Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

01  Nov  2019

De Boeren

Het geldvee van de Rabo bank

 

De boeren zijn boos om het stikstofbeleid van de Nederlandse overheid.

14 oktober 2019 gingen de boeren naar Den Haag om te protesteren. Ze voelen zich klem gezet.

Maar wie heeft die boeren klem gezet? De overheid? Of de Rabo-bank?

De afgelopen jaren hebben de nederlandse boeren in enorm tempo stallen bijgebouwd en hun veestapel vergroot. Terwijl de problemen met mestoverschotten en stikstofuitstoot bekend waren.

 • Wie heeft de boeren aangespoord om stallen bij te bouwen en hun veestapel razendsnel uit te breiden?

 • Wie heeft deze waanzin gefinancierd?

 • En wie profiteert nu van de ellende bij de boeren?

De Rabobank !!!

 

Bij wie zouden de boeren moeten protesteren ??? Wie heeft ze foute adviezen gegeven??? Wie heeft hun bedrijven naar de knoppen gefinancierd ??? Wie melkt de boeren uit en brengt ze naar de slacht wanneer ze niets meer opleveren ???

 

Ik roep de boeren op om hun volgende protest actie te organiseren bij het hoofdkantoor van hun eigenaar: Rabobank, Croeselaan 18, Utrecht. Vergeet niet uw gele oormerken in te doen.

Eis van de Rabobank financiele compensatie voor de foute adviezen en de foute investeringen. En als uw Rabo-adviseur u wel in contact kan brengen met mensen uit de wiet of xtc productie? Doe aangifte! Geloof niet, dat een Rabo-adviseur u zal helpen uit de financiele problemen te komen. Ze maken de problemen alleen maar erger. Uiteraard tegen een lucratieve vergoeding.

 

 

Wat wist de Rabobank ???

De Rabo-bank heeft vele agrarische specialisten. Wisten zij niet dat uitbreiding van de veestapel tot problemen zou leiden? Natuurlijk wisten ze dat. En vermoedelijk hebben zij dat ook intern besproken. En vermoedelijk hebben criminele elementen binnen de Rabobank hun het zwijgen opgelegd.

 • De Rabobank wist dat uitbreiding van de veestapel problemen zou geven.

 • De Rabobank wist dat de natuur in Nederland kapot zou gaan aan deze uitbreiding.

 

Waarom financierde de Rabo-bank uitbreiding van de veestapel ???

De Rabobank is toch een Raiffeisen bank, een bank die alleen maar bestaat om de boeren te helpen? De Rabobank is toch een fatsoenlijke oerdegelijke bank, voortgekomen uit een fusie van de Raiffeisenbank en Boerenleenbank?

Droom maar lekker verder. Rond 1990 was de Rabobank nog een cooperatie van fatsoenlijke banken. Sindsdien is de Rabobank een mafia-bank geworden. Ze hebben miljarden aan schikkingen getroffen wegens rentemanipulatie (Libor en Euribor affaires) en wegens het runnen van een witwasserij voor een cocaine kartel (Calexico affaire).

De Rabobank financierde de uitbreiding van de veestapel om geld te verdienen. De Rabobank is zelf een grote veeboer. En de boeren en tuinders zijn hun geldvee. Zolang het kan worden ze uitgemolken. Als ze niets meer opleveren gaan ze naar de slacht. Dan worden de uitgebeende resten van het bedrijf verkocht voor een appel en een ei. De Rabobank vordert die appel en dat ei van ander geldvee. En de Rabobank wordt vetter en vetter.

 

Waar blijft het geld ???

Aangezien de Rabobank geen aandeelhouders heeft en geen divident uitkeert, blijft er een vraag: Waarom maakt de rabotop zich schuldig aan zoveel georganiseerde criminaliteit ???

Beroepscriminelen werken niet voor niets. Waarom zou je het risico op gevangenisstraf nemen wanneer het niets oplevert? Dat doet geen enkele beroepscrimineel. Waarom doen de Rabo topmensen het dan wel?

De enige redelijke conclusie is, dat de Rabotop manieren heeft gevonden om het Rabogeld weg te sluizen.

 • Ik heb een email gestuurd aan de Tweede Kamer. Optreden tegen RABO In deze email verzocht ik om een parlementaire enquete naar de Rabobank, naar het bankenkartel van Rabo, ABN-AMRO en ING en naar de rentemanipulatie en het systematisch leegtrekken van de nederlandse bevolking door het bankenkartel in samenwerking met de Nederlandse bank en het Ministerie van Financien.

 • Ik vroeg om een groot strafrechterlijk vooronderzoek

 • plus een parlementaire enquete naar de rabobank.

 • Uiteraard heeft GEEN ENKEL KAMERLID gereageerd. De politiek is op de hoogte van de georganiseerde criminaliteit, maar men heeft een beroep gemaakt van het systematisch wegkijken. De kamerleden en bewindslieden willen na hun 'tour-of-duty' in de politiek lucratieve baantjes bij de grote ondernemingen. Dan moeten die wel enorme winsten maken, anders kan men al die ex-politici niet riant onderhouden. Die winsten moeten ergens vandaan komen. Dus trekt men het nederlandse volk leeg.

  Er zijn mensen, die de politici uitschelden voor hoeren. Dat vind ik onjuist. Hoeren werken hard voor hun geld. Beter is het om ze pooiers te noemen. Zij incasseren het geld en wij worden genaaid.

  De partijleden van CDA, PvdA en D66 houden dit in stand. Zij zouden de gehele partijtop moeten royeren en geestelijk gezonde en fatsoenlijke mensen op verkiesbare plaatsen moeten zetten. Dat doen ze niet. Zij zijn dus medeplichtig aan het systematisch leegplunderen van het nederlandse volk.

  Ik noem niet de leden van de VVD. Als je lid bent van de corruptie-kampioen van Nederland, ben je zelf ook door en door corrupt. Anders houd je het daar niet uit.

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/spiri_healing.gif

 

Optreden tegen RABO
Rente manipulatie
Is de Haagse politiek doorgerot ?
Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Landverraders eisen uw stem
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
Rentemanipulatie en cocaine handel
Ontwikkeld door Nul-A Computers