Straf de banken!

Bij bigbank.nl krijg je 3,1% rente. Bij Rabo slechts 1,5%. STRAF de nederlandse banken en verhuis je spaargeld naar buitenlandse banken totdat de criminele Haagse politiek de banken echt gaat aanpakken. Bankrovers achter de tralies !!!

Belangrijkste artikelen:

Straf Rabobank voor cimineel en anti-sociaal gedrag

Gerechtshof Den Haag: Banken mogen stelen

art. 12 proc: Rabo top naar de gevangenis

Is de Haagse politiek doorgerot ?

Fractieleiders zeggen: Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

Antwoord Minister Wopke Hoekstra

AFM weigert handhaving wet

Sommatie aan AFM

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

22  Feb  2021

Boycot de verkiezingen

 

17 Maart 2021 willen de zeer verachte leden der Tweede Kamer dat wij op hun gaan stemmen. Voor een rechtvaardig en eerlijk Nederland met een fatsoenlijke rechtsstaat.

 

Wat een weerzinwekkende leugens !!!

 

Ik noem hier onder 'slechts' drie kankergezwellen in de Haagse beestenbende.

 

De gehele top van Nederland is volledig doorgerot.

De politieke partijen functioneren als maffia-families, mini-ster-president Mark Rutte is feitelijk de 'Capo di tutti capi' van de beestenbende.

De Tweede Kamer is een apenrots. Vroeger stonden er bordjes op de publieke tribune met de tekst: 'Gelieve de beesten niet te voeren. Ze krijgen een aangepast dieet.' Maar de bezoekers konden het niet nalaten pinda's en half opgegeten hamburgers naar de kamer-apen te gooien. Dus nu zijn de apen afgeschermd met een wand van glas.

 

Gaat u stemmen op deze beesten?

Ik heb de indruk, dat de meeste nederlanders graag genaaid worden. Wanneer de gemiddelde nederlander een kans ziet zich te laten naaien door een bankdirecteur of een politicus, dan rukt hij zijn broek naar beneden, valt op zijn knieen en steekt zijn gat in de lucht in de hoop dat de politicus of de bankdirecteur er eens lekker overheen gaat. En ze worden zelden teleurgesteld. Want het gewone volk naaien doen de Haagse Hooligans en de bankdirecteurtjes graag. Als het maar geld oplevert.

Indien u tot de gemiddelde nederlanders behoort en indien u zich graag laat naaien, ga dan gewoon op 17 maart stemmen en stem op degene door wie u het liefst genaaid wordt.

Maar als u enig fatsoen heeft:
 • Stem niet.

  Weiger het systeem te legitimeren door te stemmen.

  Indien u stemt, verklaart u impliciet dat u akkoord bent met de regels van het systeem. Dan verkoopt u uzelf aan de bankdirecteurtjes en hun lakeien in de Tweede Kamer.

  Zie ook: REVOLUTIE !!!

 • Indien u toch stemt, stem dan op een parij die nog nooit in de kamer heeft gezeten. Of op een splinterpartij zoals Partij voor de Dieren.

 • Boycot in ieder geval de partijen die u de afgelopen 20 jaar aan een stuk genaaid hebben. Dat zijn deze partijen:

  VVD en CDA

  D66 en CU

  PvdA, GroenLinks en SP

  PVV

Deze partijen zijn verantwoordelijk voor de volgende drie beestachtige zaken:

 1. Toeslagen affaire:

  In de toeslagen affaire is gebleken, dat het gehele politieke bestel eendrachtig heeft samengewerkt, om onschuldige burgers te criminaliseren en hun leven totaal te verzieken.

  Vervolgens verklaarden alle enthousiaste deelnemers, dat zij persoonlijk 'het heel erg vonden', maar dat hun NIETS te verwijten viel.

  • Na de Tweede Wereldoorlog werden er in Neurenberg processen gevoerd tegen de Nazi leiders en ambtenaren. Ambtenaren verklaarden, dat ze er niets aan konden doen. Ze hadden gewoon de regels opgevolgd. Hun viel NIETS te verwijten. De systematische vernietiging van Roma, Sinti, homo's en Joden was niet hun schuld. Ze vonden het allemaal heel erg. 'Echt waar!'

  • De ambtenaren en politici in de toeslagen affaire hebben geen mensen in een zaal samengedreven en de gaskraan geopend. Maar dat is geen verdienste. Had het systeem daartoe opdracht gegeven, dan hadden ze met dezelfde gedrevenheid de gaskraan opengedraaid en de slachtoffers vergast. En na afloop zouden ze vrolijk naar huis zijn gegaan, tevreden over gedane arbeid.

 2. Aardbevingsschade:

  De Groningers met aardbevingsscchade zitten al bijna 20 jaar in kapotte huizen. Hun leven is volledig kapot gemaakt. Al meer dan 10 jaar zeggen de Haagse Hooligans, dat de schade snel vergoed moet worden. Zolang de kamera draait. Daarna vergeten ze de Groningers weer en gaan ze door met hun favoriete hobbies: 'Zakken vullen', 'lobbyen voor lucratieve baantjes' en 'zichzelf vertegenwoordigen'.

  De staat had de Groningers gewoon uit kunnen kopen. Ze hadden gewoon de waarde van hun huizen voor de bevingen, plus prijscompensatie, plus een ruime verhuiskosten vergoeding kunnen geven. Dorpen hadden gewoon opnieuw kunnen worden opgebouwd bijvoorbeeld in 'de Blauwe Stad' bij Winschoten.

  Maar dat had de staat geld gekost. En geld geeft men niet aan het gewone volk, zeker niet aan inboorlingen in een wingewest. Als de groningse inboorlingen zich niet rustig houden, sturen ze het leger voor wat 'politionele acties' zoals in Indonesie in 1948. In Den Haag heerst nog steeds een koloniale mentaliteit.

  Volgens de economische adviseurs, annex 'zakkenvullers', is het economisch heel erg verkeerd om geld uit te geven aan inboorlingen van een wingewest. Dat is slecht voor de staatsschuld. Die mag beslist niet oplopen. Deze criminelen zeggen wat je maar wilt, als ze er goed voor betaald worden. Zie Economen crimineel, onbetrouwbaar en corrupt ???

  • En toen kwam de Corona crisis. En meteen vielen deze criminele economen helemaal door de mand.

  • Sinds 1975 hebben ze voortdurend geschreeuwd, dat we zuinig moeten zijn, dat de minimumlonen niet mochten stijgen, dat de sociale voorzieningen moesten worden afgebouwd, et cetera. De staatsschuld moest omlaag, het financieringstekort moest omlaag. En de lonen voor de top moesten ieder jaar flink omhoog. Minstens 30% loonsverhoging voor de top per jaar, 'anders gaan ze naar het buitenland'. (Alsof iemand dat erg zou vinden.)

  • Sinds het uitbreken van de Corona crisis zingen deze criminele economen ineens een ander lied.

   • Oplopen van de staatsschuld? Geen enkel probleem. Een staatsschuld van 200% van het BNP moet kunnen.

   • Een gigantisch financieringstekort? Gewoon op laten lopen. is helemaal niet erg.

   • In minder dan een jaar zijn alle bezuinigingen van de afgelopen 40 jaar ongedaan gemaakt.

  • Mini-ster Hoekstra (CDA) trok ineens de geldkist open om zijn vriendjes bij de KLM te helpen. De miljarden vlogen de schatkist uit. 3,4 miljard euro voor de KLM? Geen enkel probleem.

   Begin 2019 kocht Mini-ster Hoekstra (CDA) 14% van de aandelen KLM-Air France. Volgens de algemene rekenkamer was dit onrechtmatig. Inmiddels hebben we daar 500 miljoen euro op verloren.

   • Dit doet denken aan het rampen kabinet Van Agt - Wiegel van 1977 tot 1981. In die tijd kwamen bedrijven als RSV en Ogem in de problemen. Miljarden vlogen de schatkist uit om de vriendjes van de Haagse Hooligans te helpen. Als arme mensen kapot gaan, is dat niet erg. 'Ze waren toch al arm'. Maar het geeft natuurlijk geen pas als studievriendjes failliet gaan en misschien wel een jaartje niet op vakantie kunnen.

  Miljarden voor de vriendjes van de Haagse Hooligans.

  Maar de Groningse inboorlingen kunnen doodvallen of doodvriezen. Als het Haagse tuig van de richel er maar geen last van heeft.

 3. 25 jaar bankroverij

  Al 25 jaar worden we systematisch beroofd en bestolen door bankroversbendes, die zich voordoen als fatsoenlijke financiele instellingen. De gehele politiek is hier al 25 jaar van op de hoogte, maar vindt het uitstekend dat wij beroofd en bestolen worden. Alle Haagse Hooligans doen alsof er niets aan de hand is en wekken de indruk, dat de top van Nederland 'fatsoenlijk' is. Zie Is de Haagse politiek doorgerot?

  • In Nederland is de rente op leningen en doorlopend krediet VIER keer zo hoog als in Duitsland. Zie Rente vier keer zo hoog als in Duitsland

   De ACM weigert in opdracht van Mona Keijzer (CDA) een kartelonderzoek. Zie: Mona Keijzer weigert kartelonderzoek

  • De banken rekenen hogere rentes dan wettelijk toegestaan. Ze verkopen producten, die in strijd zijn met het Europees Consumenten Recht. En de AFM weigert in te grijpen. Zie: AFM weigert handhaving wet

   Mini-ster van Financien Wopke Hoekstra weigert de AFM opdracht te geven de wet te handhaven. Zie: Minister weigert handhaving wet

   De zeer verachte leden der Tweede Kamer weigeren de mini-ster te sommeren de wet te handhaven. Ook weigeren deze Haagse Hooligans een parlementaire enquete in te stellen naar het financiele systeem van Nederland. Zie: Is de Haagse politiek doorgerot ?

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

Haagse pooiers

1

agnar123

22  Feb  2021 16:21:08

Als 'de nederlanders' geen volstrekte randdebielen zijn, vinden ze het blijkbaar heerlijk om genaaid te worden. De Tweede Kamer zit vol met pooiers, die zich laten betalen, zodat de top van Nederland ons kan naaien.

En wij zijn stembusvee. Eens in de vier jaar verklaren we ons akkoord met het systeem en dan zijn we weer vier jaar lang de hoeren van de Haagse pooiers.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Verzend
Verzend

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Economen crimineel, onbetrouwbaar en corrupt ???
Rente vier keer zo hoog als in Duitsland

Antwoord Minister van Financien Wopke Hoekstra

 

Minister weigert handhaving wet

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Het antwoord van de fractieleiders:

 

Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

 

Het antwoord van

 

Wij zijn geinteresseerd in lucratieve functies, niet in handhaving van de rechtsstaat of bestraffing van bankdirecteuren.

AFM weigert handhaving wet

Volgens artikel 3.1 van de Wet handhaving consumentenbescherming is de AFM aangewezen om het Europees Consumenten Recht aangaande financiele producten te handhaven.

 

De AFM weigert dit, omdat klagende consumenten geen belanghebbenden zouden zijn.

Lees hier het idiote antwoord van de AFM.

De AFM, de ACM, het Ministerie van Financien, de Nederlandse Bank en de gehele Tweede Kamer zweren samen om de banken een vrijbrief te geven om jaarlijks tientallen miljarden te stelen van nederlandse burgers.

OM wil geen strafrecht inzetten tegen Rabobank

Het OM vindt, dat de banken boven de wet staan. Wanneer banken hun klanten beroven, moeten de slachtoffers naar de civiele rechtbank, zo vindt het OM.

Er zijn 7 miljoen slachtoffers van de rentemanipulatie van de banken. Als die allemaal naar de rechter stappen, loopt de rechtspraak helemaal vast.

Gerechtshof Den Haag:

"Banken mogen hun klanten bestelen. Wanneer een bank onrechtmatig en opzettelijk geld van de rekening van een klant haalt, is dat geen strafbaar feit."

Sommatie aan AFM

AFM doe uw wettelijke plicht en handhaaf de Wet handhaving consumentenbescherming

Leg de Rabobank een boete op van 10% van de jaaromzet

en sommeer ze om binnen een jaar al het van klanten gestolen geld terug te betalen.

Straf Rabobank voor:

Naar beginpagina

We worden bestolen door de banken

 

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd

Nederlandse overheid is een ongeluksmachine

Rutte stelt regelmatig: De overheid is geen geluksmachine.

Rutte heeft van de Nederlandse overheid een ongeluksmachine gemaakt voor heel veel mensen.

Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?

Artikelen over consumentenzaken

Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Straf Rabobank voor:

Sommatie aan AFM

AFM doe uw wettelijke plicht en handhaaf de Wet handhaving consumentenbescherming

Leg de Rabobank een boete op van 10% van de jaaromzet

en sommeer ze om binnen een jaar al het van klanten gestolen geld terug te betalen.

Gerechtshof Den Haag:

"Banken mogen hun klanten bestelen. Wanneer een bank onrechtmatig en opzettelijk geld van de rekening van een klant haalt, is dat geen strafbaar feit."

OM wil geen strafrecht inzetten tegen Rabobank

Het OM vindt, dat de banken boven de wet staan. Wanneer banken hun klanten beroven, moeten de slachtoffers naar de civiele rechtbank, zo vindt het OM.

Er zijn 7 miljoen slachtoffers van de rentemanipulatie van de banken. Als die allemaal naar de rechter stappen, loopt de rechtspraak helemaal vast.

OM weigert strafrechterlijk onderzoek tegen Rabobank

Artikel 12 procedure:

Verzoek aan de rechtbank om het OM opdracht te geven tot strafrechterlijke vervolging van de Rabobank.

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Het antwoord van de fractieleiders:

 

Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

 

Het antwoord van

 

Wij zijn geinteresseerd in lucratieve functies, niet in handhaving van de rechtsstaat of bestraffing van bankdirecteuren.
U leest het goed.

De landbouw subsidies gaan vooral naar de Rabobank

Hoe dat in zijn werk gaat, leest u in dit artikel.

De boeren zijn boos om het stikstofbeleid van de Nederlandse overheid.

14 oktober 2019 gingen de boeren naar Den Haag om te protesteren. Ze voelen zich klem gezet.

Maar wie heeft die boeren klem gezet? De overheid? Of de Rabo-bank?

De afgelopen jaren hebben de nederlandse boeren in enorm tempo stallen bijgebouwd en hun veestapel vergroot. Terwijl de problemen met mestoverschotten en stikstofuitstoot bekend waren.

Pyramide spel

De Rabobank heeft een gigantisch bedrag uitgeleend aan de Nederlandse boeren. Hun voornaamste onderpand is hun grond. De schuld die de boeren hebben zou moeten worden gedekt door de waarde van de grond.

Daarbij rijst de vraag: Hoeveel is hun grond waard? Of beter: Heeft de Rabobank met de waarde van de landbouwgrond zitten rommelen?

 

Rabo taxateurs drijven de prijzen op

Een ha. aardappelen levert na aftrek van kosten en inkomsten voor de boer amper 250 euro op. Vermenigvuldig je dit met 30 jaar, dan kom je aan een prijs per ha. van 7500 euro. Maximaal 15.000 euro. Volgens de taxateurs van Rabo is een ha. minimaal 80.000 euro waard. De EU subsidieert de rente en de Rabobank wordt rijker en rijker. Van ons belastinggeld.

Volgens Kifid:

Is de Rabobank in de handen van drugscriminelen?

In het Calexico schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan het grootschalig witwassen van cocaine inkomsten. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

In het Libor-schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan grootschalige rente-manipulatie. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

Het zuiden van Nederland is volledig vergiftigd door drugscriminaliteit. Vooral de provincies Noord Brabant en Limburg lijden zwaar onder de drugscriminaliteit. Veel boerenbedrijven zijn overgeschakeld op hennepteelt en/of extasy productie. Hoeveel van deze bedrijven zijn gefinancierd door de Rabobank? En weet de locale Rabobank niet waar deze 'ondernemers' mee bezig zijn?

RABO-bank belazerde Mexicaans Drugs Kartel

 

De Rabobank was een hoofdrolspeler in het Libor-schandaal. Een groep grote banken heeft jarenlang de rentetarieven gemanipuleerd om meer geld te stelen van de samenleving. De Rabo-bank heeft een plea-bargain geaccepteerd. Niet alle details zijn openbaar gemaakt.

De verdenking bestaat, dat de Rabobank strafvermindering kreeg in ruil voor medewerking aan een 'sting-operation' van de DEA om meer grip te krijgen op Mexicaanse drugs kartels. Het lijkt er op, dat de Rabobank in Calexico daarvoor gebruikt is.

Als dit waar is, dan is de Rabobank een deelnemer aan de 'war on drugs' en is nu een doelwit voor wraakacties van een Mexicaans drugs kartel. Alle medewerkers van de Rabobank en al hun familieleden zijn in gevaar.

RABO-medewerkers oplichters?

Advocaat van de Rabobank beschuldigt Rabobank medewerkers van oplichting.

 

Volgens de advocaat van de RABO-bank zijn de medewerkers van de Rabobank oplichters, die als adviseur opzettelijk hun klanten criminele adviezen geven, met als doel de klant te bestelen middels rente-manipulatie.

Ik heb de medewerkers van de lokale Rabobank Winschoten zo nooit gezien. Maar Rabobank Winschoten ging op in Rabobank Noord-oost Nederland en daarna in de Rabobank. Nu worden medewerkers van lokale Rabobanken achteraf beschuldigd van oplichting, omdat de Rabobank zich schuldig maakt aan rentemanipulatie.

 

Ook beweert de advocaat van de Rabobank, dat Rabo samen met ING en andere banken een kartel heeft gevormd, met als doel rentemanipulatie.

Rabo bank organiseert criminaliteit

Wouter Bos

 

vroeg als mini-ster van Financien aan de Raad voor de Rechtspraak om advies hoe hij 'mogelijke druk op de rechterlijke macht kan helpen verlichten'. Lees: Rechtszaken te voorkomen. Als mini-ster van Financien heeft hij actief de rechterlijke macht onder druk gezet, om te helpen verhinderen, dat woekerpolisboeven en criminele bankiers strafrechterlijk vervolgd zouden worden.

 

Jeroen Dijsselbloem

weigerde als mini-ster van Financien om rente-manipulatie door het bankenkartel aan te pakken. Hij weigerde om variabele rente voor consumenten te verbieden, tenzij deze gekoppeld is aan een internationale rente, zoals Euribor.

 

De PvdA fractie weigert een parlementaire enquete naar de financiele wereld van Nederland en de criminele rol die de Nederlandse bank en het Ministerie van Financien al 25 jaar spelen.

Rabo topman Wiebe Draijer incompetent

 

Ik heb Draijer een brief geschreven, waarin ik hem wees op de criminele praktijken van de Rabo bank. Ondermeer kartelafspraken en rente-manipulatie. En het stelen van geld van bankrekeningen door de rente op ongeoorloofde wijze op te drijven.

Ik heb Draijer ook twee keer een schikking aangeboden. Voor een paar duizend euro had hij het conflict met mij kunnen schikken. Daar had deze eikel geen zin in. Mijn brief ging naar de advocaat van de Rabo, die deze brief inbracht in het dossier aangaande mijn klacht bij Kifid. Draijer heeft dus mijn brief ontvangen.

 

Don Wiebe Draijer heeft liever totale oorlog met zijn klanten, dan dat hij zijn klanten eerlijk behandeld.

Don Corleone was een 'man van eer', die enigszins redelijk was. Maar dat was dan ook een roman-figuur. Don Wiebe Draijer is volstrekt eerloos en ook nog dom.

Aan de Autoriteit Consument en Markt

 

Onderwerp

Herhaald verzoek om boetes op te leggen

aan de Rabobank en andere banken

wegens

    KARTELVORMING

en

    RENTE MANIPULATIE

 

Hard bewijs:

Open email aan de tweede kamer

 

Onderwerpen:

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Kifid weigert communicatie

Rabobank manipuleert de rente

Brief aan M. Keijzer, Staatssecretaris Economische zaken en mededinging.

 

Betreffende:

1. Handhaving Europees Consumentenrecht

2. Handhaving anti-trust recht

 

Staatssecretaris Mona Keijzer negeert klacht

 

14 juli 2019 stuurde ik de staatssecretaris per brief een klacht over de Rabobank met het verzoek het Europees Cosumentenrecht te handhaven. Mona Keijzer heeft deze brief volledig genegeerd.

Op 17 september 2019 stuurde ik haar onderstaande brief, ditmaal aangetekend, met een sommatie om te antwoorden.

 

Betreffende:

1. Handhaving Europees Consumentenrecht

2. Optreden tegen de Rabobank

3. Optreden tegen de rentemanipulatie door de banken

4. Toezicht op AFM

5. Distantieren van Kifid

Antwoord Minister van Financien Wopke Hoekstra

 

Verzoek aan Jeroen Dijsselbloem als Mini-ster van Financien:

 

Antwoord van Jeroen Dijsselbloem:

Nooit van mijn leven.

We hebben de banken een vrijbrief gegeven om het nederlandse volk leeg te zuigen en uit te plunderen. Moet je maar niet zo dom zijn om een rekening te openen bij een nederlandse bank.

2016

 

Minister van Financien Jeroen Dijsselbloem weigert:

AFM weigert handhaving wet

Volgens artikel 3.1 van de Wet handhaving consumentenbescherming is de AFM aangewezen om het Europees Consumenten Recht aangaande financiele producten te handhaven.

 

De AFM weigert dit, omdat klagende consumenten geen belanghebbenden zouden zijn.

Lees hier het idiote antwoord van de AFM.

De AFM, de ACM, het Ministerie van Financien, de Nederlandse Bank en de gehele Tweede Kamer zweren samen om de banken een vrijbrief te geven om jaarlijks tientallen miljarden te stelen van nederlandse burgers.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Banken MOETEN marktrente volgen

Kifid stelde in Maart 2021: Consumenten mogen verwachten dat de rente op hun doorlopend krediet gedurende de looptijd van dat krediet in de pas zal blijven met de relevante marktrente.

 

Rabobank weigert

21 april 2021 wees de Rabobank mijn eis om het gestolen geld terug te betalen af. Ze zouden de uitspraak van Kifid gaan bestuderen. Wellicht hoor ik ooit nog iets over deze zaak.

Open brief aan de leden der Staten Generaal

 

Betreffende:

 1. Ontbreken van een rechtsstaat door de Awb.

 2. Ruim 25 jaar bankroverij gesteund door de staat.

De Rabobank is een criminele organisatie

Ontwikkeld door Nul-A Computers