Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

13  Aug  2012

Onbehoorlijk bestuur of bestuurlijke blunder ???

De politiek heeft in 2011 iets nieuw bedacht. Fiscaal partnerschap moest ineens ingeperkt worden. Als je al jaren samen woont, samen een huishouden voert, maar niet getrouwd bent, ben je ineens geen fiscaal partner meer. Maar als je werkloos wordt en naar de bijstand gaat, zegt de bijstand: 'U bent voordeurdeler. Uw niet-fiscale partner moet u onderhouden.' En als twee mensen samen een woning huren, wordt hun gezamenlijke inkomen bekeken om de huur te bepalen. Zoiets noem ik: onbehoorlijk bestuur.

Opzet of domme blunder ???

De vraag aan 'de politiek' is nu: Is dit wel overwogen onbehoorlijk bestuur of een domme blunder ???

Als dit opzettelijk is, wil ik graag uitleg van de lijsttrekkers van de politieke partijen VOOR de verkiezingen. Dan kunnen we met de verkiezingen overgaan tot preventief ruimen van de tweede kamer. Dan weten we ook welke partijen geruimd moeten worden. Als kiezers hebben we recht te weten waar de politieke partijen staan in een zaak als deze.

Als dit een domme blunder is, wil ik graag weten hoe zo'n blunder door beide kamers heeft kunnen komen. En dan wil ik ook antwoord op de vraag: Wat hebben we nog aan de eerste kamer ???

De eerste kamer lijkt steeds meer op een tehuis voor uitgerangeerde en bejaarde politici. Een kostbaar instituut, dat geen enkele waarde meer heeft. Als de politiek van mening is, dat het veiliger voor de burger is als de leden der eerste kamer van de straat gehouden worden, zijn er goedkopere oplossingen. Misschien wat aanleunwoningen in Wassenaar of iets dergelijks. Als de politiek wil bezuinigen, bezuinig dan eerst eens de eerste kamer weg. Daar merken we als belastingbetaler en als kiezer niets van.

29 Maart 2012 heb ik een brief geschreven aan alle leden der eerste kamer. Geen email maar een brief. Aan ieder kamerlid persoonlijk. Niet één heeft geantwoord. Vermoedelijk hebben de zeer geachte leden der eerste kamer het zo druk met hun bijbaantjes, dat ze geen tijd hebben om een brief van een belastingbetaler en kiezer te lezen. Laat staan te beantwoorden.

Staatssecretaris Weekers (VVD) is voor onbehoorlijk bestuur !

18 Maart 2012 schreef ik een brief over deze kwestie aan Staatssecretaris van Financiën F. Weekers (VVD).

Naast het hierboven beschreven onbehoorlijk bestuur verweet ik de overheid, dat men de belastingbetaler niet heeft geinformeerd over deze kwestie. De belastingdienst heeft mijn email-adres en stuurt me regelmatig emails over belastingaangiften. Ze weten bij de belastingdienst ook, dat ik in 2010 gebruik maakte van het fiscaal partnerschap en dat ik niet getrouwd ben. Een kleine moeite om mij dan automatisch op de hoogte te stellen van de veranderingen. Ze kunnen het wel makkelijker maken, maar ze doen het gewoon niet.

Volgens de staatssecretaris moest ik niet zeuren, ik had de krant maar moeten lezen, zo schreef een ambtenaar in zijn naam. De overheid vindt het niet nodig om belastingbetalers tijdig te informeren over ingrijpende veranderingen.

Mijn verwijt dat de overheid discrimineert en zich schuldig maakt aan onbehoorlijk bestuur werd niet beantwoord. Hier geldt: Wie zwijgt stemt toe! Staatssecretaris Weekers (VVD) heeft duidelijk gekozen voor onbehoorlijk bestuur !!! We weten dus, dat we bij de komende verkiezingen in ieder geval de VVD preventief moeten ruimen.

Lijsttrekkers, geef voor de verkiezingen duidelijk antwoord !!!

Ik roep bij deze de lijsttrekkers van de politieke partijen op om duidelijk antwoord te geven op deze vragen:

  • Is de nieuwe regeling aangaande het fiscaal partnerschap wel overwogen onbehoorlijk bestuur of een domme blunder ???
  • Indien het gaat om een domme blunder, wat gaat u dan doen om deze fout recht te zetten ???

Andreas

Aanvulling 21 augustus 2012

Tot op heden heeft alleen Ben van Gils namens de SP-fractie gereageerd. De SP was en is tegen het bovenstaande staaltje van onbehoorlijk bestuur. De rest van politiek Den Haag weigert tot nu toe inhoudelijk te reageren. Voor sommige partijen is zelfs een ontvangstbevestiging nog te veel. Laten we komende verkiezingen volledig afrekenen met CDA, PvdA, VVD, CU en D66.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. |||p|2441|Klik hier voor meer informatie|*|

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/varietarier.gif

 

Rente manipulatie
Is de Haagse politiek doorgerot ?
Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Landverraders eisen uw stem
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
Is de Haagse politiek doorgerot ?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
Rentemanipulatie en cocaine handel
Ontwikkeld door Nul-A Computers