Email aan de tweede kamer: Optreden tegen RABO

 

 

05  Jan  2010

Commissie voor Gelijke Behandeling discrimineert

Onderaan de pagina staan scans van de brief van de Commissie voor Gelijke Behandeling.

Firewolf diende bij de Commissie voor Gelijke Behandeling een klacht in wegens discriminatie door de Volkskrant. Deze klacht is door de Commissie voor Gelijke Behandeling afgewezen omdat:

  • Firewolf geen religie zou hebben en hij dus niet gediscrimineerd kan worden op basis van religie.
    • De Commissie voor Gelijke Behandeling vernauwt religie tot godsdienst: dienstbaarheid aan een opperwezen (god). Heidenen die niet geloven in één opperwezen hebben geen religie. Taoisten hebben ook geen religie. Volgens de Commissie voor Gelijke Behandeling mag men heidenen en taoisten beledigen en discrimineren zoveel men wil, want ze hebben geen religie in de zin van godsdienst.
    • De Commissie voor Gelijke Behandeling accepteert alleen klachten van 'respectabele' godsdiensten, zoals het jodendom, het christendom en de islam. Als een religie geen spoor van dood en verderf door de eeuwen heen getrokken heeft, is het geen respectabele religie. Aldus de Commissie voor Gelijke Behandeling.
  • Firewolf zou ook geen levensovertuiging hebben. Een levensovertuiging is pas een levensovertuiging als deze wordt aangehangen door meerdere mensen. Hoeveel mensen nodig zijn om van een levensovertuiging een levensovertuiging te maken wordt door de Commissie voor Gelijke Behandeling niet gespecificeerd.

De nederlandse overheid laat zich steeds opnieuw van zijn meest kwaadaardige kant zien. Het heeft weinig zin om nog woorden vuil te maken aan de overheid van Nazi-Nederigland.

weerwoord/GelijkeBehandeling1.jpg

 

weerwoord/GelijkeBehandeling2.jpg

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_200.gif

 

reclame/CirkelHoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers