. Hij laat zich betalen om de Europese Unie kapot te maken. Daarmee schaadt hij de nederlandse belangen. Daarom is Geert Wilders een landverrader. Anton Mussert was een nationaal Socialist en hielp Nazi Duitsland. Daarvoor is hij na de tweede wereldoorlog ter dood veroordeeld. Geert Wilders is een Nationaal Zionist en helpt Nazi Israel. Hij hoeft niet ter dood te worden veroordeeld. Maar het is wel wenselijk om hem politiek af te maken.

De Nationaal Zionisten hitsen aan tot haat tussen de Islam en het Westen. Als het westen zich bedreigd voelt door de Islam, zijn de Zionisten een bondgenoot. Dan kan Nazi Israel doorgaan met etnisch zuiveren en volkerenmoord.

Notabene: Niet alle Joden zijn Zionisten.

Er zijn Joden die de staat Israel radicaal afwijzen. Er zijn ook Joden in de Israelische vredesbeweging. Afwijzen van Natinaal Zionisme is goed. Alle Joden over één kam scheren en mensen aanvallen omdat ze een joodse moeder hebben, is verkeerd.

 

Europees kampioen etnisch zuiveren

Wilders vroeg zijn achterban: 'willen jullie meer of minder Marokkanen?' Achterban joelde: 'Minder, minder!' Wilders: 'Goed, dan gaan we dat regelen.'

Hiermee gaf Wilders aan, dat hij als recht-geaarde Nationaal Zionist warm voorstander is van etnisch zuiveren. Wat ik graag wil weten: Waarom heeft het OM hem niet aangeklaagd voor het treffen van voorbereiding tot etnisch zuiveren?

Op de Deense televisie stelde Wilders, dat hij miljoenen Moslims uit Europa wilde verwijderen. Het is niet mogelijk om miljoenen mensen op te pakken en in een ander werelddeel te dumpen. Hij sprak dus impliciet de intentie uit, om miljoenen Moslims van de aarde te verwijderen. Voor Nationaal Zionisten is het willen vernietigen van miljoenen Moslims niets bijzonders. Nationaal Zionisten in Israel zeggen al sinds de jaren '80 over Palestijnen: Kakkerlakken die vernietigd moeten worden. Als de Nationaal Zionisten iets van Auschwitz geleerd hebben, is het wel hoe je inferieure genen van je grondgebied moet verwijderen. Gekke Geert is groot gebracht met dat gedachtengoed.

 

Putin is een bedreiging

Er zijn vermoedens, dat Wilders ook geld krijgt van Putin. Putin wil de EU ook kapot maken. Als de EU uit elkaar valt, kan Putin zijn macht uitbreiden. Le Pen (van het National Front in Frankrijk) heeft zeer zeker geld aangenomen van Rusland. Van Wilders is dit niet zeker. Wel zeker is, dat Le Pen en Wilders Putin helpen. En dat Putin Le Pen en Wilders helpt. Graaf Vladimir Putin wil zijn vampiertanden in de nek van Europa zetten en ons helemaal leegzuigen. Geert Wilders helpt hem daarbij. Dat neem ik hem zeer kwalijk.

 

Europese eenheid is noodzakelijk

Wij kunnen niet langer vertrouwen op Amerika als bondgenoot. Oom Donald is ons niet goed gezind. Hij heeft zijn hoofd zo diep in de kont van Putin gestoken, dat hij alleen nog maar Russische stront ziet. Lijkt me niet al te fris.

Om Putin in bedwang te houden hebben we een sterk Europa nodig en een sterke Europese defensie. Wilders en Le Pen willen dat juist kapot maken.

Bij het bouwen van de Europese Unie zijn grote fouten gemaakt. Het is veel goedkoper om die bouwfouten te herstellen, dan om de EU te slopen. Wilders en Le Pen laten zich betalen, om op te ruien tot sloop van de EU. Wilders werkt voor Nazi Israel, Le Pen werkt voor Putin. Misschien wordt Wilders ook betaald door Putin. Ik stel voor, om bij de komende verkiezingen grondig af te rekenen met deze landverraders.

 

Een ernstige bouwfout van de Europese Unie is de euro. Het idee achter de euro is geweldig. Vroeger moesten we geld wisselen als we over de grens boodschappen wilden doen. Kosten bij het grenswisselkantoor: 15%. Je gulden was bij het wisselen maar 85 cent waard. Maar bij de invoering van de euro heeft men geen rekening gehouden met de verschillen tussen de noord en zuid europese economieën. Dit geeft structurele spanningen op de financiele markten, die NIET overbugbaar zijn. Voor Duitsland en Nederland is de euro te zwak. Voor Italie en Griekenland is de euro te sterk.

Gekke Geert en andere landverraders willen 'uit de euro', hetgeen een waanzinnig idee is. Veel beter is het, om de euro te vervangen voor een zuid-europese en een noord-europese munt. Misschien ook een oost-europese munt. Als de EU twee of drie munteenheden heeft, is dat veel beter dan 20 munteenheden. Eén munteenheid lijkt niet houdbaar. Trump accepteert een te zwakke euro niet en heeft al ernstige verwijten gemaakt aan Duitsland. Landen als Italie en Griekenland komen niet uit de problemen als de euro sterker wordt.

 

De partij van Wilders, de PVV, zou de partij voor de vrijheid moeten zijn. Maar als het aan de PVV ligt, spreken we binnenkort Russisch en bepaalt Putin wat wij moeten denken en wat wij moeten zeggen.

 

Lijdt Geert Wilders aan Alzheimer ???

Op de duitse televisie beweerde Gekke Geert, dat Pim Fortuyn was vermoord door een radicale moslim. Je kunt veel van Volkert van der G. zeggen, maar hem uitschelden voor radicale moslim is wel een beetje vreemd.

Eerder beweerde Gekke Geert, dat alle terroristen moslims zijn. Impliciet heeft hij dus beweert:

  • De Nationale Zionist die Rabin doodschoot (omdat hij vrede sloot met Arafat) was dus eigenlijk geen jood maar een moslim.
  • Anders Behring Breivik, de rechts radicale noor die 77 mensen vermoorde, was stiekem een IS-strijder.
  • Andreas Baader, Gudrun Enslin, Ulrika Meinhoff en Jan Karl Raspe (RAF-terroisten van de jaren '70) waren eigenlijk allemaal radicale moslims met enorme baarden.

We zijn van Gekke Geert wel wat gewend. De helft van wat hij zegt is gelogen en de rest is niet waar. Maar de laatste tijd is hij wel heel erg de weg kwijt. Alsof de boutjes en moertjes in zijn bovenkamer losgekomen zijn.

Dringend verzoek aan de bewakers van Geert Wilders:

Zou u er op toe willen zien dat hij op tijd zijn Alzheimer medicijnen inneemt ???

Ik weet dat u er een dagtaak aan heeft te voorkomen, dat hij de weg kwijt raakt. En dat u hem er voortdurend aan moet herinneren dat hij Geert Wilders is, en dat hij geen Achmed de IS-strijder is. Maar het op tijd innemen van zijn medicijnen is erg belangrijk.

Dringend verzoek aan de beveiligers van de Tweede Kamer:

Wilt u Geert Wilders iedere keer controleren op het dragen van een bomgordel ???

Nu Gekke Geert zo in de war is, kan men hem zomaar laten geloven dat hij een Radicale Islamitische Terrorist is, en dat hij 72 maagdelijke jongetjes krijgt als hij de Tweede Kamer opblaast. Voor je het weet hebben de Russen hem gehackt en gaat ie gekke dingen doen. Gekker dan we van hem gewend zijn, bedoel ik.

 

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_200.gif

 

reclame/RunentarotHoog.gif

 

Korte biografie van Andreas Firewolf
VVD totaal onbetrouwbaar

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Naar beginpagina

Open brief aan de leden der Staten Generaal

 

Betreffende:

  1. Ontbreken van een rechtsstaat door de Awb.

  2. Ruim 25 jaar bankroverij gesteund door de staat.

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Vuile oorlog sinds 1982

Blog van Groene Politiek

 

Klik hier voor regelmatig commentaar op de waanzin van de politiek, de waanzin van de media, de vernietiging van ons klimaat et cetera.

Wil je dit volgen en regelmatig emails ontvangen?

 

Klik dan hier

en registreer je als lid.

Koude oorlog
Het gele hesjes protest is niet effectief. Men kan beter protesteren tegen de pensioenfondsen.
Voorstel voor een Europese Partij voor Cosumenten Belangen
Betere bescherming van consumenten

Politiek Den Haag prventief ruimen.

Volgens de Raad van Europa: 'Politiek en bestuur in Nederland moeten dringend op de schop'.

Deze uitspraak is veel te mild. Naar mijn mening:

De gehele top van Nederland is volledig doorgerot.

De politieke partijen functioneren als maffia-families, mini-ster-president Mark Rutte is feitelijk de 'Capo di tutti capi' van de beestenbende.

Maar als u enig fatsoen heeft:

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

VVD totaal onbetrouwbaar
Waarom geen actie tegen Geert Wilders en de PVV. De PVV is ondemocratisch en wordt gefinancierd door Nationaal Zionisten. Wilders is een landverrader
Open brief aan de Tweede Kamer over hypotheekrente
Hoe kun je wel voordeurdeler zijn en geen fiscaal partner ???
Staten Generaal in staat van ontbinding
Mag een 11-voudige brandmoordenaar vice-voorzitter worden van de Raad van Staten ???
Politiek schuldig aan verwijfd getut!
Vermindering administratieve lastendruk en deregulering.
Opheffen politieke partijen.
Prestatie-contract met tweede kamer.
Tweede kamer kan beter gehalveerd worden
Eerste kamer doet zijn werk niet en kan beter worden opgeheven
Rechten en plichten van de staat
Maatregelen tegen media-magnaten
Naar een nieuwe democratie
Ontwikkeld door Nul-A Computers