Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

21  Sep  2012

Huizenprijzen stijgen

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zijn de huizenprijzen in augustus 2012 met 8% gedaald ten opzichte van augustus 2011. Je hebt halve waarheden, grote leugens en statistiek. Wat het Centraal Bureau voor de Statistiek beweerd is een gigantische leugen. Of statistiek.

Volgens het kadaster:

In augustus 2012 vonden 170 executieveilingen plaats. Dit is een stijging van 18,1% ten opzichte van augustus 2011 (144). In augustus 2012 registreerde het Kadaster 8.384 verkochte woningen. Dit is een daling van 16,2% ten opzichte van augustus 2011 (10.009).

In augustus 2011 waren er dus 1,44% executieveilingen en in augustus 2012 waren er 2% executieveilingen.

We kunnen aannemen dat bij een executieveiling een huis weggaat voor 50% tot 60% van de executiewaarde. Kijken we zo naar de cijfers, dan is er geen daling van 8% ten opzichte van augustus 2011. Mogelijk is er zelfs helemaal geen daling van de huizenprijs.

Ik stel voor, dat het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn huiswerk overdoet en de prijswijziging publiceert exclusief de executieveilingen. Dat geeft een veel juister beeld van de woningmarkt.

Zou het Centraal Bureau voor de Statistiek dat doen, dan blijkt, dat de woningmarkt zich gestabiliseerd heeft en dat de prijsdaling ten einde is gekomen. En dat is geen wonder.

Sinds 2008 zijn de huizenprijzen met ca. 20% gedaald en de prijzen van olie, staal, koper, etcetera zijn met 30 - 50% gestegen. In 2007 was de olieprijs gemiddeld $ 79,50 en nu is deze $ 111. Dat is een stijging van 40%. Door de stijging van de grondstofprijzen is de vervangingswaarde van huizen fors gestegen. Als de vervangingswaarde van huizen fors stijgt, kunnen de verkoopprijzen niet blijven dalen. De huizenprijzen zijn nu eigenlijk al te laag. Het bewijs voor deze stelling? We zijn door de zwaarste crisis sinds de jaren '30 gegaan en de huizenprijzen dalen nauwelijks. Mensen willen gewoon niet verkopen voor lagere prijzen. En projectontwikkelaars kunnen niets bouwen voor de huidige prijs.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. |||p|2441|Klik hier voor meer informatie|*|

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/CirkelHoog.gif

 

Rente manipulatie
Is de Haagse politiek doorgerot ?
Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Landverraders eisen uw stem
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
Is de Haagse politiek doorgerot ?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
Rentemanipulatie en cocaine handel
Ontwikkeld door Nul-A Computers