Straf de banken!

Bij bigbank.nl krijg je 3,1% rente. Bij Rabo slechts 1,5%. STRAF de nederlandse banken en verhuis je spaargeld naar buitenlandse banken totdat de criminele Haagse politiek de banken echt gaat aanpakken. Bankrovers achter de tralies !!!

Belangrijkste artikelen:

Straf Rabobank voor cimineel en anti-sociaal gedrag

Gerechtshof Den Haag: Banken mogen stelen

art. 12 proc: Rabo top naar de gevangenis

Is de Haagse politiek doorgerot ?

Fractieleiders zeggen: Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

Antwoord Minister Wopke Hoekstra

AFM weigert handhaving wet

Sommatie aan AFM

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

29  Mei  2018

Is de Rabobank een narcobank?

 

Is de Rabobank in de handen van drugscriminelen?

In het Calexico schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan het grootschalig witwassen van cocaine inkomsten. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

In het Libor-schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan grootschalige rente-manipulatie. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

Het zuiden van Nederland is volledig vergiftigd door drugscriminaliteit. Vooral de provincies Noord Brabant en Limburg lijden zwaar onder de drugscriminaliteit. Veel boerenbedrijven zijn overgeschakeld op hennepteelt en/of extasy productie. Hoeveel van deze bedrijven zijn gefinancierd door de Rabobank? En weet de locale Rabobank niet waar deze 'ondernemers' mee bezig zijn?

 

Politiek weigert de Rabo-bank serieus te onderzoeken

In een email aan de leden van de Tweede Kamer heb ik gevraag om Optreden tegen RABO. Niet één kamerlid nam de moeit te reageren. Ze weten allemaal wat er aan de hand is, maar kijken weg.

 

De Rabo-bank is één van de rijkste banken ter wereld. Deze rijkdom is ontstaan, doordat generaties Nederlanders afgezien hebben van winstmaximalisatie om boeren en het land vooruit te helpen. Overeenkomstig de principes van Friedrich Wilhelm Raiffeisen. Sinds de jaren 1990 is de Rabobank voortdurend betrokken met ernstige misdaden. Inmiddels bestaat de indruk, dat de Rabobank een narcobank is geworden. En de politiek weigert dit te onderzoeken.

 

Rabobank nationaliseren

De Rabobank is rijk geworden dankzij de inspanningen van het nederlandse volk. Gewone banken zijn eigendom van aandeelhouders. De Rabobank heeft geen aandeelhouders. Het is sinds oudsher een cooperatieve bank. Deze bank schijnt nu in handen te zijn van mensen, die niets liever doen dan stelen, bedriegen, manipuleren en witwassen. Geldverslaafde narcisten hebben blijkbaar de macht gegrepen. Bij gewone banken zouden de aandeelhouders kunnen optreden. Dat kan bij de Rabobank niet.

Daarom dienen we de Rabobank te nationaliseren. We kunnen zo'n enorme plas geld niet laten beheren door criminelen.

 

Voortwoekerende drugscriminaliteit

Sinds 1993 waarschuw ik voordturend voor de voortwoekerende drugscriminaliteit. Zie De Opiumwet: Kankergezwel in de maatschappij! De drugscriminaliteit heeft de macht over de gewone maatschappij inmiddels overgenomen. De Haagse maffia-families (VVD, CDA, D66, PvdA en iets mindere mate GroenLinks) laten het probleem lekker verder groeien. Als kamerleden en ministers klaar zijn met de politiek, scoren ze wat leuke commissariaatjes bij financiele instellingen, die kapitalen verdienen met witwassen, rentemanipulatie en andere georganiseerde criminaliteit.

 

De politie kan het werk niet meer aan.

 • Korpschef Akerboom uit zijn wanhoop.

  • Volgens de korpschef moeten drugsgebruikers een belangrijke rol gaan spelen bij de aanpak van criminaliteit.

  • Drugsgebruikers hebben volgens de korpschef niet in de gaten dat ze een systeem in stand houden dat wordt gekenmerkt door het gebruik van extreem geweld.

  • "Er is geen andere optie, want we hebben allemaal hetzelfde probleem. We kunnen het niet alleen", zei Akerboom.

  • Minister Grapperhaus van Justitie deelt die kritiek. "Drugs worden geassocieerd met een 'happy time', alsof het erbij hoort. Ik accepteer die acceptatie niet. Achter een pil of 'lijntje' schuilt een wereld van keiharde criminaliteit; liquidaties, witwassen, corruptie, fraude en milieucriminaliteit."

   Volgens de minister gaat er jaarlijks drie miljard euro om in de Nederlandse drugshandel. "We zijn slechts in staat om tien procent op te sporen", zei Grapperhaus. Ook hij pleit voor betere internationale samenwerking.

  • Volgens de minister, zou jaarlijks 2,7 miljard aan drugsinkomsten niet aangepakt worden. Hoe kun je zoveel geld wegsluizen zonder medewerking van de grote banken?

  • Volgens de korpschef zijn mensen die af en toe een pilltje slikken de werkelijke daders. Zij financieren de drugscriminaliteit.

   Uiteraard is dit groteske onzin. Je kunt die pilletjes ook via de apotheek verkopen en belasten. De drugscriminaliteit is een politieke keuze.

   Waarom kiest de politiek voor het instandhouden van de drugscriminaliteit?

   Waarom weigert de politiek de Rabobank serieus te onderzoeken?

    

   De USA heeft de Rabobank een boete opgelegd van 1 miljard dollar. Zie: Rabobank faces second-biggest fine in Libor scandal

   In Nederland kregen twee leidinggevende bankiers voor het Liborschandaal een boete van maar liefst 3000 euro. Eén leidinggevende bankier kreeg 1500 euro boete. En een junior medewerker kreeg 750 euro boete. (Financieel Dagblad 17-08-2016)

   Deze bankiers verdienen vermoedelijk meer dan een miljoen euro per jaar, exclusief bonussen. Dat is een uurloon van meer dan 500 euro. Ze hebben voor miljarden euro's schade aangericht en vele honderden miljoenen gestolen. En dan is de hoogste boete 3.000 euro. Vermoedelijk hebben ze dubbel gelegen van het lachen.

   Waarom kregen deze topcriminelen geen vijf jaar gevangenisstraf ???
   Omdat de haagse maffia bang is dat ze zouden gaan spreken ???

   De Haagse maffia beschermt de banken voortdurend en continue. Na hun politieke loopbaan willen de dames en heren commissariaatjes scoren bij de financiele instellingen en meevreten uit de varkenstrog.

   DAAROM weigert de politiek de banken aan te pakken.

    

   Om dezelfde reden weigert de politiek drugs te legaliseren. De Rabobank heeft grootschalig cocaine-geld wit gewassen. Daaraan hebben ze schuld bepleit en hebben ze een voorziening getroffen van 310 miljoen euro. Zie Rabobank betaalt miljoenenboete in Amerikaanse witwaszaak. Inmiddels onderzoekt men in de USA hooggeplaatste medewerkers van de Rabobank. Zie Justitie VS onderzoekt witwaspraktijken oud-medewerkers Rabobank.

   En wat doet men in Nederland? In Nederland weigert de politiek een parlementaire enquete in te stellen naar de Rabobank. Ook een strafrechterlijk onderzoek kan niet. Officieel omdat men daar geen kennis en geen mensen voor heeft.

   In werkelijkheid omdat de politici niet willen, dat de varkenstrog leeg raakt voordat zij hun snuit in de trog hebben kunnen steken.
 • Extra budget forensisch onderzoek al op

  Na vier maanden is het forensisch instituut door het extra budget heen. Het geld is op. Nieuwe moorden kunnen niet meer onderzocht worden. Zie https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/extra-budget-forensisch-onderzoek-al-op~bf105857/

  Drugscriminelen kunnen dus auto's van burgermeesters in brand steken, wethouders in elkaar slaan, elkaar met automatische wapens beschieten in drukke straten. De politie kan het werk niet meer aan. Wetenschappelijke medewerkers zijn er te weinig. En het geld is op. En korpschef Akerboom kan alleen maar huilend en handenwringend een beroep doen op de drugsgebruikers om een lijntje minder te snuiven of een pilltje te minderen.

  Wie kan dit politieke systeem nog serieus nemen ???
 • CDA in de drugs-productie

  In februari 2017 werd in de Brabantse gemeente Leende het grootste drugslab van Europa aangetroffen op het erf van de CDA penningmeester. Eerder was in 2012 een hennepkwekerij op zijn terrein aangetroffen. Zie Aangetroffen drugslab Leende op erf lokale CDA-bestuurder

  De Rabobank wilde niet bevestigen, dat deze drugscrimineel gefinancierd werd door de locale Rabobank.

  De Rabobank beweert diep geworteld te zijn in de Nederlandse samenleving. Ook in Brabant en Limburg. Ook in de hennepkweek en xtc-productie? Dat wil ik graag weten.

  DAAROM wil ik een parlementaire enquete naar de Rabobank.

  In een parlementaire enquete kunnen medewerkers van de Rabobank onder ede gehoord worden. Dan hoeven ze niet te voldoen aan de zwijgplicht, die in arbeidscontracten wordt vastgelegd.

  De Haagse maffia weigert deze parlementaire enquete. Vermoedelijk omdat ze bang zijn dat hun eigen activiteiten openbaar worden.

 

Hoe crimineel is de Rabobank ???

 • In het Liborschandaal hebben ze schuld bekend en kregen ze de op één na hoogste boete: 1 miljard dollar.

 • In het Calexico-schandaal hebben ze schuld bekend en hebben ze 310 miljoen euro gereserveerd om vervolging af te kopen.

 • De Nederlandse bank heeft de Rabobank onder verscherpt toezicht geplaatst. Zie DNB neemt maatregelen bij Rabobank wegens Libor affaire

 

Is dit alle criminaliteit of alleen hetgeen gevonden werd? Is de Rabobank nu niet meer crimineel? En wat doet de Nederlandse overheid om de criminaliteit bij de Rabobank (en andere grote banken) aan te pakken?

 

Zo min mogelijk !!!

 

 • De Rabobank gaat gewoon door met georganiseerde criminaliteit en rentemanipulatie.

 • De AFM weigert op te treden tegen de rentemanipulatie van de Rabobank (en andere banken) en tegen de kartelvorming.

 • Kifid, het klachteninstituut voor klachten tegen financiele instellingen WEIGERT uitspraak te doen in een klacht tegen de Rabobank.

 

BEWIJS:

Ik heb harde bewijzen voor de bovenstaande beweringen.

 • Ik ben klant bij de RABO-bank en heb doorlopend krediet. De Rabobank heeft de rente op dit krediet verhoogt, terwijl de marktrente veel lager ligt dan toen ik het krediet afsloot.

  Het verschil met de euribor rente ligt rond 3 a 3,5%. Dat is gewoon diefstal door rentemanipulatie.

 • Ik heb bij de AFM een klacht ingediend tegen de Rabobank wegens rentemanipulatie en kartelvorming. De AFM weigert op te treden.

 • 23 maart 2016 heb ik een klacht ingediend tegen de Rabobank bij Kifid. Zie Klacht tegen de RABO-bank

  19 februari 2018 zou mijn zaak afgedaan worden op stukken. Sindsdien weigert Kifid alle communicatie. Kifid weigert communicatie

  Ik heb diverse malen telefonisch contact gehad met de receptie van Kifid. De vrouwen van de receptie hebben steeds opnieuw gevraagd aan de verantwoordelijke personen om contact met mij op te nemen. Dat hebben ze NIET gedaan.

  11 april 2018 heb ik gesproken met mw. Bhoelai. Deze stelde, dat ik binnen 90 dagen een uitspraak zou moeten ontvangen.

  22 mei 2018 heb ik gesproken met mw. Barkaoui. Ik heb haar er op gewezen, dat de 90 dagen verstreken waren. 'De behandelaar van de zaak zou mij terugbellen.' NIET DUS.

  24 mei 2018 weer naar Kifid gebeld. De behandelaar zou per telefoon of email contact opnemen. NIET DUS.

  29 mei 2018 heb ik gesproken met mw. Hoiting. De behandelaar was aanwezig maar even in vergadering. Ik zou binnen een paar uur gebeld worden. NIET DUS.

De Rabobank gaat gewoon door met rentemanipulatie en het stelen van de klanten. De andere grote banken doen dat ook. Wanneer klanten een rechtszaak winnen, gaan de banken gewoon in beroep. Dat doet zelfs de ABN-AMRO, waarvan de Staat der Nederlanden de grootste aandeelhouder is.

De Haagse maffia wil niet optreden tegen de banken. Instituten als AFM en Kifid zijn er alleen om het volk koest te houden. Met veel politiek theater doen de maffiose politici alsof ze iets doen, maar ondertussen gaat het bedriegen, oplichten en stelen gewoon door.

Voor verkiezingen doet de Haagse maffia alsof ze er zijn voor het volk, na de verkiezingen zijn ze al hun verkieizngsbeloften 'vergeten'.

De absolute kampioen Liegen en Bedriegen is Mark Rutte, de Capo di tutti Capi van de maffiose Nederlanden. De meeste mensen noemen hem 'de Liegende Hollander'.

Een goede tweede is Wiebes. Voor de gemeenteraadsverkiezingen zei Wiebes: "De onveilige gebouwen moeten volgens Wiebes zonder vertraging worden versterkt." Zie Verlossende woorden van Wiebes. Inmiddels zijn de gemeenteraadsverkiezingen voorbij en is de versterking van gebouwen 'tijdelijk' stopgezet. Zie Groningers trekken stekker uit overleg met Wiebes over versterkingsoperatie

D66 scoort ook heel goed als het gaat om Liegen en Bedriegen. Ze waren altijd een voorstander van het referendum. Totdat ze in de regering kwamen. Meteen werd het referendum afgeschaft.

Een aboslute topper onder de beroepsleugenaars is Paul Rosenmöller van Groen Links. Deze super-hypocriet heeft gelobbyd voor topsalarissen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Die zouden volgens hem aanzienlijk hoger moeten zijn dan de huidige salarisregels eigenlijk toestaan. Zie: Linkse lobby om topsalaris. Als Groen Links nog enig vertrouwen wil behouden, zullen ze Paultje echt uit de partij moeten knikkeren. Misschien tijdens een congres met pek en veren insmeren en hem op het vliegtuid naar Noord Korea zetten.

 • Waarom zou een AFM-bestuurder meer dan 200.000 euro per jaar moeten verdienen?

  Laat de AFM eerst eens orde op zaken stellen en een einde maken aan het bankenkartel, systematisch opdrijven van rente, stelen van de klanten, witwassen van drugsgelden en alle andere georganiseerde criminaliteit van de grote banken.

  Maar dat wil de haagse mafia niet. GroenLinks wil meer geld voor de AFM topbestuurder als vergoeding voor niks doen en wegkijken.

  De elite van de westerse wereld is niet in staat te zien, dat we afstevenen op een grote revolutie, zoals de Franse revolutie. Compleet met guillotines en massa-executies. Tijdens de Franse revolutie werd de franse adel en een groot deel van de priesterstand onthoofd. De kerk had de adel altijd gesteund en al hun criminele fratsen goed gepraat. In de huidige tijd worden alle criminele fratsen van de elite goed gepraat door economen, die alles willen beweren, als ze er voor betaald worden. Zie Economen crimineel, onbetrouwbaar en corrupt ??? Als de revolutie losbarst, moeten de economen voor hun leven vrezen.

  Het kapitalisme is helemaal kapot gegroeid. We zitten in een crisis zoals de Sovjetunie rond 1987 - 1988. Ieder moment kan alles instorten. En dan willen de mensen verhaal halen. Dan kunnen de rijken en de economen vrezen voor hun hoofd.

  Bewijs: 2018, 22 januari: Oxfam publiceert een rapport, waaruit blijkt, dat 82% van de welvaartsgroei van 2017 ging naar de 1% rijkste mensen. Richest 1 percent bagged 82 percent of wealth created last year - poorest half of humanity got nothing

 

Wie kun je nog wel vertrouwen ???

Dat is de grote vraag. Maffioos Nederland is Italie al heel lang geleden voorbij gestreefd als het gaat om maffiose constructies en georganiseerde criminaliteit. De Nederlanders zijn gewoon wat geniepiger en vallen minder op.

We kunnen de banken en het establishment gewoon de rug toekeren. Wordt lid van een vakbeweging. Sluit je aan bij de SP. Of vorm met medestanders je eigen politieke beweging. Spreek je uit, protesteer, organiseer. Laat je niet naaien door de Haagse maffia en de narco-banken.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Verzend
Verzend
40 Jaar oorlog tegen drugs en we verliezen steeds meer. De maatschappij verloedert door idioot beleid.
Korte biografie van Andreas Firewolf
Open email aan de tweede kamer

 

Onderwerpen:

Economen crimineel, onbetrouwbaar en corrupt ???
Kifid weigert communicatie

Rabobank manipuleert de rente

Antwoord Minister van Financien Wopke Hoekstra

 

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Het antwoord van de fractieleiders:

 

Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

 

Het antwoord van

 

Wij zijn geinteresseerd in lucratieve functies, niet in handhaving van de rechtsstaat of bestraffing van bankdirecteuren.

AFM weigert handhaving wet

Volgens artikel 3.1 van de Wet handhaving consumentenbescherming is de AFM aangewezen om het Europees Consumenten Recht aangaande financiele producten te handhaven.

 

De AFM weigert dit, omdat klagende consumenten geen belanghebbenden zouden zijn.

Lees hier het idiote antwoord van de AFM.

De AFM, de ACM, het Ministerie van Financien, de Nederlandse Bank en de gehele Tweede Kamer zweren samen om de banken een vrijbrief te geven om jaarlijks tientallen miljarden te stelen van nederlandse burgers.

OM wil geen strafrecht inzetten tegen Rabobank

Het OM vindt, dat de banken boven de wet staan. Wanneer banken hun klanten beroven, moeten de slachtoffers naar de civiele rechtbank, zo vindt het OM.

Er zijn 7 miljoen slachtoffers van de rentemanipulatie van de banken. Als die allemaal naar de rechter stappen, loopt de rechtspraak helemaal vast.

Gerechtshof Den Haag:

"Banken mogen hun klanten bestelen. Wanneer een bank onrechtmatig en opzettelijk geld van de rekening van een klant haalt, is dat geen strafbaar feit."

Sommatie aan AFM

AFM doe uw wettelijke plicht en handhaaf de Wet handhaving consumentenbescherming

Leg de Rabobank een boete op van 10% van de jaaromzet

en sommeer ze om binnen een jaar al het van klanten gestolen geld terug te betalen.

Straf Rabobank voor:

Naar beginpagina

We worden bestolen door de banken

 

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd

Nederlandse overheid is een ongeluksmachine

Rutte stelt regelmatig: De overheid is geen geluksmachine.

Rutte heeft van de Nederlandse overheid een ongeluksmachine gemaakt voor heel veel mensen.

Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?

Artikelen over consumentenzaken

Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Straf Rabobank voor:

Sommatie aan AFM

AFM doe uw wettelijke plicht en handhaaf de Wet handhaving consumentenbescherming

Leg de Rabobank een boete op van 10% van de jaaromzet

en sommeer ze om binnen een jaar al het van klanten gestolen geld terug te betalen.

Gerechtshof Den Haag:

"Banken mogen hun klanten bestelen. Wanneer een bank onrechtmatig en opzettelijk geld van de rekening van een klant haalt, is dat geen strafbaar feit."

OM wil geen strafrecht inzetten tegen Rabobank

Het OM vindt, dat de banken boven de wet staan. Wanneer banken hun klanten beroven, moeten de slachtoffers naar de civiele rechtbank, zo vindt het OM.

Er zijn 7 miljoen slachtoffers van de rentemanipulatie van de banken. Als die allemaal naar de rechter stappen, loopt de rechtspraak helemaal vast.

OM weigert strafrechterlijk onderzoek tegen Rabobank

Artikel 12 procedure:

Verzoek aan de rechtbank om het OM opdracht te geven tot strafrechterlijke vervolging van de Rabobank.

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Het antwoord van de fractieleiders:

 

Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

 

Het antwoord van

 

Wij zijn geinteresseerd in lucratieve functies, niet in handhaving van de rechtsstaat of bestraffing van bankdirecteuren.
U leest het goed.

De landbouw subsidies gaan vooral naar de Rabobank

Hoe dat in zijn werk gaat, leest u in dit artikel.

De boeren zijn boos om het stikstofbeleid van de Nederlandse overheid.

14 oktober 2019 gingen de boeren naar Den Haag om te protesteren. Ze voelen zich klem gezet.

Maar wie heeft die boeren klem gezet? De overheid? Of de Rabo-bank?

De afgelopen jaren hebben de nederlandse boeren in enorm tempo stallen bijgebouwd en hun veestapel vergroot. Terwijl de problemen met mestoverschotten en stikstofuitstoot bekend waren.

Pyramide spel

De Rabobank heeft een gigantisch bedrag uitgeleend aan de Nederlandse boeren. Hun voornaamste onderpand is hun grond. De schuld die de boeren hebben zou moeten worden gedekt door de waarde van de grond.

Daarbij rijst de vraag: Hoeveel is hun grond waard? Of beter: Heeft de Rabobank met de waarde van de landbouwgrond zitten rommelen?

 

Rabo taxateurs drijven de prijzen op

Een ha. aardappelen levert na aftrek van kosten en inkomsten voor de boer amper 250 euro op. Vermenigvuldig je dit met 30 jaar, dan kom je aan een prijs per ha. van 7500 euro. Maximaal 15.000 euro. Volgens de taxateurs van Rabo is een ha. minimaal 80.000 euro waard. De EU subsidieert de rente en de Rabobank wordt rijker en rijker. Van ons belastinggeld.

Volgens Kifid:

RABO-bank belazerde Mexicaans Drugs Kartel

 

De Rabobank was een hoofdrolspeler in het Libor-schandaal. Een groep grote banken heeft jarenlang de rentetarieven gemanipuleerd om meer geld te stelen van de samenleving. De Rabo-bank heeft een plea-bargain geaccepteerd. Niet alle details zijn openbaar gemaakt.

De verdenking bestaat, dat de Rabobank strafvermindering kreeg in ruil voor medewerking aan een 'sting-operation' van de DEA om meer grip te krijgen op Mexicaanse drugs kartels. Het lijkt er op, dat de Rabobank in Calexico daarvoor gebruikt is.

Als dit waar is, dan is de Rabobank een deelnemer aan de 'war on drugs' en is nu een doelwit voor wraakacties van een Mexicaans drugs kartel. Alle medewerkers van de Rabobank en al hun familieleden zijn in gevaar.

RABO-medewerkers oplichters?

Advocaat van de Rabobank beschuldigt Rabobank medewerkers van oplichting.

 

Volgens de advocaat van de RABO-bank zijn de medewerkers van de Rabobank oplichters, die als adviseur opzettelijk hun klanten criminele adviezen geven, met als doel de klant te bestelen middels rente-manipulatie.

Ik heb de medewerkers van de lokale Rabobank Winschoten zo nooit gezien. Maar Rabobank Winschoten ging op in Rabobank Noord-oost Nederland en daarna in de Rabobank. Nu worden medewerkers van lokale Rabobanken achteraf beschuldigd van oplichting, omdat de Rabobank zich schuldig maakt aan rentemanipulatie.

 

Ook beweert de advocaat van de Rabobank, dat Rabo samen met ING en andere banken een kartel heeft gevormd, met als doel rentemanipulatie.

Rabo bank organiseert criminaliteit

Wouter Bos

 

vroeg als mini-ster van Financien aan de Raad voor de Rechtspraak om advies hoe hij 'mogelijke druk op de rechterlijke macht kan helpen verlichten'. Lees: Rechtszaken te voorkomen. Als mini-ster van Financien heeft hij actief de rechterlijke macht onder druk gezet, om te helpen verhinderen, dat woekerpolisboeven en criminele bankiers strafrechterlijk vervolgd zouden worden.

 

Jeroen Dijsselbloem

weigerde als mini-ster van Financien om rente-manipulatie door het bankenkartel aan te pakken. Hij weigerde om variabele rente voor consumenten te verbieden, tenzij deze gekoppeld is aan een internationale rente, zoals Euribor.

 

De PvdA fractie weigert een parlementaire enquete naar de financiele wereld van Nederland en de criminele rol die de Nederlandse bank en het Ministerie van Financien al 25 jaar spelen.

Rabo topman Wiebe Draijer incompetent

 

Ik heb Draijer een brief geschreven, waarin ik hem wees op de criminele praktijken van de Rabo bank. Ondermeer kartelafspraken en rente-manipulatie. En het stelen van geld van bankrekeningen door de rente op ongeoorloofde wijze op te drijven.

Ik heb Draijer ook twee keer een schikking aangeboden. Voor een paar duizend euro had hij het conflict met mij kunnen schikken. Daar had deze eikel geen zin in. Mijn brief ging naar de advocaat van de Rabo, die deze brief inbracht in het dossier aangaande mijn klacht bij Kifid. Draijer heeft dus mijn brief ontvangen.

 

Don Wiebe Draijer heeft liever totale oorlog met zijn klanten, dan dat hij zijn klanten eerlijk behandeld.

Don Corleone was een 'man van eer', die enigszins redelijk was. Maar dat was dan ook een roman-figuur. Don Wiebe Draijer is volstrekt eerloos en ook nog dom.

Aan de Autoriteit Consument en Markt

 

Onderwerp

Herhaald verzoek om boetes op te leggen

aan de Rabobank en andere banken

wegens

    KARTELVORMING

en

    RENTE MANIPULATIE

 

Hard bewijs:

Open email aan de tweede kamer

 

Onderwerpen:

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Kifid weigert communicatie

Rabobank manipuleert de rente

Brief aan M. Keijzer, Staatssecretaris Economische zaken en mededinging.

 

Betreffende:

1. Handhaving Europees Consumentenrecht

2. Handhaving anti-trust recht

 

Staatssecretaris Mona Keijzer negeert klacht

 

14 juli 2019 stuurde ik de staatssecretaris per brief een klacht over de Rabobank met het verzoek het Europees Cosumentenrecht te handhaven. Mona Keijzer heeft deze brief volledig genegeerd.

Op 17 september 2019 stuurde ik haar onderstaande brief, ditmaal aangetekend, met een sommatie om te antwoorden.

 

Betreffende:

1. Handhaving Europees Consumentenrecht

2. Optreden tegen de Rabobank

3. Optreden tegen de rentemanipulatie door de banken

4. Toezicht op AFM

5. Distantieren van Kifid

Antwoord Minister van Financien Wopke Hoekstra

 

Verzoek aan Jeroen Dijsselbloem als Mini-ster van Financien:

 

Antwoord van Jeroen Dijsselbloem:

Nooit van mijn leven.

We hebben de banken een vrijbrief gegeven om het nederlandse volk leeg te zuigen en uit te plunderen. Moet je maar niet zo dom zijn om een rekening te openen bij een nederlandse bank.

2016

 

Minister van Financien Jeroen Dijsselbloem weigert:

AFM weigert handhaving wet

Volgens artikel 3.1 van de Wet handhaving consumentenbescherming is de AFM aangewezen om het Europees Consumenten Recht aangaande financiele producten te handhaven.

 

De AFM weigert dit, omdat klagende consumenten geen belanghebbenden zouden zijn.

Lees hier het idiote antwoord van de AFM.

De AFM, de ACM, het Ministerie van Financien, de Nederlandse Bank en de gehele Tweede Kamer zweren samen om de banken een vrijbrief te geven om jaarlijks tientallen miljarden te stelen van nederlandse burgers.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Banken MOETEN marktrente volgen

Kifid stelde in Maart 2021: Consumenten mogen verwachten dat de rente op hun doorlopend krediet gedurende de looptijd van dat krediet in de pas zal blijven met de relevante marktrente.

 

Rabobank weigert

21 april 2021 wees de Rabobank mijn eis om het gestolen geld terug te betalen af. Ze zouden de uitspraak van Kifid gaan bestuderen. Wellicht hoor ik ooit nog iets over deze zaak.

Open brief aan de leden der Staten Generaal

 

Betreffende:

 1. Ontbreken van een rechtsstaat door de Awb.

 2. Ruim 25 jaar bankroverij gesteund door de staat.

De Rabobank is een criminele organisatie

Ontwikkeld door Nul-A Computers