Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Strafrechterlijk onderzoek tegen Rabo

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

Aandelenlease.nl Het volk werd/wordt beroofd door de talentloze corporate-crimers

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

28  Feb  2017

Landverraders eisen uw stem

 

Het is weer verkiezingstijd en allerlei politici, die vier jaar lang niets om u gaven, willen nu uw stem. Zij willen met u communiceren. Dat wil zeggen, dat u naar hun moet luisteren. Luisteren ze wel eens naar u?

Deze verkiezingen zijn bijzonder. U dient te kiezen tussen 'business as usual' of landverrader Geert Wilders. Als u gaat stemmen, roep ik u op toch maar voor de gevestigde orde te kiezen. Met al hun gebreken zijn ze aanzienlijk beter dan Gekke Geert.

 

Lees ook: VVD totaal onbetrouwbaar

 

Landverraad

Wanneer iemand geld aanneemt uit het buitenland en daarvoor in ruil zijn / haar land schaadt, dan maakt diegene zich schuldig aan landverraad.

 

Nationaal Zionisme

is een variant op Nationaal Socialisme. Nationaal Socialisme was duits. De Duitsers wilden ruimte voor hun superieure genen. Nationaal Zionisme is joods. Israelische Joden willen ruimte voor hun superieure joodse genen. Ze willen een Erets Israel (Groot Israel), zoals de Nationaal Socialisten een Groot Duitsland wilden. Probleem daarbij is, dat de Palestijnen niet willen oprotten en niet willen uitsterven. Israel wil ze daarbij graag helpen, maar ze mogen niet van de Europese Unie. Dus moet de Europese Unie kapot.

Geert Wilders heeft geld aangenomen van amerikaanse Nationaal Zionisten. Hij is zelf ook een fanatiek Nationaal Zionist. Hij laat zich betalen om de Europese Unie kapot te maken. Daarmee schaadt hij de nederlandse belangen. Daarom is Geert Wilders een landverrader. Anton Mussert was een nationaal Socialist en hielp Nazi Duitsland. Daarvoor is hij na de tweede wereldoorlog ter dood veroordeeld. Geert Wilders is een Nationaal Zionist en helpt Nazi Israel. Hij hoeft niet ter dood te worden veroordeeld. Maar het is wel wenselijk om hem politiek af te maken.

De Nationaal Zionisten hitsen aan tot haat tussen de Islam en het Westen. Als het westen zich bedreigd voelt door de Islam, zijn de Zionisten een bondgenoot. Dan kan Nazi Israel doorgaan met etnisch zuiveren en volkerenmoord.

Notabene: Niet alle Joden zijn Zionisten.

Er zijn Joden die de staat Israel radicaal afwijzen. Er zijn ook Joden in de Israelische vredesbeweging. Afwijzen van Natinaal Zionisme is goed. Alle Joden over één kam scheren en mensen aanvallen omdat ze een joodse moeder hebben, is verkeerd.

 

Europees kampioen etnisch zuiveren

Wilders vroeg zijn achterban: 'willen jullie meer of minder Marokkanen?' Achterban joelde: 'Minder, minder!' Wilders: 'Goed, dan gaan we dat regelen.'

Hiermee gaf Wilders aan, dat hij als recht-geaarde Nationaal Zionist warm voorstander is van etnisch zuiveren. Wat ik graag wil weten: Waarom heeft het OM hem niet aangeklaagd voor het treffen van voorbereiding tot etnisch zuiveren?

Op de Deense televisie stelde Wilders, dat hij miljoenen Moslims uit Europa wilde verwijderen. Het is niet mogelijk om miljoenen mensen op te pakken en in een ander werelddeel te dumpen. Hij sprak dus impliciet de intentie uit, om miljoenen Moslims van de aarde te verwijderen. Voor Nationaal Zionisten is het willen vernietigen van miljoenen Moslims niets bijzonders. Nationaal Zionisten in Israel zeggen al sinds de jaren '80 over Palestijnen: Kakkerlakken die vernietigd moeten worden. Als de Nationaal Zionisten iets van Auschwitz geleerd hebben, is het wel hoe je inferieure genen van je grondgebied moet verwijderen. Gekke Geert is groot gebracht met dat gedachtengoed.

 

Putin is een bedreiging

Er zijn vermoedens, dat Wilders ook geld krijgt van Putin. Putin wil de EU ook kapot maken. Als de EU uit elkaar valt, kan Putin zijn macht uitbreiden. Le Pen (van het National Front in Frankrijk) heeft zeer zeker geld aangenomen van Rusland. Van Wilders is dit niet zeker. Wel zeker is, dat Le Pen en Wilders Putin helpen. En dat Putin Le Pen en Wilders helpt. Graaf Vladimir Putin wil zijn vampiertanden in de nek van Europa zetten en ons helemaal leegzuigen. Geert Wilders helpt hem daarbij. Dat neem ik hem zeer kwalijk.

 

Europese eenheid is noodzakelijk

Wij kunnen niet langer vertrouwen op Amerika als bondgenoot. Oom Donald is ons niet goed gezind. Hij heeft zijn hoofd zo diep in de kont van Putin gestoken, dat hij alleen nog maar Russische stront ziet. Lijkt me niet al te fris.

Om Putin in bedwang te houden hebben we een sterk Europa nodig en een sterke Europese defensie. Wilders en Le Pen willen dat juist kapot maken.

Bij het bouwen van de Europese Unie zijn grote fouten gemaakt. Het is veel goedkoper om die bouwfouten te herstellen, dan om de EU te slopen. Wilders en Le Pen laten zich betalen, om op te ruien tot sloop van de EU. Wilders werkt voor Nazi Israel, Le Pen werkt voor Putin. Misschien wordt Wilders ook betaald door Putin. Ik stel voor, om bij de komende verkiezingen grondig af te rekenen met deze landverraders.

 

Een ernstige bouwfout van de Europese Unie is de euro. Het idee achter de euro is geweldig. Vroeger moesten we geld wisselen als we over de grens boodschappen wilden doen. Kosten bij het grenswisselkantoor: 15%. Je gulden was bij het wisselen maar 85 cent waard. Maar bij de invoering van de euro heeft men geen rekening gehouden met de verschillen tussen de noord en zuid europese economieën. Dit geeft structurele spanningen op de financiele markten, die NIET overbugbaar zijn. Voor Duitsland en Nederland is de euro te zwak. Voor Italie en Griekenland is de euro te sterk.

Gekke Geert en andere landverraders willen 'uit de euro', hetgeen een waanzinnig idee is. Veel beter is het, om de euro te vervangen voor een zuid-europese en een noord-europese munt. Misschien ook een oost-europese munt. Als de EU twee of drie munteenheden heeft, is dat veel beter dan 20 munteenheden. Eén munteenheid lijkt niet houdbaar. Trump accepteert een te zwakke euro niet en heeft al ernstige verwijten gemaakt aan Duitsland. Landen als Italie en Griekenland komen niet uit de problemen als de euro sterker wordt.

 

De partij van Wilders, de PVV, zou de partij voor de vrijheid moeten zijn. Maar als het aan de PVV ligt, spreken we binnenkort Russisch en bepaalt Putin wat wij moeten denken en wat wij moeten zeggen.

 

Lijdt Geert Wilders aan Alzheimer ???

Op de duitse televisie beweerde Gekke Geert, dat Pim Fortuyn was vermoord door een radicale moslim. Je kunt veel van Volkert van der G. zeggen, maar hem uitschelden voor radicale moslim is wel een beetje vreemd.

Eerder beweerde Gekke Geert, dat alle terroristen moslims zijn. Impliciet heeft hij dus beweert:

  • De Nationale Zionist die Rabin doodschoot (omdat hij vrede sloot met Arafat) was dus eigenlijk geen jood maar een moslim.
  • Anders Behring Breivik, de rechts radicale noor die 77 mensen vermoorde, was stiekem een IS-strijder.
  • Andreas Baader, Gudrun Enslin, Ulrika Meinhoff en Jan Karl Raspe (RAF-terroisten van de jaren '70) waren eigenlijk allemaal radicale moslims met enorme baarden.

We zijn van Gekke Geert wel wat gewend. De helft van wat hij zegt is gelogen en de rest is niet waar. Maar de laatste tijd is hij wel heel erg de weg kwijt. Alsof de boutjes en moertjes in zijn bovenkamer losgekomen zijn.

Dringend verzoek aan de bewakers van Geert Wilders:

Zou u er op toe willen zien dat hij op tijd zijn Alzheimer medicijnen inneemt ???

Ik weet dat u er een dagtaak aan heeft te voorkomen, dat hij de weg kwijt raakt. En dat u hem er voortdurend aan moet herinneren dat hij Geert Wilders is, en dat hij geen Achmed de IS-strijder is. Maar het op tijd innemen van zijn medicijnen is erg belangrijk.

Dringend verzoek aan de beveiligers van de Tweede Kamer:

Wilt u Geert Wilders iedere keer controleren op het dragen van een bomgordel ???

Nu Gekke Geert zo in de war is, kan men hem zomaar laten geloven dat hij een Radicale Islamitische Terrorist is, en dat hij 72 maagdelijke jongetjes krijgt als hij de Tweede Kamer opblaast. Voor je het weet hebben de Russen hem gehackt en gaat ie gekke dingen doen. Gekker dan we van hem gewend zijn, bedoel ik.

 

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_200.gif

 

reclame/RunentarotHoog.gif

 

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Verzend
Korte biografie van Andreas Firewolf
VVD totaal onbetrouwbaar

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Naar beginpagina

We worden bestolen door de banken

 

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd

Ruttisme

is het tegengestelde van fascisme. Fascisten willen strijden voor iets. Het Ruttisme vermijdt iedere strijd. Vragen beantwoord men met "dat kan ik me niet herinneren", "wegens te kort aan geheugen heb ik dat gewist", et cetera.

Wanneer kritiek te groot wordt, laat men de regering vallen. Vervolgens regeert men demissionair verder, zonder iets te doen. Na de verkiezingen regelt men een kabinetsformatie van een jaar en ondertussen ritselt men demissionair verder.

Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Blog van Groene Politiek

 

Klik hier voor regelmatig commentaar op de waanzin van de politiek, de waanzin van de media, de vernietiging van ons klimaat et cetera.

Wil je dit volgen en regelmatig emails ontvangen?

 

Klik dan hier

en registreer je als lid.

OM wil geen strafrecht inzetten tegen Rabobank

Het OM vindt, dat de banken boven de wet staan. Wanneer banken hun klanten beroven, moeten de slachtoffers naar de civiele rechtbank, zo vindt het OM.

Er zijn 7 miljoen slachtoffers van de rentemanipulatie van de banken. Als die allemaal naar de rechter stappen, loopt de rechtspraak helemaal vast.

OM weigert strafrechterlijk onderzoek tegen Rabobank

Artikel 12 procedure:

Verzoek aan de rechtbank om het OM opdracht te geven tot strafrechterlijke vervolging van de Rabobank.

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Het antwoord van de fractieleiders:

 

Ja, de Haagse politiek is volkomen doorgerot

 

Het antwoord van

 

Wij zijn geinteresseerd in lucratieve functies, niet in handhaving van de rechtsstaat of bestraffing van bankdirecteuren.
U leest het goed.

De landbouw subsidies gaan vooral naar de Rabobank

Hoe dat in zijn werk gaat, leest u in dit artikel.

De boeren zijn boos om het stikstofbeleid van de Nederlandse overheid.

14 oktober 2019 gingen de boeren naar Den Haag om te protesteren. Ze voelen zich klem gezet.

Maar wie heeft die boeren klem gezet? De overheid? Of de Rabo-bank?

De afgelopen jaren hebben de nederlandse boeren in enorm tempo stallen bijgebouwd en hun veestapel vergroot. Terwijl de problemen met mestoverschotten en stikstofuitstoot bekend waren.

Pyramide spel

De Rabobank heeft een gigantisch bedrag uitgeleend aan de Nederlandse boeren. Hun voornaamste onderpand is hun grond. De schuld die de boeren hebben zou moeten worden gedekt door de waarde van de grond.

Daarbij rijst de vraag: Hoeveel is hun grond waard? Of beter: Heeft de Rabobank met de waarde van de landbouwgrond zitten rommelen?

 

Rabo taxateurs drijven de prijzen op

Een ha. aardappelen levert na aftrek van kosten en inkomsten voor de boer amper 250 euro op. Vermenigvuldig je dit met 30 jaar, dan kom je aan een prijs per ha. van 7500 euro. Maximaal 15.000 euro. Volgens de taxateurs van Rabo is een ha. minimaal 80.000 euro waard. De EU subsidieert de rente en de Rabobank wordt rijker en rijker. Van ons belastinggeld.

Volgens Kifid:

Is de Rabobank in de handen van drugscriminelen?

In het Calexico schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan het grootschalig witwassen van cocaine inkomsten. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

In het Libor-schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan grootschalige rente-manipulatie. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

Het zuiden van Nederland is volledig vergiftigd door drugscriminaliteit. Vooral de provincies Noord Brabant en Limburg lijden zwaar onder de drugscriminaliteit. Veel boerenbedrijven zijn overgeschakeld op hennepteelt en/of extasy productie. Hoeveel van deze bedrijven zijn gefinancierd door de Rabobank? En weet de locale Rabobank niet waar deze 'ondernemers' mee bezig zijn?

RABO-bank belazerde Mexicaans Drugs Kartel

 

De Rabobank was een hoofdrolspeler in het Libor-schandaal. Een groep grote banken heeft jarenlang de rentetarieven gemanipuleerd om meer geld te stelen van de samenleving. De Rabo-bank heeft een plea-bargain geaccepteerd. Niet alle details zijn openbaar gemaakt.

De verdenking bestaat, dat de Rabobank strafvermindering kreeg in ruil voor medewerking aan een 'sting-operation' van de DEA om meer grip te krijgen op Mexicaanse drugs kartels. Het lijkt er op, dat de Rabobank in Calexico daarvoor gebruikt is.

Als dit waar is, dan is de Rabobank een deelnemer aan de 'war on drugs' en is nu een doelwit voor wraakacties van een Mexicaans drugs kartel. Alle medewerkers van de Rabobank en al hun familieleden zijn in gevaar.

RABO-medewerkers oplichters?

Advocaat van de Rabobank beschuldigt Rabobank medewerkers van oplichting.

 

Volgens de advocaat van de RABO-bank zijn de medewerkers van de Rabobank oplichters, die als adviseur opzettelijk hun klanten criminele adviezen geven, met als doel de klant te bestelen middels rente-manipulatie.

Ik heb de medewerkers van de lokale Rabobank Winschoten zo nooit gezien. Maar Rabobank Winschoten ging op in Rabobank Noord-oost Nederland en daarna in de Rabobank. Nu worden medewerkers van lokale Rabobanken achteraf beschuldigd van oplichting, omdat de Rabobank zich schuldig maakt aan rentemanipulatie.

 

Ook beweert de advocaat van de Rabobank, dat Rabo samen met ING en andere banken een kartel heeft gevormd, met als doel rentemanipulatie.

Rabo bank organiseert criminaliteit

Wouter Bos

 

vroeg als mini-ster van Financien aan de Raad voor de Rechtspraak om advies hoe hij 'mogelijke druk op de rechterlijke macht kan helpen verlichten'. Lees: Rechtszaken te voorkomen. Als mini-ster van Financien heeft hij actief de rechterlijke macht onder druk gezet, om te helpen verhinderen, dat woekerpolisboeven en criminele bankiers strafrechterlijk vervolgd zouden worden.

 

Jeroen Dijsselbloem

weigerde als mini-ster van Financien om rente-manipulatie door het bankenkartel aan te pakken. Hij weigerde om variabele rente voor consumenten te verbieden, tenzij deze gekoppeld is aan een internationale rente, zoals Euribor.

 

De PvdA fractie weigert een parlementaire enquete naar de financiele wereld van Nederland en de criminele rol die de Nederlandse bank en het Ministerie van Financien al 25 jaar spelen.

Rabo topman Wiebe Draijer incompetent

 

Ik heb Draijer een brief geschreven, waarin ik hem wees op de criminele praktijken van de Rabo bank. Ondermeer kartelafspraken en rente-manipulatie. En het stelen van geld van bankrekeningen door de rente op ongeoorloofde wijze op te drijven.

Ik heb Draijer ook twee keer een schikking aangeboden. Voor een paar duizend euro had hij het conflict met mij kunnen schikken. Daar had deze eikel geen zin in. Mijn brief ging naar de advocaat van de Rabo, die deze brief inbracht in het dossier aangaande mijn klacht bij Kifid. Draijer heeft dus mijn brief ontvangen.

 

Don Wiebe Draijer heeft liever totale oorlog met zijn klanten, dan dat hij zijn klanten eerlijk behandeld.

Don Corleone was een 'man van eer', die enigszins redelijk was. Maar dat was dan ook een roman-figuur. Don Wiebe Draijer is volstrekt eerloos en ook nog dom.

Aan de Autoriteit Consument en Markt

 

Onderwerp

Herhaald verzoek om boetes op te leggen

aan de Rabobank en andere banken

wegens

    KARTELVORMING

en

    RENTE MANIPULATIE

 

Hard bewijs:

Open email aan de tweede kamer

 

Onderwerpen:

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Kifid weigert communicatie

Rabobank manipuleert de rente

Brief aan M. Keijzer, Staatssecretaris Economische zaken en mededinging.

 

Betreffende:

1. Handhaving Europees Consumentenrecht

2. Handhaving anti-trust recht

 

Staatssecretaris Mona Keijzer negeert klacht

 

14 juli 2019 stuurde ik de staatssecretaris per brief een klacht over de Rabobank met het verzoek het Europees Cosumentenrecht te handhaven. Mona Keijzer heeft deze brief volledig genegeerd.

Op 17 september 2019 stuurde ik haar onderstaande brief, ditmaal aangetekend, met een sommatie om te antwoorden.

 

Betreffende:

1. Handhaving Europees Consumentenrecht

2. Optreden tegen de Rabobank

3. Optreden tegen de rentemanipulatie door de banken

4. Toezicht op AFM

5. Distantieren van Kifid

Antwoord Minister van Financien Wopke Hoekstra

 

Verzoek aan Jeroen Dijsselbloem als Mini-ster van Financien:

 

Antwoord van Jeroen Dijsselbloem:

Nooit van mijn leven.

We hebben de banken een vrijbrief gegeven om het nederlandse volk leeg te zuigen en uit te plunderen. Moet je maar niet zo dom zijn om een rekening te openen bij een nederlandse bank.

2016

 

Minister van Financien Jeroen Dijsselbloem weigert:

AFM weigert handhaving wet

Volgens artikel 3.1 van de Wet handhaving consumentenbescherming is de AFM aangewezen om het Europees Consumenten Recht aangaande financiele producten te handhaven.

 

De AFM weigert dit, omdat klagende consumenten geen belanghebbenden zouden zijn.

Lees hier het idiote antwoord van de AFM.

De AFM, de ACM, het Ministerie van Financien, de Nederlandse Bank en de gehele Tweede Kamer zweren samen om de banken een vrijbrief te geven om jaarlijks tientallen miljarden te stelen van nederlandse burgers.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Banken MOETEN marktrente volgen

Kifid stelde in Maart 2021: Consumenten mogen verwachten dat de rente op hun doorlopend krediet gedurende de looptijd van dat krediet in de pas zal blijven met de relevante marktrente.

 

Rabobank weigert

21 april 2021 wees de Rabobank mijn eis om het gestolen geld terug te betalen af. Ze zouden de uitspraak van Kifid gaan bestuderen. Wellicht hoor ik ooit nog iets over deze zaak.

Open brief aan de leden der Staten Generaal

 

Betreffende:

  1. Ontbreken van een rechtsstaat door de Awb.

  2. Ruim 25 jaar bankroverij gesteund door de staat.

De Rabobank is een criminele organisatie

Ontwikkeld door Nul-A Computers