Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

04  Apr  2007

Daan Westerink hitst aan tot haat en verspreidt laster.

Volkskrant discrimineert.

Volkskrantblog - DE WERELD IS VOOR DAAN - Firewolf alias (achternaam) en de kwakzalvers

Geplaatst op 04-04-2007 14:17 door Daan Westerink in categorie volkskrantblog

Beste Firewolf Firewolf,

Ik heb twee reacties achtergelaten op uw weblog Licht en Liefde maar die waren u niet welgevallig. Mijn laatste reactie, waarin ik schrijf dat het niet gek is dat je kritiek krijgt op je werk als je jezelf de laatste profeet van god noemt, heeft u weggehaald. Ook heb ik u duidelijk gemaakt dat het op zjjn minst niet netjes is om een ander te vergelijken met neo-nazi's. Blijkbaar mag ik niet zo genuanceerd denken, want u heeft mij verbannen van uw blog.

En wat was ik in eerste instantie verrast door uw blog. De titel alleen al: Licht en liefde, dat kan alleen maar veel goeds inhouden. U bent Sjamaan, heeft het licht gezien, en heeft uw eigen, goedlopende praktijk. Lang leve de vrijheid dacht ik. Tot ik verbannen werd en uit ging zoeken wie u nu eigenlijk bent.

Firewolf Firewolf dus, oftwel (achternaam). Een hartstochtelijk verdediger van de alternatieve therapie. En daar is niets mis mee. Wel mis is de manier waarop u met kritiek omgaat. Of vind u het normaal hoe u op kritiek van anderen reageert?
Ik citeer: 'Ik stel voor, om alle linkse nazi-beesten in een Hercules transport vliegtuig te laden en boven de Atlantische oceaan te dumpen als visvoer. Komt Nederland gelijk tot rust.'
Okee, nog eentje dan: 'rot dan op naar Neurenberg en hang je zelf op, smerig nazi-beest.' Deze liefdevolle woorden wierp u een kritische schrijfster toe, die niet in katzwijm viel voor uw theorieën over aura-reading op afstand en liefde stralen door de telefoon. Sterker nog, ze was niet gecharmeerd van uw denkbeelden over rassenleer, waar u nu tot in den treure van zegt dat u toen pas 21 was. Tien jaar later zag u het licht en in een interview noemt u zich zelfs De profeet van God. Is het gek dat mensen daar bedenkingen bij hebben?

Kunt u mij vertellen meneer (achternaam), waar precies het Licht en waar vooral de liefde is gebleven in de reacties naar critici? Een betere wereld begint toch bij uzelf?

Als tags waren toegevoegd aan dit artikel: (naam plus achternaam van Firewolf), sjamaan of bedrieger

En om antwoord te geven op Daan Westerink: Mijn liefde voor de goede mensen blijkt ondermeer uit hte feit, dat ik net als Churchill geen genade ken voor nazi's. En ik discrimineer niet tussen linkse of rechtse nazi's. Ik draai er ook niet om heen.

Tussen de regels door beschuldigd Daan Westerink mij er van een rassenleer te hebben. Gezien de context zou dat gaan om een 'foute' rassenleer. Ze gaat er van uit, dat de haatzaaierij van Harry Westerink, waarnaar zij verwijst, op feiten stoelt en waarheid bevat. Feitelijk verspreidt zij ook hier gewoon laster en hitst zij aan tot haat met laster.

Bovenstaande reactie die Daan Westerink aanhaalde stond op: http://www.relimyst.nl/phorum/read.php?f=20&i=597&t=597

Dit forum was van het blad Religie en Mystiek, waar spirituele mensen op rustige wijze over spiritualiteit schreven. Op dit forum vond het linkse nazibeest Irina Willemse het nodig om alternatieve mensen uit te schelden voor extreem rechts en de links-nazistische propaganda van de AFA-nazi's te verspreiden. AFA staat voor Anti-sociale Fascistische Actie. De AIVD heeft deze organisatie aangemerkt als een terroristische organisatie en heeft in een brief aan de Nederlandse gemeenten gewaarschuwd voor deze organisatie.

Stelt u zich een forum voor van joden, die daar schrijven over de QaBaLaH. En een lid van het stormfront meldt zich aan voor dit forum en begint op alle joden te schelden. Daar dient u Irina Willemse mee te vergelijken. 'Smerig nazi-beest' is een treffende omschrijving van mw. Willemse. Ieder die ooit te maken heeft gehad met dat AFA-gespuis, begrijpt heel goed wat ik bedoel.

Toen ik reageerde, haalde dit nazi-beest een alinea aan van een boek uit 1983. Bijna een kwart eeuw vallen de linkse nazi's mij aan met deze alinea. Deze wordt dan volledig uit zijn verband gerukt. Het is ook het enige wat die linkse nazibeesten tegen mij hebben kunnen vinden. Al een kwart eeuw zoeken ze naar bewijzen tegen mij en ze hebben niets kunnen vinden.

Dit nazi-beest ging toen verschrikkelijk te keer tegen mij en over mij en beschuldigde mij er van mooie blauwe ogen en blond haar te hebben. Op onderstaande foto kun je zien hoe blond ik ben. Vermoedelijk heeft dat nazi-beest teveel kleurspoeling ingeademd in de hoop blond te worden.

firewolf/ROMP2.JPG/ROMP2.JPG

De extreem-linkse AFA-nazi's hebben zowel het blad Religie en mystiek en het forum kapot gemaakt met hun voortdurende aanvallen.

Irina Willemse vond het nodig om namens AFA het forum van religie en mystiek te vervuilen. Op dit forum stond ondermeer:

 • Rob Schuitema citeert de linkse nazi Jeroen Maarten Hanenbergh:

  "Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik voor de microfoon of camera woorden gebruik met een grote lading, waarvan je weet: dat knippen ze er niet uit. Je hebt maar 10, 11 seconden, dan kun je wel alles willen uitleggen maar het moet meteen knallen. Maar om het voor de media interessant te maken moet de boodschap zo ongenuanceerd en gekleurd mogelijk gebracht worden."
 • De linkse Nazi Irina Willemse daarop:

  "Jij bent wellicht bang dat dit forum na de plaatsing van het Alert-artikel dreigt te verlinksen, beste Rob Schuitema, vandaar dat jij nieuwsgaring meent te moeten ophalen bij zeer rechts georiënteerde media. Je baseert jouw gegevens over Jeroen Bosch hoofdzakelijk op ridicule info van de rechts-extreme Stichting Onderzoek Extreme Stromingen ..."
 • Rechtse onderzoeken zijn ridicuul, de berichten van de linkse nazi's van AFA zijn boven iedere twijfel verheven. Ze zijn ten slotte afkomstig van Übermenschen. Linkse mensen zijn volgens de AFA nazi's superieur, spirituele mensen zijn volgens hun visie untermenschen, die vervolgd en uitgeroeid moeten worden.
 • Het zegt natuurlijk veel, het bovenstaande bericht. De extreem-linkse AFA-nazi's geven toe, dat ze niet geinteresseerd zijn in waarheid of eerlijkheid. Ze spelen een kwaadaardig spel met de media, waarbij het er om gaat extreme propaganda en smerige leugens zo hard mogelijk te verkondigen. En de media? Die geven de linkse nazi's alle ruimte.

Daan Westerink rukt mijn uitspraak ook weer helemaal uit zijn verband en meent dan dat zo'n uitspraak verkeerd is. Ik sta volledig achter bovenstaande uitspraak. De linkse nazi's dienen opgeruimd te worden. Of minimaal dienen we ze te behandelen zoals NSB'ers na de oorlog. Opsluiten in werkkampen. Het zijn deze linkse nazi-beesten die al sinds de jaren '70 van de vorige eeuw de samenleving terroriseren.

 • Eerst de terreur van Rara, met volledige steun en instemming van de Volkskrant. Bomaanslagen (ondermeer op staatssecretaris Kosto), brandstichtingen (MAKRO) en sabotage (Shell) omdat ze hun zin niet kregen.
 • Daarna AFA en co. Brandstichtingen in zalencentra waar Janmaat wilde vergaderen. Het systematisch ontnemen van de mensenrechten van mensen met een onwelgevallige boodschap. Uiteindelijk het uit het raam jonassen van de partner van Janmaat, waarna beide benen geamputeerd moesten worden. Het OM heeft zelfs nooit geprobeerd om de daders te pakken.
 • Daarna de haatcampagne tegen Pim Fortuyn en uiteindelijk de moord op Fortuyn.

De linkse nazibeesten vervolgen mij sinds 1983. Sinds 1988 word ik systematisch buitengesloten en wordt er door de linkse nazi's systematisch laster over mij verspreid.

Toen ik op relimyst reageerde, werd niet inhoudelijk gereageerd maar werd ik persoonlijk aangevallen door de linkse nazi Irina Willemse, en werd een opmerking uit 1983 aangehaald. Dat is het enige wat die linkse nazi beesten tegen mij kunnen inbrengen, een opmerking uit 1983. De linkse nazi Harry Westerink sinds midden jaren '90 een haat en lastercampagne tegen mij. Hij heeft al mijn werken doorgespit op zoek naar iets om mij zwart te kunnen maken. Ik heb zijn haatzaaiende artikel ganalyseerd op internet. Als je dat artikel goed leest, zie je, dat er niets van het verhaal van de linkse nazi Harry Westerink overblijft. Klik hier voor dat artikel

Is Daan Westerink soms familie van Harry Westerink?

Reacties van volkskrant-forum-bezoekers die Daan Westerink en de Volkskrant gewoon lieten staan:

Qabouter / 04-04-2007 14:48
Daan,
Iemand die zo losjes de beschuldiging van neo-nazi etc. rondstrooit moet je gewoon bij de redactie aangeven. Dit soort beledegend en belasterend gedrag heeft wel meer mensen schorsingen etc. opgeleverd.
Ik heb het even kort bekeken allemaal, maar wat een creep!

Daan (ip: 84.81.30.239) / 04-04-2007 14:50
Hoi Qabouter, ik heb de redactie ook ingeseind.

Morgaine / 04-04-2007 14:56
Een traditionele sjamaan krijgt deze ere-titel (want dat is het) van de gemeenschap, na zichzelf bewezen te hebben op diverse manieren.Een sjamaan benoemd zichzelf niet! Hier is een opleiding aan vooraf gegaan van vele, vele jaren, bij een oudere sjamaan en van de krachten die hem/haar bijstaan. Deze eretitel wordt helaas in deze moderne tijden misbruikt en gebruikt door lieden met een opgeblazen ego, en is erg in de mode. Dit zorgt voor een slechte naam voor mensen die echt ethisch en respectvol werken voor de gemeenschap. Want dat is het: niet voor jezelf, niet voor het ego, maar in DIENST van de gemeenschap en het grotere geheel. Het woord respect is hier een toverwoord. Profeet van God. Tuurlijk. Ik kan hier erg kwaad over worden. Enige voordeel van opgeblazen egoballonnen is dat ze ooit een keer knappen.
En ik vraag mij inderdaad af of meneer ego zomaar zijn vuil mag verspreiden hier. Gedverdemme. Dank voor verhaal Daan!
Reactie is geredigeerd

peter louter / 04-04-2007 14:57
aanbeveling voor opletten, goed gedaan Daan :)

Daan / 04-04-2007 15:24
Dank Morgaine, voor je reactie. Erg fijn, je toelichting over Sjamanen. het gaat om de manier waarop meneer (achternaam) bezig is (door te googlen op Firewolf en (achternaam) kom je vanzelf bij de naam (volledige naam) uit).
Over het vuil verspreiden: hij zegt lelijke dingen op zijn blog, maar elders in cyberspace is het bij de beesten af.

Frans Muthert / 04-04-2007 15:39
Hulde voor je waakzaamheid, Daan.
Aanbevolen.

Erik van Donk / 04-04-2007 15:47
Tja, de heer Firewolf blijkt bij nadere beschouwing een van de beste argumenten om naar intelligent leven buitende aarde te zoeken......
Goede zaak dat je de redactie gewaarschuwd hebt.

Doortje / 04-04-2007 16:33
ik denk niet dat het fijn discussieren wordt tussen Firewolf en mij, verpleegkundige uit het neo-naziziekenhuis. Ik begin er dus maar niet aan. Ieder zijn dingetje denk ik dan maar. Mocht ie het aan zijn hart krijgen dan wens ik hem veel succes met een ingestraald watertje van Jomanda. Mocht het niet helpen dan is ie alsnog welkom.

Heer_Lot / 04-04-2007 17:09
Daan goed opgelet indeed;)
@ Morgaine dank voor jou toelichting ;)
Reactie is geredigeerd

jacob hesseling / 04-04-2007 18:01
Donders ! Firewolf ko in tweede ronde, hoefijzer in je handschoen ?
Reactie is geredigeerd

Coby (ip: 84.81.30.239) / 04-04-2007 19:28
Hallo Daan,goed dat jij er werk van hebt gemaakt en die vraag over het licht en die liefde hebt gesteld. Daarmee zeg je alles wat ik niet kan verwoorden, maar al wel voelde bij het lezen van die open brief aan Catherine Keyl. Ik vind het ook bijzonder dat mensen (zoals jij) zorg dragen voor enig gevoel van veiligheid bij mij op het VK-blog.

Daan / 04-04-2007 19:50
Coby: wat leuk dat je nu reageert! En graag gedaan wat betreft het verhaal!
Henk: mooi!
Jacob: pas maar op, straks gaat ie weer posten als IJswolf!
ChristinA: dank voor je reactie. Ik denk alleen niet dat ik het eens ben met ' elke reacie is er een teveel'.
Heer Lot: graag gedaan.
Doortje: eens. Alternatieve therapie is prima. Sommige artsen, regulier of alternatief, denken alleen dat ze god zijn, dat is het probleem.
Erik: ik vond het erg eng wat ik over en van hem las.
Frans: het is prettig dat we dat met zijn allen doen. En dat doen we.

Daan / 04-04-2007 19:59
Ik kom er nog even op terug: ik heb niets tegen alternatieve therapie. In mijn werk heb ik veel te maken met zingeving, en met troost. En ook met behandelmethoden buiten de regulier gezondheidszorg om. Zo lang mensen een reeel beeld voorgespiegeld wordt, en geen gouden bergen in het vooruitzicht, is daar niets mis mee. Dat geldt voor beide beroepsgroepen. Kwakzalverij is niet hetzelfde als alternatieve therapie. Tussen de reguliere artsen e.d. zitten ook kwakzalvers, maar die beroepen zijn beschermd. Dat zegt niets over de kwaliteit van hun werk, maar je mag je niet zomaar chirurg noemen, of huidarts. Een bord therapeut is maar zo in de tuin gezet. En ik weet hoezeer de alternatieve beroepsgroep baalt van de kwakzalvers in hun midden. Niet voor niets is er een beroepsvereniging voor alternatieve therapeuten. Ook zij zien in dat kwaliteit meetbaar moet zijn. Als je boos wordt, nee ziedend omdat een groep mensen (tegen kwakzalverij) je ter verantwoording roept, dan zegt dat ook iets over jezelf. Dan lijkt het erop dat je blazoen niet schoon is. Anders grijp je niet naar termen zoals de heer (achternaam) doet.

Marleen (ip: 84.81.30.239) / 04-04-2007 20:58
Daantje op heksenjacht.

momoetlachen / 04-04-2007 21:02
Goed gedaan Daan.
Naar aanleiding van jouw blog heb ik dat van die Vuurvreter gelezen, en met stijgende verbazing mag ik wel zeggen. Dat zo iemand nog klanten heeft.

Prometheus / 04-04-2007 22:51
Bedankt Daan.
Even gekeken bij de linkjes: je wordt er niet vrolijk van. Dergelijke lieden verdienen geld aan een hulpvraag van mensen. Hij zou zijn ogen uit zijn hoofd moeten schamen. Schandelijk figuur.

Johan HvD (ip: 84.81.30.239) / 04-04-2007 22:58
Daan, het is werkelijk verschrikkelijk hoe die man tekeer gaat op dat forum. Ik word daar onpasselijk van. Goed dat je dergelijke feiten hebt nagezocht!
Dank Daan.

Daan / 04-04-2007 23:57
Johan: graag gedaan. Je bent inderdaad niet zomaar Sjamaan, zoals Morgaine al aangaf.
Prom: het is heel jammer dat mensen daar de dupe van worden
Sjaal: hee, dat is waar. Verbaasd.
Mo: en hij snapt daar niets van.
Marleen: hij is geen heks.
Rami: ja, wolf in schaapskleren.
Theo: vinger aan de pols, en ogen open.

Starry Night / 05-04-2007 12:35
Getver! Niet de tijd om dat hele blog te lezen, maar de even snel opgepikte vergelijking tussen iemand die tegen kwakzalvers ageert en neo-nazi's is zó onzinnig dat ik het überhaubt bewonder dát je de moeite nam te reageren. Kreeg ook nog even wat flarden diepgaande interviewtechniek van Keyl mee, maar daar was ik ook snel klaar mee ( "Baat het niet,het schaadt ook niet"? Voorbeelden te over waarbij dat toch ietsje genuanceerder ligt, maar goed).
Ga dat blog later zeker nog lezen, want ik erger me graag. Intussen natuurlijk wel een dikke aanbeveling naar jou, want BAH!! BAH!!! BAH!!!! Ik zou je status als banneling van dit blog overigens dragen als eervolle vermelding.
Reactie is geredigeerd

Pas&Ivy / 05-04-2007 14:10
@Daan: Laat ik het kort en bondig houden: die kerel spoort voor geen meter, Sjamaan of geen sjamaan. Ik hoop dat ze hem acuut van het VK blog afdonderen zodat wij van z'n vuilspuiterij verlost zijn. heel goed dat je de redactie hebt ingelicht! Dank je.

Daan / 05-04-2007 16:09
Jan: het is een gevaarlijke man.
Annet: ik zag dat je hebt gereageerd bij de heer Firewolf/(achternaam).
Starry Night: dat doe ik zeker!
Pas: goed op blijven letten, de man is heel glad.
Pleun: mooi hart! Jadegroen! Haha, ik hoop dat veel mensen dat ook kunnen (kaf van koren scheiden).

Pleun / 06-04-2007 02:09
En een wolf in schaapskleren.

Ien Smits / 06-04-2007 07:41
Je hebt gelijk Daan, ik was zo enthousiast over zijn aanklacht tegen de farmaceutische industrie (waar ik het nog steeds mee eens ben) dat ik over de rest te snel heengelezen heb. Ik heb inmiddels ook zijn site bekeken, t'is een raar mannetje.

Daan / 07-04-2007 19:04
Pleun: mooi, da's dan herkenning
Ien: Dat snap ik, het begon ook niet verkeerd. Tot hij uitglee over journalisten. En ik ging googlen, en toen al die dingen tegen kwam.
Rob: Goede intuitie! Het is ook enigszins cynisch opgeschreven. Nadat ik achter zijn identiteit kwam las ik de woorden Licht en Liefde. Toen kreeg ik braakneigingen!

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. |||p|2441|Klik hier voor meer informatie|*|

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/RunentarotHoog.gif

 

Reactie op de haatzaaierij van Harry Westerink
Rente manipulatie
Is de Haagse politiek doorgerot ?
Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Landverraders eisen uw stem
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
Is de Haagse politiek doorgerot ?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
Rentemanipulatie en cocaine handel
Ontwikkeld door Nul-A Computers