Straf de banken!

Bij bigbank.nl krijg je 3,1% rente. Bij Rabo slechts 1,5%. STRAF de nederlandse banken en verhuis je spaargeld naar buitenlandse banken totdat de criminele Haagse politiek de banken echt gaat aanpakken. Bankrovers achter de tralies !!!

Belangrijkste artikelen:

Straf Rabobank voor cimineel en anti-sociaal gedrag

Gerechtshof Den Haag: Banken mogen stelen

art. 12 proc: Rabo top naar de gevangenis

Is de Haagse politiek doorgerot ?

Fractieleiders zeggen: Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

Antwoord Minister Wopke Hoekstra

AFM weigert handhaving wet

Sommatie aan AFM

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

24  Mei  2011

Europese Consumenten Commissie

Samenvatting

Er moet een Europese Consumenten Commissie komen die

 • recht spreekt in zake conflicten tussen consument en producent;
  • met lage kosten voor de consument indien deze ongelijk krijgt;
  • geen kosten voor de consument indien deze gedeeltelijk of volledig gelijk krijgt;
  • en zonder dat de consument een advocaat nodig heeft.
 • recht spreekt in conflicten tussen consument en euro-ambtenaar;
  • met de bevoegdheid om onzinnige regels meteen aan de papierversnipperaar te voeren.

Deze Europese Consumenten Commissie spreekt recht en doet dwingende uitspraken in conflicten tussen consument en producent. Uitspraken treden meteen in werking. Als de producent in beroep gaat, gaat daar geen opschortende werking van uit.

Deze Europese Consumenten Commissie beschermt de consumenten tegen de bemoeizucht en regeldrift van de euro-ambtenaar. Regels die schadelijk zijn voor de consument worden gewoon nietig verklaard.

In het algemeen dient de consument veel beter beschermd te worden.

Algemene voorwaarden van producenten dienen we te gaan zien als onzinnig geleuter. Algemene voorwaarden worden wettelijk geregeld. Producenten verliezen hun recht om met 'algemene voorwaarden' de consumentenrechten in te perken.

Foute producenten, foute producten

Een flink aantal jaren geleden kocht ik een kleuren laserprinter van Konica Minolta. Daarnaast gebruik ik een zwart-wit laserprinter van Brother. Die van Brother werkt heel goed met gewoon een standaard driver. Die van Konica Minolta is gewoon crimineel slecht. Als ik één pagina wil afdrukken en de printerdriver staat op "beiden" (even en oneven pagina's), dan gooit hij er naast de bedrukte pagina nog een onbedrukte pagina uit. Wil ik pagina 22 en 23, gooit hij er ook nog even een lege pagina voor 21 en 24 tussendoor. Waar kan ik schadevergoeding krijgen voor zo'n product? Waarom krijgt zo'n bedrijf geen hoge boete? Waarom worden wij consumenten niet beter beschermd tegen idiote managers van malafide bedrijven, die gewoon schijt hebben aan hun klanten?

Ik had ooit een Canon inkjetprinter. Een heel dure van een paar honderd euro. Heel even gebruikt, daarna weggegooid omdat hij niet voldeed. Drie jaar geleden kocht ik een Canon fototoestel, omdat deze op internet goede recensies had. Deze recensies zijn vermoedelijk gekocht door Canon. Het toestel zelf (Powershot SX10 IS) vind ik vreselijk.

Als consument heb ik duidelijke keuzen gemaakt: Nooit meer iets van Canon, nooit meer iets van Konica Minolta. Hun producten mogen ze van mij in hun kont schuiven. En als het management krom gaat staan, ben ik gaarne bereid om een zeecontainer van hun rotzooi in hun kont te rammen. Ik heb het vermoeden, dat veel gewone werknemers van deze bedrijven daar graag bij zouden helpen. En printers? Ik beperk me tot twee betrouwbare producenten: Epson en Brother.

We worden voortdurend overspoeld met foute producten, die met zee-containers worden aangevoerd uit China. Daar zit zo veel rotzooi tussen. In de doe-het-zelf markt vaak levensgevaarlijke rotzooi. Maar denk niet, dat de bekende producenten het wel goed doen. Black-and-Decker en Skil elektrische apparaten zijn gewoon troep. Bosch groen? Ik heb al verschillende machines van ze versleten, de één nog slechter dan de andere. Een excentrische schuurmachine die na anderhalf jaar gewoon op is. Een decoupeerzaag die niet recht blijft staan, omdat het kantelmechanisme niet goed vastgeschroefd kan worden, doodgewoon omdat het product niet goed ontwikkeld is. De doe-het-zelf markt is gewoon ziek, heel erg ziek. Ik ben tevreden met Metabo en Bosch blauw, machines voor de professionele markt.

Twee jaar geleden werden we ineens overspoeld met 'trimmers'. De gewone ouderwetse bosmaaier met slijpbare messen was ineens helemaal uit. Er moest met draadjes getrimd worden, terwijl dat nog niet goed was uitgetest. Eerst één van gardena gekocht. Dat vreselijke ding heeft het nooit goed gedaan en was na een jaar helemaal versleten. Terwijl ik hem nauwelijks gebruikt had. Met Gardena heb ik de laatste jaren zo veel ellende gehad, dat ik nooit meer iets van Gardena moet hebben. Toen een trimmer gekocht bij Hornbach van hun eigen merk. Was een goed merk, zei de verkoper. Na twee minuten was dat ding versleten. U leest het goed: Twee minuten !!! Een eikel van een manager had blijkbaar besloten, dat het trimdraadje door een messing-geleider moest. Een stalen geleider zou zeker 2 eurocent meer hebben gekost. Maar een messing-geleider kan daar helemaal niet tegen. Deze was dus inderdaad binnen twee minuten kapot, waardoor dat onding helemaal niet meer functioneerde.

Vorig jaar een trimmer van Flymo aangeschaft. Veel beter dan dat onding van Gardena. Die trimmer van Flymo doet het. Als je als trim-draad een goedkope gladde draad koopt, die je zelf om de spoel wikkelt. De standaard draad op de spoel van de Flymo trimmer is gewoon ondeugdelijk.. Geeft alleen maar ellende.

Die Flymo trimmer doet het, maar het is wel een RSI apparaat. Het heeft geen aan-knop, die je vast kunt zetten. Je moet de knop ingedrukt houden. En daar krijg je dus RSI van.

Foute ambtenaren ???

Hierboven noemde ik het Flymo RSI-apparaat. Flymo is niet de enige. Sinds enige jaren kun je bovenfrezen niet meer aan laten staan. Je moet een knop ingedrukt houden om hem te laten draaien. Nu is het lastig om hout door een bovenfrees te voeren, als je met één hand de knop ingedrukt moet houden. Bovendien krijg je ook daar RSI van.

Van de help-desk van fabrikanten heb ik begrepen, dat dit komt door europese regelgeving. Ambtenaren, die zelf nog nooit een frees of trimmer in de hand hebben gehouden, schijnen voor ons te bepalen, hoe zo'n product moet werken. Dat doen ze, zo menen ze, voor onze veiligheid. En natuurlijk is het heel veilig. Als ik RSI krijg aan mijn beide handen, kan ik geen zaagmachine, freesmachine of trimmer meer bedienen. En dat is heel veilig, menen die ambtenaren.

De werkelijkheid is natuurlijk heel anders. De stekker van mijn bovenfrees steek ik in een contactdoos Met een ijzerdraad zet ik de frees continue op aan. Wanneer ik hem wil gebruiken, zet ik de contactdoos aan. Heb ik toch mijn aanschakelaar. Veel minder veilig en veel minder werkbaar dan een vergrendelbare aanknop op het appraat zelf.

Vroeger had je flauwe grappen over ambtenaren. Zoals: "Wat is het verschil tussen een ambtenaar en hout? Hout werkt!" Helaas zijn deze grappen achterhaald. De moderne ambtenaar wil ons overtuigen, dat hij heel hard werkt. Om dat te doen, verzint hij regels, waarvan we zoveel mogelijk last hebben. Zoals elektrische apparaten zonder vergrendelbare aanknop. Den worden we er voortdurend aan herinnert, dat de moderne ambtenaar werkt. Leveren ze ook ambtenaren met vergrendelbare uitknop?

Ont-ambtenaring

Er zijn ruwweg twee soorten ambtenaren: werkers en regelneven. Tot de werkers behoren politie-agenten, brandweerlieden, controleurs en mensen die zorgen voor onderhoud en reiniging. Heel nuttige ambtenaren. De regelneven zijn degenen, die voortdurend nieuwe regels verzinnen. We hebben enorme gebouwen, zoals ministeries, die volzitten met regelneven. Tesamen maken zij zo'n ingewikkeld systeem van regels, dat niemand meer aan alle regels kan voldoen. De bureaucratie is gewoon een verschrikkelijke machine geworden, die ons leven alleen maar slechter maakt. Bovendien kosten al die regelneven heel veel geld. Alleen al de werkplek van zo'n regelneef. Die voldoet natuurlijk aan alle regels van de Arbo-wet. Je, meneer of mevrouw regelneef zorgt goed voor zichzelf.

Al decenia beloven de politici te gaan bezuinigen op de regelneven en -nichten. Voor iedere verkiezing heeft men de mond vol van deregulering. Maar het komt er allemaal niet van.

Misschien moeten we een mini-ster van deregulering en ont-ambtenarisering aanstellen, met een compleet ministerie onder zich. Regelneven en -nichten moeten dan bewijzen, dat ze nuttig zijn. Kunnen ze dat niet, worden ze ontslagen.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Verzend
Verzend
Korte biografie van Andreas Firewolf

Antwoord Minister van Financien Wopke Hoekstra

 

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Het antwoord van de fractieleiders:

 

Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

 

Het antwoord van

 

Wij zijn geinteresseerd in lucratieve functies, niet in handhaving van de rechtsstaat of bestraffing van bankdirecteuren.

AFM weigert handhaving wet

Volgens artikel 3.1 van de Wet handhaving consumentenbescherming is de AFM aangewezen om het Europees Consumenten Recht aangaande financiele producten te handhaven.

 

De AFM weigert dit, omdat klagende consumenten geen belanghebbenden zouden zijn.

Lees hier het idiote antwoord van de AFM.

De AFM, de ACM, het Ministerie van Financien, de Nederlandse Bank en de gehele Tweede Kamer zweren samen om de banken een vrijbrief te geven om jaarlijks tientallen miljarden te stelen van nederlandse burgers.

OM wil geen strafrecht inzetten tegen Rabobank

Het OM vindt, dat de banken boven de wet staan. Wanneer banken hun klanten beroven, moeten de slachtoffers naar de civiele rechtbank, zo vindt het OM.

Er zijn 7 miljoen slachtoffers van de rentemanipulatie van de banken. Als die allemaal naar de rechter stappen, loopt de rechtspraak helemaal vast.

Gerechtshof Den Haag:

"Banken mogen hun klanten bestelen. Wanneer een bank onrechtmatig en opzettelijk geld van de rekening van een klant haalt, is dat geen strafbaar feit."

Sommatie aan AFM

AFM doe uw wettelijke plicht en handhaaf de Wet handhaving consumentenbescherming

Leg de Rabobank een boete op van 10% van de jaaromzet

en sommeer ze om binnen een jaar al het van klanten gestolen geld terug te betalen.

Straf Rabobank voor:

Naar beginpagina

We worden bestolen door de banken

 

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd

Nederlandse overheid is een ongeluksmachine

Rutte stelt regelmatig: De overheid is geen geluksmachine.

Rutte heeft van de Nederlandse overheid een ongeluksmachine gemaakt voor heel veel mensen.

Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?

Artikelen over consumentenzaken

Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Straf Rabobank voor:

Sommatie aan AFM

AFM doe uw wettelijke plicht en handhaaf de Wet handhaving consumentenbescherming

Leg de Rabobank een boete op van 10% van de jaaromzet

en sommeer ze om binnen een jaar al het van klanten gestolen geld terug te betalen.

Gerechtshof Den Haag:

"Banken mogen hun klanten bestelen. Wanneer een bank onrechtmatig en opzettelijk geld van de rekening van een klant haalt, is dat geen strafbaar feit."

OM wil geen strafrecht inzetten tegen Rabobank

Het OM vindt, dat de banken boven de wet staan. Wanneer banken hun klanten beroven, moeten de slachtoffers naar de civiele rechtbank, zo vindt het OM.

Er zijn 7 miljoen slachtoffers van de rentemanipulatie van de banken. Als die allemaal naar de rechter stappen, loopt de rechtspraak helemaal vast.

OM weigert strafrechterlijk onderzoek tegen Rabobank

Artikel 12 procedure:

Verzoek aan de rechtbank om het OM opdracht te geven tot strafrechterlijke vervolging van de Rabobank.

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Het antwoord van de fractieleiders:

 

Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

 

Het antwoord van

 

Wij zijn geinteresseerd in lucratieve functies, niet in handhaving van de rechtsstaat of bestraffing van bankdirecteuren.
U leest het goed.

De landbouw subsidies gaan vooral naar de Rabobank

Hoe dat in zijn werk gaat, leest u in dit artikel.

De boeren zijn boos om het stikstofbeleid van de Nederlandse overheid.

14 oktober 2019 gingen de boeren naar Den Haag om te protesteren. Ze voelen zich klem gezet.

Maar wie heeft die boeren klem gezet? De overheid? Of de Rabo-bank?

De afgelopen jaren hebben de nederlandse boeren in enorm tempo stallen bijgebouwd en hun veestapel vergroot. Terwijl de problemen met mestoverschotten en stikstofuitstoot bekend waren.

Pyramide spel

De Rabobank heeft een gigantisch bedrag uitgeleend aan de Nederlandse boeren. Hun voornaamste onderpand is hun grond. De schuld die de boeren hebben zou moeten worden gedekt door de waarde van de grond.

Daarbij rijst de vraag: Hoeveel is hun grond waard? Of beter: Heeft de Rabobank met de waarde van de landbouwgrond zitten rommelen?

 

Rabo taxateurs drijven de prijzen op

Een ha. aardappelen levert na aftrek van kosten en inkomsten voor de boer amper 250 euro op. Vermenigvuldig je dit met 30 jaar, dan kom je aan een prijs per ha. van 7500 euro. Maximaal 15.000 euro. Volgens de taxateurs van Rabo is een ha. minimaal 80.000 euro waard. De EU subsidieert de rente en de Rabobank wordt rijker en rijker. Van ons belastinggeld.

Volgens Kifid:

Is de Rabobank in de handen van drugscriminelen?

In het Calexico schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan het grootschalig witwassen van cocaine inkomsten. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

In het Libor-schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan grootschalige rente-manipulatie. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

Het zuiden van Nederland is volledig vergiftigd door drugscriminaliteit. Vooral de provincies Noord Brabant en Limburg lijden zwaar onder de drugscriminaliteit. Veel boerenbedrijven zijn overgeschakeld op hennepteelt en/of extasy productie. Hoeveel van deze bedrijven zijn gefinancierd door de Rabobank? En weet de locale Rabobank niet waar deze 'ondernemers' mee bezig zijn?

RABO-bank belazerde Mexicaans Drugs Kartel

 

De Rabobank was een hoofdrolspeler in het Libor-schandaal. Een groep grote banken heeft jarenlang de rentetarieven gemanipuleerd om meer geld te stelen van de samenleving. De Rabo-bank heeft een plea-bargain geaccepteerd. Niet alle details zijn openbaar gemaakt.

De verdenking bestaat, dat de Rabobank strafvermindering kreeg in ruil voor medewerking aan een 'sting-operation' van de DEA om meer grip te krijgen op Mexicaanse drugs kartels. Het lijkt er op, dat de Rabobank in Calexico daarvoor gebruikt is.

Als dit waar is, dan is de Rabobank een deelnemer aan de 'war on drugs' en is nu een doelwit voor wraakacties van een Mexicaans drugs kartel. Alle medewerkers van de Rabobank en al hun familieleden zijn in gevaar.

RABO-medewerkers oplichters?

Advocaat van de Rabobank beschuldigt Rabobank medewerkers van oplichting.

 

Volgens de advocaat van de RABO-bank zijn de medewerkers van de Rabobank oplichters, die als adviseur opzettelijk hun klanten criminele adviezen geven, met als doel de klant te bestelen middels rente-manipulatie.

Ik heb de medewerkers van de lokale Rabobank Winschoten zo nooit gezien. Maar Rabobank Winschoten ging op in Rabobank Noord-oost Nederland en daarna in de Rabobank. Nu worden medewerkers van lokale Rabobanken achteraf beschuldigd van oplichting, omdat de Rabobank zich schuldig maakt aan rentemanipulatie.

 

Ook beweert de advocaat van de Rabobank, dat Rabo samen met ING en andere banken een kartel heeft gevormd, met als doel rentemanipulatie.

Rabo bank organiseert criminaliteit

Wouter Bos

 

vroeg als mini-ster van Financien aan de Raad voor de Rechtspraak om advies hoe hij 'mogelijke druk op de rechterlijke macht kan helpen verlichten'. Lees: Rechtszaken te voorkomen. Als mini-ster van Financien heeft hij actief de rechterlijke macht onder druk gezet, om te helpen verhinderen, dat woekerpolisboeven en criminele bankiers strafrechterlijk vervolgd zouden worden.

 

Jeroen Dijsselbloem

weigerde als mini-ster van Financien om rente-manipulatie door het bankenkartel aan te pakken. Hij weigerde om variabele rente voor consumenten te verbieden, tenzij deze gekoppeld is aan een internationale rente, zoals Euribor.

 

De PvdA fractie weigert een parlementaire enquete naar de financiele wereld van Nederland en de criminele rol die de Nederlandse bank en het Ministerie van Financien al 25 jaar spelen.

Rabo topman Wiebe Draijer incompetent

 

Ik heb Draijer een brief geschreven, waarin ik hem wees op de criminele praktijken van de Rabo bank. Ondermeer kartelafspraken en rente-manipulatie. En het stelen van geld van bankrekeningen door de rente op ongeoorloofde wijze op te drijven.

Ik heb Draijer ook twee keer een schikking aangeboden. Voor een paar duizend euro had hij het conflict met mij kunnen schikken. Daar had deze eikel geen zin in. Mijn brief ging naar de advocaat van de Rabo, die deze brief inbracht in het dossier aangaande mijn klacht bij Kifid. Draijer heeft dus mijn brief ontvangen.

 

Don Wiebe Draijer heeft liever totale oorlog met zijn klanten, dan dat hij zijn klanten eerlijk behandeld.

Don Corleone was een 'man van eer', die enigszins redelijk was. Maar dat was dan ook een roman-figuur. Don Wiebe Draijer is volstrekt eerloos en ook nog dom.

Aan de Autoriteit Consument en Markt

 

Onderwerp

Herhaald verzoek om boetes op te leggen

aan de Rabobank en andere banken

wegens

    KARTELVORMING

en

    RENTE MANIPULATIE

 

Hard bewijs:

Open email aan de tweede kamer

 

Onderwerpen:

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Kifid weigert communicatie

Rabobank manipuleert de rente

Brief aan M. Keijzer, Staatssecretaris Economische zaken en mededinging.

 

Betreffende:

1. Handhaving Europees Consumentenrecht

2. Handhaving anti-trust recht

 

Staatssecretaris Mona Keijzer negeert klacht

 

14 juli 2019 stuurde ik de staatssecretaris per brief een klacht over de Rabobank met het verzoek het Europees Cosumentenrecht te handhaven. Mona Keijzer heeft deze brief volledig genegeerd.

Op 17 september 2019 stuurde ik haar onderstaande brief, ditmaal aangetekend, met een sommatie om te antwoorden.

 

Betreffende:

1. Handhaving Europees Consumentenrecht

2. Optreden tegen de Rabobank

3. Optreden tegen de rentemanipulatie door de banken

4. Toezicht op AFM

5. Distantieren van Kifid

Antwoord Minister van Financien Wopke Hoekstra

 

Verzoek aan Jeroen Dijsselbloem als Mini-ster van Financien:

 

Antwoord van Jeroen Dijsselbloem:

Nooit van mijn leven.

We hebben de banken een vrijbrief gegeven om het nederlandse volk leeg te zuigen en uit te plunderen. Moet je maar niet zo dom zijn om een rekening te openen bij een nederlandse bank.

2016

 

Minister van Financien Jeroen Dijsselbloem weigert:

AFM weigert handhaving wet

Volgens artikel 3.1 van de Wet handhaving consumentenbescherming is de AFM aangewezen om het Europees Consumenten Recht aangaande financiele producten te handhaven.

 

De AFM weigert dit, omdat klagende consumenten geen belanghebbenden zouden zijn.

Lees hier het idiote antwoord van de AFM.

De AFM, de ACM, het Ministerie van Financien, de Nederlandse Bank en de gehele Tweede Kamer zweren samen om de banken een vrijbrief te geven om jaarlijks tientallen miljarden te stelen van nederlandse burgers.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Banken MOETEN marktrente volgen

Kifid stelde in Maart 2021: Consumenten mogen verwachten dat de rente op hun doorlopend krediet gedurende de looptijd van dat krediet in de pas zal blijven met de relevante marktrente.

 

Rabobank weigert

21 april 2021 wees de Rabobank mijn eis om het gestolen geld terug te betalen af. Ze zouden de uitspraak van Kifid gaan bestuderen. Wellicht hoor ik ooit nog iets over deze zaak.

Open brief aan de leden der Staten Generaal

 

Betreffende:

 1. Ontbreken van een rechtsstaat door de Awb.

 2. Ruim 25 jaar bankroverij gesteund door de staat.

De Rabobank is een criminele organisatie

Ontwikkeld door Nul-A Computers