Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Strafrechterlijk onderzoek tegen Rabo

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

Aandelenlease.nl Het volk werd/wordt beroofd door de talentloze corporate-crimers

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

22  Feb  2021

Boycot de verkiezingen

 

17 Maart 2021 willen de zeer verachte leden der Tweede Kamer dat wij op hun gaan stemmen. Voor een rechtvaardig en eerlijk Nederland met een fatsoenlijke rechtsstaat.

 

Wat een weerzinwekkende leugens !!!

 

Ik noem hier onder 'slechts' drie kankergezwellen in de Haagse beestenbende.

 

De gehele top van Nederland is volledig doorgerot.

De politieke partijen functioneren als maffia-families, mini-ster-president Mark Rutte is feitelijk de 'Capo di tutti capi' van de beestenbende.

De Tweede Kamer is een apenrots. Vroeger stonden er bordjes op de publieke tribune met de tekst: 'Gelieve de beesten niet te voeren. Ze krijgen een aangepast dieet.' Maar de bezoekers konden het niet nalaten pinda's en half opgegeten hamburgers naar de kamer-apen te gooien. Dus nu zijn de apen afgeschermd met een wand van glas.

 

Gaat u stemmen op deze beesten?

Ik heb de indruk, dat de meeste nederlanders graag genaaid worden. Wanneer de gemiddelde nederlander een kans ziet zich te laten naaien door een bankdirecteur of een politicus, dan rukt hij zijn broek naar beneden, valt op zijn knieen en steekt zijn gat in de lucht in de hoop dat de politicus of de bankdirecteur er eens lekker overheen gaat. En ze worden zelden teleurgesteld. Want het gewone volk naaien doen de Haagse Hooligans en de bankdirecteurtjes graag. Als het maar geld oplevert.

Indien u tot de gemiddelde nederlanders behoort en indien u zich graag laat naaien, ga dan gewoon op 17 maart stemmen en stem op degene door wie u het liefst genaaid wordt.

Maar als u enig fatsoen heeft:
 • Stem niet.

  Weiger het systeem te legitimeren door te stemmen.

  Indien u stemt, verklaart u impliciet dat u akkoord bent met de regels van het systeem. Dan verkoopt u uzelf aan de bankdirecteurtjes en hun lakeien in de Tweede Kamer.

  Zie ook: REVOLUTIE !!!

 • Indien u toch stemt, stem dan op een parij die nog nooit in de kamer heeft gezeten. Of op een splinterpartij zoals Partij voor de Dieren.

 • Boycot in ieder geval de partijen die u de afgelopen 20 jaar aan een stuk genaaid hebben. Dat zijn deze partijen:

  VVD en CDA

  D66 en CU

  PvdA, GroenLinks en SP

  PVV

Deze partijen zijn verantwoordelijk voor de volgende drie beestachtige zaken:

 1. Toeslagen affaire:

  In de toeslagen affaire is gebleken, dat het gehele politieke bestel eendrachtig heeft samengewerkt, om onschuldige burgers te criminaliseren en hun leven totaal te verzieken.

  Vervolgens verklaarden alle enthousiaste deelnemers, dat zij persoonlijk 'het heel erg vonden', maar dat hun NIETS te verwijten viel.

  • Na de Tweede Wereldoorlog werden er in Neurenberg processen gevoerd tegen de Nazi leiders en ambtenaren. Ambtenaren verklaarden, dat ze er niets aan konden doen. Ze hadden gewoon de regels opgevolgd. Hun viel NIETS te verwijten. De systematische vernietiging van Roma, Sinti, homo's en Joden was niet hun schuld. Ze vonden het allemaal heel erg. 'Echt waar!'

  • De ambtenaren en politici in de toeslagen affaire hebben geen mensen in een zaal samengedreven en de gaskraan geopend. Maar dat is geen verdienste. Had het systeem daartoe opdracht gegeven, dan hadden ze met dezelfde gedrevenheid de gaskraan opengedraaid en de slachtoffers vergast. En na afloop zouden ze vrolijk naar huis zijn gegaan, tevreden over gedane arbeid.

 2. Aardbevingsschade:

  De Groningers met aardbevingsscchade zitten al bijna 20 jaar in kapotte huizen. Hun leven is volledig kapot gemaakt. Al meer dan 10 jaar zeggen de Haagse Hooligans, dat de schade snel vergoed moet worden. Zolang de kamera draait. Daarna vergeten ze de Groningers weer en gaan ze door met hun favoriete hobbies: 'Zakken vullen', 'lobbyen voor lucratieve baantjes' en 'zichzelf vertegenwoordigen'.

  De staat had de Groningers gewoon uit kunnen kopen. Ze hadden gewoon de waarde van hun huizen voor de bevingen, plus prijscompensatie, plus een ruime verhuiskosten vergoeding kunnen geven. Dorpen hadden gewoon opnieuw kunnen worden opgebouwd bijvoorbeeld in 'de Blauwe Stad' bij Winschoten.

  Maar dat had de staat geld gekost. En geld geeft men niet aan het gewone volk, zeker niet aan inboorlingen in een wingewest. Als de groningse inboorlingen zich niet rustig houden, sturen ze het leger voor wat 'politionele acties' zoals in Indonesie in 1948. In Den Haag heerst nog steeds een koloniale mentaliteit.

  Volgens de economische adviseurs, annex 'zakkenvullers', is het economisch heel erg verkeerd om geld uit te geven aan inboorlingen van een wingewest. Dat is slecht voor de staatsschuld. Die mag beslist niet oplopen. Deze criminelen zeggen wat je maar wilt, als ze er goed voor betaald worden. Zie Economen crimineel, onbetrouwbaar en corrupt ???

  • En toen kwam de Corona crisis. En meteen vielen deze criminele economen helemaal door de mand.

  • Sinds 1975 hebben ze voortdurend geschreeuwd, dat we zuinig moeten zijn, dat de minimumlonen niet mochten stijgen, dat de sociale voorzieningen moesten worden afgebouwd, et cetera. De staatsschuld moest omlaag, het financieringstekort moest omlaag. En de lonen voor de top moesten ieder jaar flink omhoog. Minstens 30% loonsverhoging voor de top per jaar, 'anders gaan ze naar het buitenland'. (Alsof iemand dat erg zou vinden.)

  • Sinds het uitbreken van de Corona crisis zingen deze criminele economen ineens een ander lied.

   • Oplopen van de staatsschuld? Geen enkel probleem. Een staatsschuld van 200% van het BNP moet kunnen.

   • Een gigantisch financieringstekort? Gewoon op laten lopen. is helemaal niet erg.

   • In minder dan een jaar zijn alle bezuinigingen van de afgelopen 40 jaar ongedaan gemaakt.

  • Mini-ster Hoekstra (CDA) trok ineens de geldkist open om zijn vriendjes bij de KLM te helpen. De miljarden vlogen de schatkist uit. 3,4 miljard euro voor de KLM? Geen enkel probleem.

   Begin 2019 kocht Mini-ster Hoekstra (CDA) 14% van de aandelen KLM-Air France. Volgens de algemene rekenkamer was dit onrechtmatig. Inmiddels hebben we daar 500 miljoen euro op verloren.

   • Dit doet denken aan het rampen kabinet Van Agt - Wiegel van 1977 tot 1981. In die tijd kwamen bedrijven als RSV en Ogem in de problemen. Miljarden vlogen de schatkist uit om de vriendjes van de Haagse Hooligans te helpen. Als arme mensen kapot gaan, is dat niet erg. 'Ze waren toch al arm'. Maar het geeft natuurlijk geen pas als studievriendjes failliet gaan en misschien wel een jaartje niet op vakantie kunnen.

  Miljarden voor de vriendjes van de Haagse Hooligans.

  Maar de Groningse inboorlingen kunnen doodvallen of doodvriezen. Als het Haagse tuig van de richel er maar geen last van heeft.

 3. 25 jaar bankroverij

  Al 25 jaar worden we systematisch beroofd en bestolen door bankroversbendes, die zich voordoen als fatsoenlijke financiele instellingen. De gehele politiek is hier al 25 jaar van op de hoogte, maar vindt het uitstekend dat wij beroofd en bestolen worden. Alle Haagse Hooligans doen alsof er niets aan de hand is en wekken de indruk, dat de top van Nederland 'fatsoenlijk' is. Zie Is de Haagse politiek doorgerot?

  • In Nederland is de rente op leningen en doorlopend krediet VIER keer zo hoog als in Duitsland. Zie Rente vier keer zo hoog als in Duitsland

   De ACM weigert in opdracht van Mona Keijzer (CDA) een kartelonderzoek. Zie: Mona Keijzer weigert kartelonderzoek

  • De banken rekenen hogere rentes dan wettelijk toegestaan. Ze verkopen producten, die in strijd zijn met het Europees Consumenten Recht. En de AFM weigert in te grijpen. Zie: AFM weigert handhaving wet

   Mini-ster van Financien Wopke Hoekstra weigert de AFM opdracht te geven de wet te handhaven. Zie: Minister weigert handhaving wet

   De zeer verachte leden der Tweede Kamer weigeren de mini-ster te sommeren de wet te handhaven. Ook weigeren deze Haagse Hooligans een parlementaire enquete in te stellen naar het financiele systeem van Nederland. Zie: Is de Haagse politiek doorgerot ?

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

Haagse pooiers

1

agnar123

22  Feb  2021 16:21:08

Als 'de nederlanders' geen volstrekte randdebielen zijn, vinden ze het blijkbaar heerlijk om genaaid te worden. De Tweede Kamer zit vol met pooiers, die zich laten betalen, zodat de top van Nederland ons kan naaien.

En wij zijn stembusvee. Eens in de vier jaar verklaren we ons akkoord met het systeem en dan zijn we weer vier jaar lang de hoeren van de Haagse pooiers.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/varietarier.gif

 

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Economen crimineel, onbetrouwbaar en corrupt ???
Rente vier keer zo hoog als in Duitsland
Minister weigert handhaving wet

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

AFM weigert handhaving wet

Volgens artikel 3.1 van de Wet handhaving consumentenbescherming is de AFM aangewezen om het Europees Consumenten Recht aangaande financiele producten te handhaven.

 

De AFM weigert dit, omdat klagende consumenten geen belanghebbenden zouden zijn.

Lees hier het idiote antwoord van de AFM.

De AFM, de ACM, het Ministerie van Financien, de Nederlandse Bank en de gehele Tweede Kamer zweren samen om de banken een vrijbrief te geven om jaarlijks tientallen miljarden te stelen van nederlandse burgers.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Naar beginpagina

Open brief aan de leden der Staten Generaal

 

Betreffende:

 1. Ontbreken van een rechtsstaat door de Awb.

 2. Ruim 25 jaar bankroverij gesteund door de staat.

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Blog van Groene Politiek

 

Klik hier voor regelmatig commentaar op de waanzin van de politiek, de waanzin van de media, de vernietiging van ons klimaat et cetera.

Wil je dit volgen en regelmatig emails ontvangen?

 

Klik dan hier

en registreer je als lid.

Koude oorlog
Het gele hesjes protest is niet effectief. Men kan beter protesteren tegen de pensioenfondsen.
Voorstel voor een Europese Partij voor Cosumenten Belangen
Betere bescherming van consumenten

Ruttisme

is het tegengestelde van fascisme. Fascisten willen strijden voor iets. Het Ruttisme vermijdt iedere strijd. Vragen beantwoord men met "dat kan ik me niet herinneren", "wegens te kort aan geheugen heb ik dat gewist", et cetera.

Wanneer kritiek te groot wordt, laat men de regering vallen. Vervolgens regeert men demissionair verder, zonder iets te doen. Na de verkiezingen regelt men een kabinetsformatie van een jaar en ondertussen ritselt men demissionair verder.

Politiek Den Haag prventief ruimen.

Volgens de Raad van Europa: 'Politiek en bestuur in Nederland moeten dringend op de schop'.

Deze uitspraak is veel te mild. Naar mijn mening:

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Landverraders eisen uw stem
VVD totaal onbetrouwbaar
Waarom geen actie tegen Geert Wilders en de PVV. De PVV is ondemocratisch en wordt gefinancierd door Nationaal Zionisten. Wilders is een landverrader
Open brief aan de Tweede Kamer over hypotheekrente
Hoe kun je wel voordeurdeler zijn en geen fiscaal partner ???
Staten Generaal in staat van ontbinding
Mag een 11-voudige brandmoordenaar vice-voorzitter worden van de Raad van Staten ???
Politiek schuldig aan verwijfd getut!
Vermindering administratieve lastendruk en deregulering.
Opheffen politieke partijen.
Prestatie-contract met tweede kamer.
Tweede kamer kan beter gehalveerd worden
Eerste kamer doet zijn werk niet en kan beter worden opgeheven
Rechten en plichten van de staat
Maatregelen tegen media-magnaten
Naar een nieuwe democratie
Ontwikkeld door Nul-A Computers