Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Strafrechterlijk onderzoek tegen Rabo

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

Aandelenlease.nl Het volk werd/wordt beroofd door de talentloze corporate-crimers

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

11  Jun  2015

Oorlog tegen drugs ???

Naar aanleiding van de intimidatie van burgermeesters door drugscriminelen heb ik een brief geschreven aan minister Plasterk van Binnenlandse Zaken. Hij is tenslotte verantwoordelijk voor de binnenlandse veiligheid en de kwaliteit van het openbaar bestuur. Plasterk heeft de brief ter beantwoording doorgestuurd aan het ministerie van veiligheid en justitie. Plasterk wilde zijn vingers blijkbaar niet branden aan zo'n belangrijk onderwerp. Ik heb een kopie van de brief gestuurd aan alle fraktieleiders van de tweede kamer, met uitzondering van Wilders. Wilders roept op tot etnische zuivering van Marokkanen. Hij hoort thuis in een TBS-kliniek, niet in de tweede kamer. Tenzij ik het helemaal verkeerd begrepen heb en de tweede kamer eigenlijk een TBS-kliniek is. LOL.

Brief aan Plasterk

 • 9 Juni 2015: In Zaandam wordt een man doodgeschoten met automatische wapens voor de ogen van spelende kinderen van twee basisscholen. Er zijn geen kinderen geraakt door rondvliegende kogels. Wel zijn auto's van buurtbewoners geraakt. Het is een kwestie van tijd en kinderen worden gedood tijdens liquidaties van drugsdealers.
 • 13 Mei 2015: Man wordt doodgeschoten op straat met automatische wapens. Kogels slaan in in een tram en in een woonhuis. Inzittende van de tram moeten op de grond duiken om te overleven. Hoeveel onschuldige burgers mogen worden gedood voordat er een brede maatschappelijke discussie gevoerd mag worden over de opiumwet?
 • GGZ-directeur Rob Zweekhorst werd op nieuwjaarsdag 2014 in Berkel en Rodenrijs doodgeschoten. Al snel werd duidelijk dat het om een persoonsverwisseling ging. Het slachtoffer zou lijken op een drugsdealer, die ook in die buurt woont, en die kort tevoren een paar honderd kilo coke was kwijtgeraakt aan de politie.
 • liquidatie 60-jarige vrouw in januar 2015 in Amsterdam lijjkt vergissing
 • liquidatie 37-jarige Ghanees in januar 2015 in Amsterdam lijjkt vergissing
 • liquidatie 22-jarige man in maart 2015 in Amersfoort lijjkt vergissing

Hoeveel onschuldige burger moeten nog sneuvelen in de oorlog tegen drugs? Een oorlog die we al 40 jaar aan het verliezen zijn.

Voor wie is de oorlog tegen drugs goed ???

Niet voor de gebruikers. De opiumwet was bedoeld om mensen tegen zichzelf te beschermen. De praktische consequentie? Druggebruikers krijgen drugs van slechte kwaliteit tegen idiote prijzen. Het aanbod wordt bepaald door de vraag van de gebruikers. Alle inspanningen van justitie hebben geen invloed op het aanbod. Wanneer er een overschot aan drugs is, verkopen producenten dit aan beginnende drugsdealers. Vervolgens krijgt justitie een tip. Drugs wordt in beslag genomen, justitie even blij, drugsproducenten heel blij. Hun overschot hebben ze met een aardige winst opgeruimd.

Niet voor de gewone burgers. Als drugs gewoon verkocht worden in een drugstore, zoals alcohol bij de slijter, dan heb je veel minder of geen problemen. Gebruikers die overlast veroorzaken worden opgepakt omdat ze overlast veroorzaken, niet voor hun drugsgebruik. Net als bij alcohol. De overlast voor burgers is door de opiumwet alleen maar groter. De gebruikers veroorzaken meer overlast. Maar vooral hebben we last van hennepkwekerijen, drugslabs in woonwijken en liquidaties.

Niet voor het milieu. Drugslabs dumpen hun giftig afval in beschermde milieu gebieden. Het is voorgekomen, dat een boer het afval vermengde met gier en het uitreed over zijn akkers. Dat komt dan in onze melk of in onze aardappelen.

Niet voor de samenleving. De omzet van drugsbendes ligt wereldwijd boven de duizend miljard dollar. Als ze vijf procent aan beveiliging uitgeven, hebben ze een groter budget dan de CIA. In folders die ik in de jaren '90 schreef, waarschuwde ik voor een nieuwe CIA: de CRIMINAL Intelligence Agency. Een organisatie die informatie verzameld over iedereen die ooit naar een politie-academie is geweest. Leuk om infiltratie te voorkomen en ook om rechercheurs te chanteren. Met het criminele geld worden ambtenaren, politici, rechters, officieren van justitie en politie-agenten omgekocht. Dan heb ik het over Nederland. In de USA worden hele gebieden in het Midden Westen bestuurd door criminele politiekorpsen, die de drugsverkoop hebben gemonopoliseerd. In de jaren '20 tijdens de drooglegging in de USA had men een vergelijkbare situatie in Los Angeles. De alcohol verkoop was geheel in handen van de politie. Concurrenten werden op straat doodgeschoten. Mexico is inmiddels onbestuurbaar door de opiumwet. Mexicaanse drugsbendes bedreigen de veiligheid en stabiliteit van de USA.

De opiumwet is alleen goed voor drugsbendes. Die hebben zo een aardig inkomen.

Wie beschermt de gewone burger ???

De meeste mensen zijn geen drug-gebruikers. Waarom wordt onze veiligheid en ons welzijn opgeofferd aan zinloze pogingen om drugsgebruikers tegen zichzelf te beschermen? Met alle liquidaties van de afgelopen maanden en de oorlog tussen motorbendes in het zuiden, is de politie structureel overbelast. Wie beschermt ons nog?

In de USA is het niet veel beter. 18 mei 2015 was er een shoot-out tussen motorbendes in Waco Texas. 9 doden, vele gewonden, bijna 200 arrestaties. Ook dat is het gevolg van de oorlog tegen drugs.

Het kan nog veel erger. In Mexico kun je als jongere niet meer leven. Jongeren proberen te vluchten naar de USA omdat ze anders gedwongen worden mee te doen met de drugsbendes. Mensen in Mexico lijden zwaar onder de oorlog tegen drugs.

Het is niet mogelijk om de opiumwet te handhaven met redelijke middelen. Een organisatie als de Waffen SS zou geen moeite hebben met handhaving. Zet alle drugsgebruikers op de trein naar Auschwitz en het probleem is opgelost. Maar zo'n samenleving willen we niet. Het wordt tijd, dat de overheid zich bescheidener op gaat stellen en ophoudt met vadertje te spelen en ophoudt drugsgebruikers te beschermen tegen zichzelf.

Ratten en voedsel

Stel dat je je huis nooit opruimt. Overal ligt troep. Overal liggen etensresten. Je hebt een paradijs geschapen voor ratten en andere ongewenste dieren. Inplaats van op te ruimen, koop je gif. Overal strooi je gif neer en zet je vallen. Uiteindelijk sterf je aan kanker, opgelopen door al het gif om je heen. Is dat wijs?

De overheid gedraagt zich zo. Met de opiumwet heeft men een paradijs voor drugsbendes gemaakt. Heel veel voedsel voor drugsdealers. Om ze te bestrijden geeft men justitie steeds meer macht. Men vergiftigt en verkankert de maatschappij. En wij zijn het slachtoffer. Wie beschermt de niet-gebruikers, de gewone burger? En wie betaalt de belasting, waarvan de overheid zijn waanzinnige oorlog tegen drugs bekostigt?

Wolf en caribu

Het probleem is, dat ambtenaren en politici het probleem bekijken van de juridische invalshoek. Men dient het probleem te bekijken vanuit de socio-biologie. Er zijn veel studies verricht naar de relatie tussen jager en prooi. De drugsbestrijders zijn de jagers, de criminele bendes zijn de prooi.

In canadese studies over wolf en caribu bleek: Wanneer de wolf sterk wordt bejaagd door mensen en bijna verdwijnt gaat het SLECHT met de caribu. Wordt de wolf beschermd en neemt de jachtdruk door wolven toe, dan gaat het GOED met de caribu. Hoge jachtdruk is goed voor de prooi.

In de systeemtheorie is een model van vossen en konijnen. In een wereld met alleen vossen en konijnen sterven de vossen uit door negatieve terugkoppeling. Daarvan is een wiskundig model. In het algemeen: Hoe hoger de jachtdruk en hoe geavanceerder de jagers, hoe sneller de prooi evolueert.

Dat is precies wat er gebeurd is met criminele organisaties sinds de jaren '70. Naarmate de 'war-on-drugs' werd opgevoerd, evolueerden de criminele organisaties sneller en werden de drugsbazen machtiger. De meeste criminele organisaties zijn beter georganiseerd dan gewone multi-nationals. Justitie loopt er een beetje achteraan. De schade aan de samenleving is heel groot en wordt steeds groter. En het aanbod van drugs wordt niet verminderd door politie en justitie. Men vergroot alleen de criminaliteit.

Alternatief

 • De opiumwet wordt afgeschaft. Drugs worden volledig gelegaliseerd, maar mogen alleen verkocht worden:
  • Via een speciale winkel: de drugstore of slijter. Alcohol, tabac en drugs mogen alleen daar verkocht worden. Deze winkels worden verboden gebied voor jongeren onder de 18.
  • Men mag alleen kopen op vertoon van een gebruikerskaart. Deze kaart kan men op vertoon van identiteitsbewijs verkrijgen bij de drugstore. Om deze kaart te verkrijgen, dient men een verklaring te ondertekenen, waarin men de overheid, de verkoper en de fabrikant ontslaat van alle verantwoordelijkheden en van alle gevolgen voor de gezondheid.
 • Het verstrekken aan jongeren van alcohol, tabac of andere drugs wordt verboden en wordt streng bestraft. Wat mij betreft zijn jongeren mensen onder de 18 of liever mensen onder de 21.
 • Op drugs komt extra belasting, net als op alcohol en tabac. Extra inkomsten kunnen gebruikt worden aan therapie en aan voorlichting aan jongeren.

De staat dient op te houden onze maatschappij op te offeren aan zinloze pogingen drugsgebruikers tegen zichzelf te beschermen. De overheid dient de gewone burger te beschermen. Wij betalen de belastingen, wij onderhouden deze maatschappij. En wij wensen niet te leven in een land, waarin de kogels van drugsbendes door onze huiskamer vliegen. Wij willen niet, dat onze kinderen omkomen door rondvliegende kogels van drugscriminelen. Wij willen niet, dat onze kinderen van nabij liquidaties moeten zien en dat gewoon gaan vinden. Genoeg is genoeg!

Het bovenstaande alternatief heeft heel veel voordelen, weinig nadelen. Er zijn mensen die zeggen, dat het drugsgebruik zal toenemen. Dat is niet waarschijnlijk. Drugs zijn overal verkrijgbaar. Met het bovenstaande voorstel kunnen we jongeren beter beschermen. En volwassenen? Die zijn verantwoordelijk voor hun eigen leven. De overheid is dat niet. Laten we dat idee los, dan is de overheid ook verantwoordelijk voor overgewicht en te weinig bewegen. Willen we een overheid die ons dieet bepaalt en die ons verplicht te bewegen? Waarom willen we dan wel een overheid, die bepaalt dat we wel alcohol maar geen coke mogen gebruiken? Dat we wel mogen roken, maar geen XTC mogen slikken? De gehele opiumwet is gestoeld op achterhaalde patriarchale ideeën. En de opiumwet zorgt alleen maar voor ellende. Meer dan 40 jaar woedt de oorlog tegen drugs en we lijden alleen maar verliezen.

Brede maatschappelijke discussie

Kan iemand mij vertellen, waarom er over zo'n belangrijk onderwerp geen behoorlijke discussie wordt gevoerd? Waarom hebben de kamerleden geen debat gevoerd over nut en noodzaak van de opiumwet? Geen enkel beleidsterrein van de overheid is zo'n gigantisch fiasco als de drugsbestrijding. Al 40 jaar lang !!!

Als ik in samenzwering zou geloven, zou ik geloven, dat de tweede kamer eigenlijk een maffia-bende is met de premier als Capo di tutti capi (baas van alle bazen). Of ik zou geloven, dat Nederland een sattelietstaat is van de USA en dat de president van de USA de Capo di tutti capi is. Maar ik geloof niet in samenzweringen op dat niveau. Ik zie vooral heel bange politici, die zich niet uit durven spreken uit angst hun baantje te verliezen. Ik zie de kamerleden vooral als 'zichzelf-vertegenwoordigers' en niet als 'volks-vertegenwoordigers'. Maar hoe kun je als kamerlid nog het huidige drugs-beleid verkopen?

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_200.gif

 

reclame/varietarier.gif

 

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Verzend
Korte biografie van Andreas Firewolf

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Naar beginpagina

We worden bestolen door de banken

 

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd

Ruttisme

is het tegengestelde van fascisme. Fascisten willen strijden voor iets. Het Ruttisme vermijdt iedere strijd. Vragen beantwoord men met "dat kan ik me niet herinneren", "wegens te kort aan geheugen heb ik dat gewist", et cetera.

Wanneer kritiek te groot wordt, laat men de regering vallen. Vervolgens regeert men demissionair verder, zonder iets te doen. Na de verkiezingen regelt men een kabinetsformatie van een jaar en ondertussen ritselt men demissionair verder.

Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Blog van Groene Politiek

 

Klik hier voor regelmatig commentaar op de waanzin van de politiek, de waanzin van de media, de vernietiging van ons klimaat et cetera.

Wil je dit volgen en regelmatig emails ontvangen?

 

Klik dan hier

en registreer je als lid.

OM wil geen strafrecht inzetten tegen Rabobank

Het OM vindt, dat de banken boven de wet staan. Wanneer banken hun klanten beroven, moeten de slachtoffers naar de civiele rechtbank, zo vindt het OM.

Er zijn 7 miljoen slachtoffers van de rentemanipulatie van de banken. Als die allemaal naar de rechter stappen, loopt de rechtspraak helemaal vast.

OM weigert strafrechterlijk onderzoek tegen Rabobank

Artikel 12 procedure:

Verzoek aan de rechtbank om het OM opdracht te geven tot strafrechterlijke vervolging van de Rabobank.

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Het antwoord van de fractieleiders:

 

Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

 

Het antwoord van

 

Wij zijn geinteresseerd in lucratieve functies, niet in handhaving van de rechtsstaat of bestraffing van bankdirecteuren.
U leest het goed.

De landbouw subsidies gaan vooral naar de Rabobank

Hoe dat in zijn werk gaat, leest u in dit artikel.

De boeren zijn boos om het stikstofbeleid van de Nederlandse overheid.

14 oktober 2019 gingen de boeren naar Den Haag om te protesteren. Ze voelen zich klem gezet.

Maar wie heeft die boeren klem gezet? De overheid? Of de Rabo-bank?

De afgelopen jaren hebben de nederlandse boeren in enorm tempo stallen bijgebouwd en hun veestapel vergroot. Terwijl de problemen met mestoverschotten en stikstofuitstoot bekend waren.

Pyramide spel

De Rabobank heeft een gigantisch bedrag uitgeleend aan de Nederlandse boeren. Hun voornaamste onderpand is hun grond. De schuld die de boeren hebben zou moeten worden gedekt door de waarde van de grond.

Daarbij rijst de vraag: Hoeveel is hun grond waard? Of beter: Heeft de Rabobank met de waarde van de landbouwgrond zitten rommelen?

 

Rabo taxateurs drijven de prijzen op

Een ha. aardappelen levert na aftrek van kosten en inkomsten voor de boer amper 250 euro op. Vermenigvuldig je dit met 30 jaar, dan kom je aan een prijs per ha. van 7500 euro. Maximaal 15.000 euro. Volgens de taxateurs van Rabo is een ha. minimaal 80.000 euro waard. De EU subsidieert de rente en de Rabobank wordt rijker en rijker. Van ons belastinggeld.

Volgens Kifid:

Is de Rabobank in de handen van drugscriminelen?

In het Calexico schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan het grootschalig witwassen van cocaine inkomsten. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

In het Libor-schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan grootschalige rente-manipulatie. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

Het zuiden van Nederland is volledig vergiftigd door drugscriminaliteit. Vooral de provincies Noord Brabant en Limburg lijden zwaar onder de drugscriminaliteit. Veel boerenbedrijven zijn overgeschakeld op hennepteelt en/of extasy productie. Hoeveel van deze bedrijven zijn gefinancierd door de Rabobank? En weet de locale Rabobank niet waar deze 'ondernemers' mee bezig zijn?

RABO-bank belazerde Mexicaans Drugs Kartel

 

De Rabobank was een hoofdrolspeler in het Libor-schandaal. Een groep grote banken heeft jarenlang de rentetarieven gemanipuleerd om meer geld te stelen van de samenleving. De Rabo-bank heeft een plea-bargain geaccepteerd. Niet alle details zijn openbaar gemaakt.

De verdenking bestaat, dat de Rabobank strafvermindering kreeg in ruil voor medewerking aan een 'sting-operation' van de DEA om meer grip te krijgen op Mexicaanse drugs kartels. Het lijkt er op, dat de Rabobank in Calexico daarvoor gebruikt is.

Als dit waar is, dan is de Rabobank een deelnemer aan de 'war on drugs' en is nu een doelwit voor wraakacties van een Mexicaans drugs kartel. Alle medewerkers van de Rabobank en al hun familieleden zijn in gevaar.

RABO-medewerkers oplichters?

Advocaat van de Rabobank beschuldigt Rabobank medewerkers van oplichting.

 

Volgens de advocaat van de RABO-bank zijn de medewerkers van de Rabobank oplichters, die als adviseur opzettelijk hun klanten criminele adviezen geven, met als doel de klant te bestelen middels rente-manipulatie.

Ik heb de medewerkers van de lokale Rabobank Winschoten zo nooit gezien. Maar Rabobank Winschoten ging op in Rabobank Noord-oost Nederland en daarna in de Rabobank. Nu worden medewerkers van lokale Rabobanken achteraf beschuldigd van oplichting, omdat de Rabobank zich schuldig maakt aan rentemanipulatie.

 

Ook beweert de advocaat van de Rabobank, dat Rabo samen met ING en andere banken een kartel heeft gevormd, met als doel rentemanipulatie.

Rabo bank organiseert criminaliteit

Wouter Bos

 

vroeg als mini-ster van Financien aan de Raad voor de Rechtspraak om advies hoe hij 'mogelijke druk op de rechterlijke macht kan helpen verlichten'. Lees: Rechtszaken te voorkomen. Als mini-ster van Financien heeft hij actief de rechterlijke macht onder druk gezet, om te helpen verhinderen, dat woekerpolisboeven en criminele bankiers strafrechterlijk vervolgd zouden worden.

 

Jeroen Dijsselbloem

weigerde als mini-ster van Financien om rente-manipulatie door het bankenkartel aan te pakken. Hij weigerde om variabele rente voor consumenten te verbieden, tenzij deze gekoppeld is aan een internationale rente, zoals Euribor.

 

De PvdA fractie weigert een parlementaire enquete naar de financiele wereld van Nederland en de criminele rol die de Nederlandse bank en het Ministerie van Financien al 25 jaar spelen.

Rabo topman Wiebe Draijer incompetent

 

Ik heb Draijer een brief geschreven, waarin ik hem wees op de criminele praktijken van de Rabo bank. Ondermeer kartelafspraken en rente-manipulatie. En het stelen van geld van bankrekeningen door de rente op ongeoorloofde wijze op te drijven.

Ik heb Draijer ook twee keer een schikking aangeboden. Voor een paar duizend euro had hij het conflict met mij kunnen schikken. Daar had deze eikel geen zin in. Mijn brief ging naar de advocaat van de Rabo, die deze brief inbracht in het dossier aangaande mijn klacht bij Kifid. Draijer heeft dus mijn brief ontvangen.

 

Don Wiebe Draijer heeft liever totale oorlog met zijn klanten, dan dat hij zijn klanten eerlijk behandeld.

Don Corleone was een 'man van eer', die enigszins redelijk was. Maar dat was dan ook een roman-figuur. Don Wiebe Draijer is volstrekt eerloos en ook nog dom.

Aan de Autoriteit Consument en Markt

 

Onderwerp

Herhaald verzoek om boetes op te leggen

aan de Rabobank en andere banken

wegens

    KARTELVORMING

en

    RENTE MANIPULATIE

 

Hard bewijs:

Open email aan de tweede kamer

 

Onderwerpen:

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Kifid weigert communicatie

Rabobank manipuleert de rente

Brief aan M. Keijzer, Staatssecretaris Economische zaken en mededinging.

 

Betreffende:

1. Handhaving Europees Consumentenrecht

2. Handhaving anti-trust recht

 

Staatssecretaris Mona Keijzer negeert klacht

 

14 juli 2019 stuurde ik de staatssecretaris per brief een klacht over de Rabobank met het verzoek het Europees Cosumentenrecht te handhaven. Mona Keijzer heeft deze brief volledig genegeerd.

Op 17 september 2019 stuurde ik haar onderstaande brief, ditmaal aangetekend, met een sommatie om te antwoorden.

 

Betreffende:

1. Handhaving Europees Consumentenrecht

2. Optreden tegen de Rabobank

3. Optreden tegen de rentemanipulatie door de banken

4. Toezicht op AFM

5. Distantieren van Kifid

Antwoord Minister van Financien Wopke Hoekstra

 

Verzoek aan Jeroen Dijsselbloem als Mini-ster van Financien:

 

Antwoord van Jeroen Dijsselbloem:

Nooit van mijn leven.

We hebben de banken een vrijbrief gegeven om het nederlandse volk leeg te zuigen en uit te plunderen. Moet je maar niet zo dom zijn om een rekening te openen bij een nederlandse bank.

2016

 

Minister van Financien Jeroen Dijsselbloem weigert:

AFM weigert handhaving wet

Volgens artikel 3.1 van de Wet handhaving consumentenbescherming is de AFM aangewezen om het Europees Consumenten Recht aangaande financiele producten te handhaven.

 

De AFM weigert dit, omdat klagende consumenten geen belanghebbenden zouden zijn.

Lees hier het idiote antwoord van de AFM.

De AFM, de ACM, het Ministerie van Financien, de Nederlandse Bank en de gehele Tweede Kamer zweren samen om de banken een vrijbrief te geven om jaarlijks tientallen miljarden te stelen van nederlandse burgers.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Banken MOETEN marktrente volgen

Kifid stelde in Maart 2021: Consumenten mogen verwachten dat de rente op hun doorlopend krediet gedurende de looptijd van dat krediet in de pas zal blijven met de relevante marktrente.

 

Rabobank weigert

21 april 2021 wees de Rabobank mijn eis om het gestolen geld terug te betalen af. Ze zouden de uitspraak van Kifid gaan bestuderen. Wellicht hoor ik ooit nog iets over deze zaak.

Open brief aan de leden der Staten Generaal

 

Betreffende:

 1. Ontbreken van een rechtsstaat door de Awb.

 2. Ruim 25 jaar bankroverij gesteund door de staat.

De Rabobank is een criminele organisatie

Ontwikkeld door Nul-A Computers