Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Strafrechterlijk onderzoek tegen Rabo

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

Aandelenlease.nl Het volk werd/wordt beroofd door de talentloze corporate-crimers

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

01  Aug  2018

Accijns op kerosine

 

Gratis vliegen, verwarming belasten

In het nieuwe klimaatbeleid wil men aardgas duurder maken, zodat het verwarmen van ons huis duurder wordt. Tegelijkertijd weigert de politiek om kerosine te belasten.

In het AD stond het volgende rekensommetje over het kerosine verbuik voor een enkeltje Schiphol - New York: ca. 100.000 liter kerosine. Zie We gaan op vakantie: vliegen of rijden?. Je kunt ook zoeken met als zoekargument "kerosine verbruik vliegtuig".

Op een liter benzine zit in 2018 0,77869 euro accijns. Als we dit ook voor kerosine zouden rekenen, wordt een enkeltje Schiphol - New York 77.869 euro duurder. Gaan we uit van 300 passagiers, dan wordt de vliegreis per ticket 260 euro duurder voor een enkele reis. Een retourtje Schiphol - New York wordt dan 520 euro duurder.

 

Verstoor de rust van de 'provincialen'

De criminele Haagse politici willen de rust van de 'witte negertjes in de provincie' verstoren met vliegtuiglawaai. Mensen die rust zochten en verhuisd zijn naar iets minder drukke gebieden in Nederland worden geterroriseerd met uitbreiding van vliegvelden. Schiphol wordt te druk, dus moet de drukte verplaatst worden naar Lelystad Airport. De rust van de mensen in de aanvliegroutes wordt volledig verziekt. Maar deze 'provinciaaltjes' hebben niets te zeggen in de Haagse politiek.

Als er normale accijns op kerosine zou worden geheven, zou het vliegverkeer aanzienlijk verminderen. Dan is Schiphol ineens niet meer te druk. Dat is goed voor 'de provinciaaltjes' en goed voor het milieu. Maar zoiets eenvoudigs is natuurlijk volkomen onbespreekbaar in politiek Den Haag.

 

Heeft u GreenPeace al eens gehoord over accijns op kerosine ???

Kersoine wordt gemaakt van olie. Putin wil graag meer olie verkopen. Dus hoor je GreenPeace niet over accijns op kerosine. Ze voeren wel voortdurend actie tegen steenkool. Arbeiders in Virginia en Colombia hebben geen geld om GreenPeace bobo's te kopen. Dat zal de reden zijn.

 

GreenPeace is besmet door de FSB

Washington Post. Yes, GOP leaders were making a joke

 

Then Cathy McMorris Rodgers, the Republican conference chairman, chimes in. Her "big takeway" from the conversation is "just how sophisticated the propaganda" is in Russia. She and others hint at the NGOs Russia has bought in Europe, including the environmental groups that have been lined up to oppose fracking, a technology Russia doesn't like because it lowers gas prices. "It isn't just about Ukraine," Ryan says. And then, a few seconds later, he adds "Russia is trying to turn Ukraine against itself."

 

NGO's opgekocht door Rusland ??? Milieu-organisaties die ge-infiltreerd zijn door geheime agenten ???

Ik heb al eerder de vraag gesteld, waarom milieu-organisaties zo fel tegen kolencentrales zijn. Zie De leugen van de vuile kolencentrale.

Het beleid dat GreenPeace eist, is geweldig voor Rusland, schadelijk voor Nederland, schadelijk voor Europa en heel erg schadelijk voor het milieu. GreenPeace dienen we gewoon te zien als een instrument van de FSB. De meeste leden van GreenPeace zijn buitengewoon naieve halve zolen. Ze hebben een bloedhekel aan ingenieurs en aan mensen die kunnen rekenen en die feitenkennis hebben. Praktische mensen met praktische oplossingen zijn gewoon vervelende beetweters, die het wereldbeeld van deze milieu-terroristen verstoren. Ze luisteren liever naar landverraders, die zich laten betalen door de FSB, en die in opdracht van de FSB Europa in de handen van Rusland drijven. Deze agenten van de FSB zijn goed getraind in manipulatie en weten de naieve milieu-terroristen gemakkelijk naar hun hand te zetten.

 

Actie VOOR accijns op kerosine

Het is niet moeilijk om actie te voeren tegen de milieuvernietiging door het vliegverkeer. Neem bijvoorbeeld de volgende actie.

Je neemt een paar lege conservenblikjes en je vult deze met zand. Je soldeert de deksel weer op het blikje. Lijmen kan ook. Je steekt een paar elektriciteitsdraden in de blikjes en je verbindt deze met een elektronische klok. Je plakt alles goed aan elkaar met ductape. Het pakketje doe je in een rugzak of koffer. Daarmee ga je naar Schiphol of een andere internationale luchthaven. Daar ga je in de vertrekhal zitten met je koffer of rugzak naast je. Je staat een paar keer op en je gaat weer zitten. Iedere keer verwijder je je iets verder van je koffer of rugzak. Na een keer of vijf loop je naar de uitgang, met achterlating van je koffer of rugzak. Als de beveiliging zijn werk heeft gedaan, zitten ze boven op je voor je 10 meter verwijderd bent van je koffer of rugzak. Vervolgens wordt de vertrekhal ontruimd. Dan komt een robot kijken naar je koffer of rugzak. Die ziet blikjes, elektriciteitsdraden, een wekker, allemaal heel verdacht. Dan wordt de explosieven opruimingsdienst ingeschakeld. Uren later komen ze er achter, dat de blikjes gevuld zijn met zand. Het luchtverkeer is voor minstens een halve dag ontregeld.

Stel je voor, dat IEDERE DAG een activist zo'n grap uithaalt op een europese luchthaven. Totdat op kerosine dezelfde accijns wordt geheven als op benzine. Hoe lang denk je dat het duurt voor de autoriteiten toegeven ????

De acties hoeven niet zo hard te beginnen. GreenPeace kan ook zeggen: Europa heeft tot 1 januari 2019 de tijd om accijns op kerosine in te voeren. Doet Europa dat niet, dan saboteren we vanaf 1 januari 2019 het vliegverkeer.

 

Waarom doet GreenPeace dat niet ??? Het mag niet van Putin.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_200.gif

 

reclame/spiri_healing.gif

 

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Verzend
Korte biografie van Andreas Firewolf

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Naar beginpagina

We worden bestolen door de banken

 

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd

Ruttisme

is het tegengestelde van fascisme. Fascisten willen strijden voor iets. Het Ruttisme vermijdt iedere strijd. Vragen beantwoord men met "dat kan ik me niet herinneren", "wegens te kort aan geheugen heb ik dat gewist", et cetera.

Wanneer kritiek te groot wordt, laat men de regering vallen. Vervolgens regeert men demissionair verder, zonder iets te doen. Na de verkiezingen regelt men een kabinetsformatie van een jaar en ondertussen ritselt men demissionair verder.

Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Blog van Groene Politiek

 

Klik hier voor regelmatig commentaar op de waanzin van de politiek, de waanzin van de media, de vernietiging van ons klimaat et cetera.

Wil je dit volgen en regelmatig emails ontvangen?

 

Klik dan hier

en registreer je als lid.

1000 miljard euro voor vriendjes politiek
Gebruik de lage olieprijs om zonnepanelen te installeren
Een auto op waterstof gemaakt met je eigen zonnepanelen is goedkoper dan een benzine-auto.
Top-politici kramen onzin uit, Balkenende doet onzinnige uitspraken over CO2-afvang, Chirac over kernenergie.
Wat is er nodig om over te schakelen op zonne-energie
Efficiente zonnecellen goedkoper
Zonne-energie kan problemen verlichten, zonne-energie plan naar Mansholt
Zonnepanelen subsidieren
Energie inhoud en CO2 uitstoot
Staak de windmolen terreur
Kolenstroom is beter voor het milieu dan stroom uit schaliegas. Een auto op olie uit teerzand vervuilt ZES keer zoveel als een auto op kolenstroom.
GreenPeace misleidt en voert promoot schadelijk milieubeleid. GreenPeace vervuilt het mentale en emotionele milieu.
Genocide tegen vleermuizen, slecht voor het milieu
Houdt de kolencentrales open
Verminder afhankelijkheid van russisch gas
Greenpeace en energiebedrijven misleiden politiek
Oproep aan gemeenten
GreenPeace loopt met molentjes
Kolencentrales voor een groene revolutie!
Is de Europese Commissie met een bananenboot binnen gevaren?
Kolenstroom is goedkoop. Maken we ons wagenpark elektrisch en gaan we rijden op kolenstroom dan besparen we geld. Dat geld kunnen we gebruiken voor zonne-panelen. Met dat geld kunnen we een groene revolutie op gang brengen en het klimaat redden.
VVD voelt zich thuis in Madurodam.
Klaag de directie aan van (s)Hell !!!
Essent vernietigt leefgebied orang oetans
CO2 afvangen is gevaarlijke onzin
CO2-opslag is veel te duur
Dijkhoff, doe je werk beter
kernenergie is te duur, er is geen capaciteit voor kerncentrales.
Opbranden kernafval nog ver weg!
Veilig he, die kerncentrales !!!
Kernenergie is veel te duur !
Kernenergie is onmogelijk en verschrikkelijk duur!
Ontwikkeld door Nul-A Computers