Straf de banken!

Bij bigbank.nl krijg je 3,1% rente. Bij Rabo slechts 1,5%. STRAF de nederlandse banken en verhuis je spaargeld naar buitenlandse banken totdat de criminele Haagse politiek de banken echt gaat aanpakken. Bankrovers achter de tralies !!!

Belangrijkste artikelen:

Straf Rabobank voor cimineel en anti-sociaal gedrag

Gerechtshof Den Haag: Banken mogen stelen

art. 12 proc: Rabo top naar de gevangenis

Is de Haagse politiek doorgerot ?

Fractieleiders zeggen: Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

Antwoord Minister Wopke Hoekstra

AFM weigert handhaving wet

Sommatie aan AFM

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

12  Jun  2021

Nieuwe verkiezingen

 

13 Juni 2021

Gooi de Hooligans uit de Tweede Kamer !

Hoekstra (de mini-ster van Financien) werd lijsttrekker van het CDA, terwijl Omtzigt dat had moeten worden.

Hoekstra krijgt een miljoen aan donaties van drie ondernemers. Vervolgens:

  • Komt Hoekstra met het plan om de ww te verkorten tot een jaar

  • Veegt Hoekstra het voorstel voor een hoger minimumloon van tafel.

  • Stelt Hoekstra dat hij absoluut geen kabinet wil met PvdA en Groenlinks.

Dit dient u niet te zien als bewijs van corruptie. Dit is "Hogere Politiek", waar eerzame mensen niets van begrijpen.

Als ondernemer kun je mensen een behoorlijk minimumloon geven. Of je doneert aan het CDA en de VVD. Zelf even uitrekenen wat je minder kost.

De topbankiers spelen dit spel al 25 jaar. Ze geven de politici lucratieve baantjes en in ruil geeft de politiek de banken vrijbrieven om het domme klootjesvolk te bestelen.

  • Dit deed men eerst met woekerpolissen. Al in 1995 werd de politiek hier tegen gewaarschuwd door economen. De politiek keek weg.

    Rond 2008 begon Tros Radar stennis te schoppen en moesten de woekerpolissen uitgefaseerd worden. Dit kon niet onbeantwoord blijven. De politiek konkelde er op los en inmiddels moet Tros Radar zendtijd inleveren. Ze waren onafhankelijk. Dat kan natuurlijk niet. Een corrupt politiek systeem kan geen onafhankelijke media tolereren.

  • Sinds 2008 zijn de banken overgestapt op Rente manipulatie

Grote donateurs van CDA en VVD bepalen, dat een kabinet niet een klein beetje linkse invloed mag hebben. "Dat is slecht voor de economie."

Hoekstra wil niet regeren met PvdA en GroenLinks. Hij wil wel met Baudet en Wilders, maar mag niet van zijn achterban.

Mark de Liegende Hollander Rutte is het hier helemaal mee eens. Ze willen door met CU en D66. Maar CU wil niet met Rutte en D66 heeft schoon genoeg van de misdadige machtspolitiek van Hoekstra en Rutte. Het kabinet Rutte-Hoekstra is feitelijk de ergste roversbende sinds de Tweede Wereldoorlog.

Wat overblijft: Nieuwe verkiezingen!

 

6 Juni 2021

Hoekstra en Rutte verzieken Nederland.

Hoekstra en Rutte willen niet samen met PvdA en GroenLinks, want deze centrum rechtse partijen zijn 'te links'.

Ze willen ook niet met PVV of Forum voor Democratie, want die zijn 'te rechts' en 'onbetrouwbaar'.

Hoe betrouwbaar zijn Hoekstra en Rutte?

Hoekstra heeft in een brief geweigerd om het Europees Consumenten Recht en het Nederlands recht te handhaven. Hij heeft geweigerd de AFM te sommeren op te treden tegen de bankroversbendes Rabo, ABN-AMRO en ING. Zie: Antwoord Minister van Financien Wopke Hoekstra

Als mini-ster van Financien is hij de grootste aandeelhouder van ABN-AMRO. Hij is dus hoofdelijk verantwoordelijk voor het criminele gedrag van ABN-AMRO. Hoekstra heeft de banken een vrijbrief gegeven om de rente te manipuleren en de debet-rente op te drijven. Dan maakt ABN-AMRO meer winst en dat vindt hij politiek gunstig. (Wouter Bos is daar al mee begonnen, Jeroen Dijsselbloem heeft dat voortgezet.)

19 December 2020 kwamen in het programma Kassa (BNN-Vara) ondernemers aan het woord, die volledig worden leeggezogen door ABN-AMRO. Notabene een staatsbank. De groothandel van Nico Verlaan is voor minstens 27.000 euro bestolen door ABN-AMRO. De zzp-er Jan Geldof voor 5.500 euro.

 

De debet-rente in Nederland is ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Zie: Rente manipulatie

Hoekstra is van het CDA. Net als van Lienden, die van die mondkapjes-oplichting. En net als Mona Keijzer. Keijzer heeft geweigerd een kartelonderzoek in te stellen tegen de banken. Zie: Mona Keijzer weigert kartelonderzoek

CDA staat tegenwoordig voor Criminele Doorgerotte Appels. O.i.d.

 

En Rutte? Als je hem vraagt naar zijn mening, moet hij eerst zijn bazen bij Unilever en Shell bellen om het correcte antwoord te kunnen geven. Als hij zijn mond open doet, staat hij te liegen. Houdt hij zijn mond dicht, dan liegt hij nog steeds. Zelfs in zijn slaap ligt hij te liegen. In Londen en Washington noemen ze hem 'The Lying Dutchman' (de Liegende Hollander), omdat hij notoir onbetrouwbaar en volledig corrupt is.

 

In Brussel is men woest op Nederland. Heel veel kritiek op het belastingstelsel en de politieke cultuur van zuid-europese landen. Ondertussen saboteert Nederland sinds 2008 het beleid van de ECB. De ECB verlaagde de rente tot onder nul. Tegelijk gaf de Nederlandse politiek de banken de opdracht om de debet rente voor burgers en kleine ondernemers op te drijven. Want de banken 'moesten stress-bestendig worden', de balansen moesten worden opgepoetst.

 

Het wordt tijd om volledig af te rekenen met deze Haagse Hooligans. De formatie is volledig vastgelopen en wordt gesaboteerd door Hoekstra en Rutte. Tijd voor nieuwe verkiezingen. En snel graag!

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Verzend
Verzend

Antwoord Minister van Financien Wopke Hoekstra

 

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Het antwoord van de fractieleiders:

 

Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

 

Het antwoord van

 

Wij zijn geinteresseerd in lucratieve functies, niet in handhaving van de rechtsstaat of bestraffing van bankdirecteuren.

AFM weigert handhaving wet

Volgens artikel 3.1 van de Wet handhaving consumentenbescherming is de AFM aangewezen om het Europees Consumenten Recht aangaande financiele producten te handhaven.

 

De AFM weigert dit, omdat klagende consumenten geen belanghebbenden zouden zijn.

Lees hier het idiote antwoord van de AFM.

De AFM, de ACM, het Ministerie van Financien, de Nederlandse Bank en de gehele Tweede Kamer zweren samen om de banken een vrijbrief te geven om jaarlijks tientallen miljarden te stelen van nederlandse burgers.

OM wil geen strafrecht inzetten tegen Rabobank

Het OM vindt, dat de banken boven de wet staan. Wanneer banken hun klanten beroven, moeten de slachtoffers naar de civiele rechtbank, zo vindt het OM.

Er zijn 7 miljoen slachtoffers van de rentemanipulatie van de banken. Als die allemaal naar de rechter stappen, loopt de rechtspraak helemaal vast.

Gerechtshof Den Haag:

"Banken mogen hun klanten bestelen. Wanneer een bank onrechtmatig en opzettelijk geld van de rekening van een klant haalt, is dat geen strafbaar feit."

Sommatie aan AFM

AFM doe uw wettelijke plicht en handhaaf de Wet handhaving consumentenbescherming

Leg de Rabobank een boete op van 10% van de jaaromzet

en sommeer ze om binnen een jaar al het van klanten gestolen geld terug te betalen.

Straf Rabobank voor:

Naar beginpagina

We worden bestolen door de banken

 

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd

Nederlandse overheid is een ongeluksmachine

Rutte stelt regelmatig: De overheid is geen geluksmachine.

Rutte heeft van de Nederlandse overheid een ongeluksmachine gemaakt voor heel veel mensen.

Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?

Artikelen over consumentenzaken

Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Ontwikkeld door Nul-A Computers