Email aan de tweede kamer: Optreden tegen RABO

 

 

05  Jan  2010

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

 

 

Essent vernietigt leefgebied orang oetans.

Open brief aan de directie van Essent
Onderwerp: palmolie groene stroom?

Geachte directie,

Wij zijn klant van Essent en namen tot vandaag groene stroom af. Gisteren vernamen wij via de tv dat u "groene stroom" uit palmolie maakt. Daarover zijn wij woedend!

Op Borneo worden tropische wouden (de leefgebieden van ondermeer Orang Oetans) gekapt voor de aanleg van palmolieplantages. Het kappen van deze oerwouden zorgt voor bosbranden. Er zijn maanden dat Indonesië en Maleisië onder een zeer dichte rookwolk hangen door deze bosbranden. Noemt u dat groene stroom?

Op tv zagen wij een perswoordvoerder van u onzin uitkramen over de groenheid van palmolie. Ik heb er geen ander woord voor: het was echt onzin uitkramen. Dat domme gansje heeft echt geen flauw idee waar ze het over heeft.

Wij vinden het schanddalig dat u palmolie gebruikt als brandstof. Vooral omdat dit de oerwouden vernietigt, maar ook omdat alleen al het vervoer van de palmolie naar Nederland milieubelastend is.

Er zijn alternatieven voor groene stroom:

  • U kunt in Noord Afrika zonnecentrales bouwen. Bijvoorbeeld een cirkelvormige glazen kas met in het midden een schoorsteen waardoor hete lucht opstijgt.
  • U kunt boeren in Europa hennep laten telen. Het zaad zit barstens vol omega-3 vetzuren en andere nuttige stoffen. De vezels zijn zeer geschikt voor kleding en voor kunststoffen. De resten kunnen verbrand of vergast worden in bio-energie centrales. De teelt vergt geen meststoffen en geen bestrijdingsmiddelen.

Ik eis van u, dat u onmiddelijk ophoudt met het verstoken van palmolie in uw centrales. Geeft u hier geen gehoor aan, dan kunt u onze klandizie verder vergeten. Tevens zullen wij dan overgaan tot een oproep tot een consumentenboycot.

En eigenlijk mag u blij zijn, dat u nog een kans op verbetering krijgt, gezien de schandalige manier waarop u ons bedrogen heeft.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

 

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/CirkelHoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers